Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoční dárek

Od: greenbull* odpovědí: 8 změna:

Zdravím všechny rádce a rádkyně.

Dneska by se mi hodila rada ohledně vánočního dárku. Potřeboval bych poradit nějakou luxusní pěnu do koupele. Díval jsem se samozřejmě na internetu ale v takových věcech se nevyznám. Takže převážně čekám rady od zdejších rádkyň. Jedina podmínka je aby vůně nebyla extra výrazná ale jen nádech pohody a relaxu jestli mě chápete. Díky za každou radu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zajděte do drogerie, vlastně ne do drogerie, ale parfumerie. Jsou tam prodavačky, které zas až tolik zákazníků nemají a rády se vás ujmou, nabídnou a dají čichnout. Co voní jedné, nemusí vonět té vaší. A o kvalitě poreferuje prodavačka.;)

levlef*
hodnocení

0x

V cenove dostupnych u me vyhrava Radox (za me doporucuji Stress Relief... radox.cz/... )

Vazne?

Osobne, kdybych kupoval jako vanocni darek nejakou podobnou chemii, tak urcite nekoupim neco, co lze sehnat v kazdem Tescu za 50Kc hned vedle regalu s kocicim zradlem.

greenbull*
hodnocení

Díky za rady, obchodu jsem se chtěl vyhnout, jelikož nemám moc času chodit po městě a šmejdit po prodejnách. Ale pokud nebude nazbyt tak se vyzbrojím trpělivostí a budu muset jít :) Nehledě na to že prodejce vám nakecá kde co aby zboží prodal osobní zkušenost a doporučení je vždy lepší.

Myslel jsem si že, se tady někdo najde kdo zná nějakou dobrou luxusní značku se kterou je spokojený. Radox je sice určitě dobrý ale jako vánoční dárek se mi moc nelíbí, výstižně to napsal axus ale rady si určitě cením.

Však nešmejděte. Zajděte do první parfumerie a jistojistě koupíte. ;)

farn
hodnocení

0x

V Brně v Tesku u nádraží mívají pěnu růžovou (s růžovou vůní) ve skle. Tak jestli jste od poblíž...Cca 100 Kč/cca 300ml.

martinaa*
hodnocení

0x

Poohlédněte se buď po samostatných výrobcích, nebo sadách značky Manufaktura. manufaktura.cz/...

Ruční výroba, pěkný desing, méně chemie.

petrat
hodnocení

0x

Doporučuji značku Molton Brown. Je to skutečný luxus a zážitek který se s pěnou za stovku nedá srovnávat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]