Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Moje otázka je, zdali by jste byly schopní s partnerem nebo s partnerou intimně žít, když by jste věděli, že je vám nevěrný?
ale podle vašich otázek se scházíte s ženatým mužem a chcete od něj věrnost ...no já nevím ...docela je mi to k smíchu
Asi k tomu má svůj důvod. Je to jeho manželka a Vy pro ni zřejmě nejste žádná hrozba a dokáže Vás překousnout. Proč manželovi toleruje milenku, to nevím, ale Vy vždycky budete jen ta druhá, dokud bude ženatý...Takových milenek on může mít i vícero...
Proč se rovnou nezeptáte jeho ženy? Jestli s ním dokáže intimně žít, když ví, že jí je nevěrný.
Spíš se musím smát Vaší naivitě. Pokud si opravdu myslíte, že tohle mezi Vámi a ním má budoucnost, pokud má rodinu, asi těžko kvůli nějaké další od ní odejde, jste pro něj jen chvilkové povyražení, nebo jen něco jako náhrada za nafukovací pannu.
Gratuluji, alespoň si ji nemusí pořizovat.
V určité životní etapě jsem byl nezadaný a tak nějak to začalo s kolegyní v práci. Vždy jsme si rozuměli a já jí odjakživa strašně chtěl. Až jsem měl po rozvodu /ne kvůli ní/, pustil jsem se do balení a vyšlo to. Plánovali jsme že se rozvede a bylo to úžasné období. Bohužel jen do té doby, než jsem zjistil, že s manželem stále spí. Málem mi to urvalo srdce, ale rozešel jsem se s ní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.