Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké jméno dát andulce?

Od: dedegadlin odpovědí: 9 změna:
Jaké jméno mám dát andulce když ještě neznám její pohlaví? Je nějaké jméno pro kluka i holku zároveň? Předem děkuji za odpovědi. :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

03.12.13 17:04
hodnocení

0x

Pepča? :D

hodnocení

0x

Andy,Denny,Keyra.

nukika
hodnocení

0x
...my mame Albertika a Marč ;)

kilrah
hodnocení

0x

pojmenuj ji po mě, tedy Kilrah

03.12.13 18:03
hodnocení

0x

El perico

hodnocení

0x

My jsme kdysi měli dvě andulky (ne najednou, postupně), obě se jmenovaly Pepík. Naučily(i?) se všechny varianty svého jména, kterými jsme je oslovovali. Pepku, Pepčo, Pepíku, Pepoušku. A mnoho dalších slov a vět, někdy to jejich žvatlání mělo překvapivou logiku :).

Začala bych s Pepou, když to bude holka, bude (prý) mluvit méně, ale Pepinku by si asi také časem osvojila.

hodnocení

0x

To je jedno, ten pták na to stejně neslyší. Jen to "papouškuje". Ale že by věděl, jak se jmenuje, to nee...

hodnocení

0x

Když si vnučka pořídila králíčka zakrslíčka, u malého nebylo snadné určit pohlaví. Tak mu začala říkat MÍŠA. Protože to může být TEN Míša i TA Míša. /časem jsme zjistili, že je to TA *:)* Jaga.

Všechmny naše andulky se jmenovaly Berta. Ale napadlo mne TOYEN. To sice byla žena, ale ze jména se to moc nepozná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]