Ahoj, potřebuju poradit... Vůbec nevím , co si mám přát k Vánocům ja vím , je to takové divné, ale alespoň mi řekněte , co by jste si přáli vy, kdyby Vám bylo 15 let (kluk) , nechcete žádné drahé dárky, zajímáte se o vědu a vesmír, elektroniku nepotřebujete a už Vás zatraceně štve jak na Vás mamka tlačí co chcete k Vánocům.. prosím nějaké tipy díky moc
Já jsem v tomhle věku usiloval o řidičák a malou motorku - fichtla. Ale asi máš trošku jiné zájmy, i ten Tvůj zájem o vědu a vesmír je dost široký pojem. Pokud by šlo o nějaký specifický vědní obor, což třeba část vybavení nějaké domácí laboratoře, chemické či elektrotechnické?
Je mi 16 a na Vánoce chci peníze na mé koníčky (převážně na permanentky do posilovny), dvoutýdenní jazykový kurz v zahraničí (který je v létě) a nějaké doplňky (oblečení, parfém...).
Hvězdářský dalekohled s vysokou světelností (lze použít i na šmírování), plastikový model nějaké vesmírné lodě. Zájem o vědu je příliš široký pojem, chtělo by to upřesnit. Btw. v 15 spíš doporučuju si udělat papíry na malou motorku, to člověku dá v těchto letech svobodu a nové možnosti.
Nevím, jestli počítač také řadíš do elektroniky, ale se svými koníčky se bez počítače a umění ovládat ho, asi neobejdeš. Co takhle třeba bezdrátovou myš, klávesnici, sluchátka?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.