Nejste přihlášen/a.
Ahoj moje mamka má za pár dní narozeniny a já pro ní nemám žádný dárek. Ale nemůžu jí nic koupit takže jí musím něco vyrobit, ale nevím co. Prosím poraďte mi co mám vyrobit mé mamce k narozeninám. Děkuji
Klárko, to je od tebe hezké, že na maminku takhle myslíš... Já si myslím, že by měla radost třeba z košíčku, který ji vyrobíš sáma a zadarmo - podrobný video návod s komentářem najdeš na
Zadej si - papírový tulipán zvládnou i děti - . Stačí barevný papír, žlutý, zelený, červený a chvíli zkoušet podle obrázků a dárek bude na světě. Nebo si zadej origami a pohledat jednoduché návody na žabičku, čertíka apod. Z obalů čajových pytlíků se dají udělat také kytičky, ale ty /obaly/ si musí člověk nastřádat. Možná s pomocí kamarádek ze školy. Každá by mohla přinést nějaké papírky. Hledej na skládání čajových sáčků
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.