Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Chci se zeptat..čím může být, že má partner notorickou touhu mi ubližovat, psychicky? Mám pocit, že potřebuje ve vztahu Itálii jinak to podle něj asi není ono, nebo já už nevím..Proč se chce pořád hádat? Proč není tolerantní a nedrží sliby? Mám pocit že to tak není jen u mě, ale že i rád ubližuje lidem okolo sebe, i jiným..Čím to může být? Je z úplné rodiny..v dětství o nějakém traumatu mi nikdy neříkal, jen jak ho zklamala holka, se kterou byl moc dlouho..Myslíte, že teť má potřebu se na ženách mstít? Jsem už fakt bezradná..když se zeptám, tak jsem kráva a pizda a hádám se já..ale já vím, že ani kráva ani pizda nejsem a já se hádat nechci..
Zdravím. Prostě je to v něm a příčinu by měl hledat on. Třeba za pomocí psychiatra, či psychologa. Notoricky Vám ubližuje a nadává Vám proto, že si to necháte líbit. Proč se takového člověka držíte? Zapřemýšlejte tím pádem i sama nad sebou...Copak si od chlapa nazasloužíte úctu a respekt? Podle mne si Vás (nebo žen) vůbec neváží. Já bych se ho na nic už neptala a vyprovodila ho ze svého života hezky rychle. Jak dlouho to vydržíte Vy, záleží jen na Vás. Ale važte si sama sebe víc, než si Vás váží on, protože jinak Vás to psychicky zdeptá a poznamená...
doplněno 17.12.13 18:12:Ani to není důvod proto, aby Vám nadával do krav atd...Ale některé ženy to mají i přesto nastaveno přesně takto. Chlap po nich může šlapat jak chce a ony se trápí tím, že ještě hledají příčiny v sobě...Hledají způsob, jak takového chlapa za jeho chování ještě omlouvat...Jste přece dospělí lidé a jaké si to děláte, takové to prostě máte. Ujasněte si, co chcete vlastně od chlapa a takového byste si měla najít, jestli-že tento není podle Vašich představ...
Dobrý den, tomu vztahu, který (údajně) prožíváte Vy, se nedá říkat "Itálie". To už je válečný stav nebo masakr. Až se bude partner od Vás vracet k manželce, tak zkuste namazat schody.
To vyřeší celý vztah - z manželky bude vdova a Vy volná. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.