Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se chovat po partnerské hádce?

Od: kami95 odpovědí: 7 změna:

Zdravím. Chtěla bych se zeptat, jak to dámy děláte, když se s partnerem pohádáte a vydržíte se s ním nebavit? Proč když se pohádám, tak musím pořád nadávat a mám snahu to řešit, a někdo prostě mlčí a nechává si to v sobě? Jak vydržet přestat partnerovi vyčítat a ptát se ho proč udělal to a to, a prostě mlčet? Jak to udržet v sobě? Jsem bezradná..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

věci se mají řešit a ne je držet v sobě - vše si vyříkat a vyjasnit a ne jen nadávat

kami95
hodnocení

S partnerem si nic vyříkat nejde..je to on kdo mlčí..a neodpovídá na otázky, a já si pak připadám vlezle..

chichi

Večeře bude až mi odpovíš.

Tak to já dokážu mlčet i bez večeře :-D :-D

lidus*
hodnocení

0x

"kami" partner to je pro vás milenec co se večer vrací domů? Milenka se neptá, nehádá, ta má muže naopak láskyplně obletovat. Přece nemá smysl aby se mi vracel nabručenější chlap než odešel. Ujasněte si svojí úlohu ve vztahu.

doplněno 17.12.13 21:25:

"kami" že vy se dnes hodně nudíte? Kolipak jste dnes založila vláken? Milenka, partnerka, veganka...

doplněno 17.12.13 21:27:

Touha ubližovat..omlouvám se ale JSTE.

hodnocení

0x

Pro všechny: Myslíte si, že partner Kami opravdu existuje? Že někdo může být takový, jak Kami, stále dokola, popisuje? Že odchází od manželky, posedí si u Kami, vyposlechne její řev, ojede ji, fyzicky i psychicky je ublíží a spokojeně se vrací domů, k manželce? Jéééžiši a stále dokola! *plac* *zed* Budu si muset všímat, ještě před otevřením dotazu, kdo ho zadává a Kami se vyhnout, jinak se zvencnu! Fakt zvencnu!

doplněno 18.12.13 07:36:

Ben, schválně jsem použila tohle slovo. Milování vypadá úplně jinak. Mám sice sklerozu, ale stále si to pamatuji. *hi*

ben®

Dobrý den, slečna je bezradná a já už také. Možná jsem nepochytil vše, ale ztratil jsem, v tomto dojímavém příběhu na pokračování, už nějak stopu. Já to tedy rád čtu, protože to beru jako červenou knihovnu, kterou bych si jinak nepřečetl, ale kam se podělo to auto? Jak já mám bez této informace tu zápletku rozplést? Snad někde je nějaký vytržený list nebo to už bylo vysvětleno? Odpovědi nečekám, jde o řečnické otázky. Jinak, též souhlasím s předchozím příspěvkem - tedy, až na ten výraz o ojetí. I když, v tomto případě, vlastně také. Tak, ať to jede. Zdravím!

doplněno 18.12.13 07:58:

babkazov - Vy máte paměť dobrou a i dnes se tomu stále říká stejně. Ale, jen u lidí a ne u magorů viz tento vztah. Proto jsem ten výraz nakonec schválil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]