Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřesná výpověď na policii

Od: janamm* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, dnes mi byla odcizena neznámým mužem má peněženka,tak jsem ihned zašla na policii a vše náhlásila. O chvilku později co jsem odcházela z výslechu u policie, mi volala paní že našla mojí penězenku pohozenou v parku. I hned jsem si pro ní dojela a pak šla hned na policii říci že moje peněženka je nalezena. Policisté provedly výslech, ve kterém se mě zeptali jak na mě dostala kontakt, jak sme se setkali a kde...

Chci se zeptat, myslíte si že je velký pruser pro me když jsem u výslechu uvedla že jsem se s ní setkala na ulici místo u ní doma? Myslím z toho duvodu že až jí budou volat, tak ona určitě řekne že u ní doma a já jsem uvedla že na ulici i když jméno ulice jsem řekla správně?

Děkuji, nechci aby z toho byl nějakej pruser..:)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Dle vlastní zkušenost bych řekla, že se tím policie nebue vůbec zabývat. Peněženka se našla, tím je to vyřešené, pachatel se samozřejmě nenajde. Tečka a konec případu.

doplněno 27.01.13 19:00:

Myslím, že toto nebudou moc brát v poaz, spíše je bude zajímat, jak je psáno dole, zda si paní něčeho nevšimla apod. Pokud by se přece jen ptali, proč se vaše výpovědi neshodují, můžete uvést, že jste byla rozrušená a prostě jste se spletla.

janamm*
hodnocení

no oni právě chtěli po mě její číslo a řekli že si to budou ověřovat, tak jsem jim nechtěla dát přímou její adresu, jelikož jsem jí tím nechtěla do toho zatahnout...Ale zase si říkám, kdyby volali, tak abych já neměla pruser že jsem to řekla jinak než to bylo..:)

honzs*
hodnocení

0x

Dobrý večer, myslím, že policisté se spíš dotyčné budou ptát, kde peněženku našla, jestli si nevšimla toho, kdo ji pohodil, apod.

doplněno 27.01.13 18:59:

Myslím, že ne, ale samozřejmě těžko mluvit za druhé, natož policisty ;) Vždyť přece jestli jste se setkaly u ní v bytu, nebo na ulici, je to samé, jde o stejnou adresu.

janamm*
hodnocení

takže myslíte že se nemám obávat nějakého pruseru?

mili3478*
hodnocení

0x

Vy jste nic neprovedla proste jste se spletla protoze jste byla nervozni nikdo vam to nemuze mit za zle bat by se mel ten lump co vas okradl

janamm*
hodnocení

tak jo, děkuju moc:) Hned jsem klidnější...Mě právě napadlo, jestli to není nějaká křivá výpoveď a nebo tak...Nechci mít nějaké problémy s policií..:)

luke237
hodnocení

0x
Me by spise zajimalo, co ti z penezenky ukradli? Zmizeli ti doklady, kreditky, ...? Vse nutno odhlasit, nahlasit na policii apod., aby to nedopadlo tak, ze si na tebe nekdo nekde vezme uvery a k tobe za par let napochoduji exeku/... :(
janamm*
hodnocení

jenom peníze mi chyběli, ostatní tam bylo...:) jak kreditky, tak občanka, všechno..:)

Měla jsem tam asi 20 korun, tak jsem se musela smát, když jsem měla všechno zpátky, jak ten zloděj otevře tu peněženku a tam jen 20 korun:DDDD

luk237
Doufej, ze opravdu jen v rychlosti vzal hotovost a treba rychle nezkopiroval ty kreditky (stahnou udaje a pak si podle nich vyrobi v klidu doma kopii, kterou zneuzivaji). Samozrejme tihle chmataci si zadne karty nevyrabeji. Ti tu penezenku jenom ukradnou. Kopirovanim a prodejem dalsim lidem, kteri se zabyvaji nelegalni vyrobou kreditek, se zabyvaji jini.

buss
hodnocení

0x

Setkat se může ... i v kostele. Chytřejší zloději co nechtějí využít doklady je zahodí a vybírají jen prachy,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]