Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jste požádali manželku o ruku?

Od: iviv odpovědí: 9 změna:
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Na štědrý den, po rozbalení dárků.

hodnocení

0x

Nepožádal. Převědčil nás její otec, že není dobré žít tzv. na hromádce... a udělal dobře!

kuloch
hodnocení

0x

Nepožádal, sama chtěla :-D

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zatím jsem žádnou ženu o tuto část jejího těla trvale nepožádal - dávám všem ženám svobodu a zároveň možnost angažovat se trvale někde jinde. Zdravím!

doplněno 06.12.13 09:23:

hanher - berte to třeba tak, že jsem si chtěl jen vyzkoušet klávesnici u PC. Otázka je v rubrice Volná diskuze, tak jsem si to dovolil. Jinak Vám děkuji za upozornění, že odpovídat se má k věci, resp. že Vy to tak zásadně děláte.

hanher*

Tak proč odpovídáte?

Otázka snad zněla jasně, ne?

výtka
Upozornění od sys hejkal 07. 12. 2013 06:26:00
Více tolerance! Otázka zněla jasně: JAK? Ne kdy a po čem...

olaf71*
hodnocení

0x

v prvním případě nebylo třeba žádat a ve druhém to chtěla ona, já ne :)

hodnocení

0x

Nijak, prostě jsme se dohodli, že se vezmeme v ten a ten datum a bylo to, já na šaškárny typu pokleknout a něco přednášet nejsem, takže tak no :)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Taky jsme to, s dnes už bývalou drahou polovičkou, nějak podobně provedli jako kolega výše. Ale, nevím koho napadla ta šílená věc, že o ruku požádám nastávající potencionální tchýni a pantátu. Když jsem k nim přišel, stará už věděla, že příjdu a prý řekla. Nepočítej s tím , že budu doma! Když jsem stál mezi futrama, tak se ta divá stařena ( asi 50 let) kolem mě protáhla a zmizela na dvě hodiny v lese za barákem. Pak jsem se ptal tchána co s tím mám dělat? Jednou se musí vrátit a pak ji tu kytku vraž a bude. Možná si sám přál, aby se nikdy nevrátila.

danecekdan*
hodnocení

0x

Na koncertě Metallici loni na jaře v Edenu, před 40 tis. lidma. Snímal to po domluvě kameraman na velkoplošné plátno a mělo to velké ovace. James Headfield (frontman) nám popřál hodně štěstí atc. Na podzim jsme se vzali a teď máme krásného dvouměsíčního kluka...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]