Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Všude se na nás hrne ve velkém reklama na AIR banku. Proč to vlastně dělají ti od PPF? Proto, že to s námi myslí dobře, nebo proto, aby nás dostali k sobě a pak nás nachytali na naší neschopnosti mít pod kontrolou pravidelnost splácení a lítli tak po 4 dnech na nás s vymaháním a díky tomu, aby tak mohli vyvádět prachy nějam do Nizozemí?
doplněno 17.11.13 23:12:Ještě to takhle dělají HOME KREDITi. A ostatní domácí banky, nevlastněné PPF to takhle nedělají. Ještě tak možná ty nebankovní společnosti, co by je měl stát zastavit.
zřejmě máte na mysli půjčku od air bank. Jakož to nová banka na trhu musí nějakým způsobem získat nové klienty a tohle si myslím je dobrý způsob. dřív než zde začnete polemizovat a kydat nesmysly, měl byste si o jejich produktech něco zjistit. Předpokládám, že to zvládnete. Jinak takovéto a podobné produkty má více bank. Z mé zkušenosti bych se velkým obloukem vyhnul "nejlepší bance" a to České spořitelně!
Asi uplně přesně nerozumím otázce? Nezdá se vám, že airbank poskytuje standardní služby zdarma? Nebo jejich úrokové sazby na půjčkách? Já si myslím, že je to nízkonákladová banka kde nemusí financovat 20 bankomatů v jednom městě, stovky poboček po ČR atd. jako to dělá ČS, KB, ČSOB atd. prostě jen přišli s novou nabídkou - většinu služeb si u nich musíte nastavit nebo zařídit sami přes internet, na pobočku k nim se jen tak nedostanete, bankomat jen tak někde nenajdete, atd. ale má te vše zadarmo. Opak ČS bankomat je všude, pobočku najdete v každém městě v některých i několik ale měsíčně za to chtějí třeba 200 Kč na poplatcích. A je na každém z nás co si vybereme
A co se týká půjček, je snad logické, že když si půjčím, tak prostě musím dodržovat podmínky, té firmy kde jsem si půjčil. Air bank jasně říká, splácejte včas a budete mít úrokovou zazbu např. 8,9%, splácejte pozdě a budete mít 15% a je opět jen na každém z nás jak to pojmeme. Je to prostě bonus pro zodpovědné a platící klienty. A nehledal bych v tom nějaké podvody nebo triky. Motivují lidi splácet. Mě se tento přístup líbí a pokud si někde budu půjčovat tak u nich, pokud mezi tím nepřijde lepší nabídka.
Ahoj. Pánové, Honzav88 a Zdenek. Zdá se, že informace chybí právě Vám. Mě se dostala do ruky smlouva od HOME a další listiny z exekuce a to jsou informace, které vám tihle čímani při podpisu smluv poněkud neukáží. Asi jste taky nezažili situaci, kdy tyhle podvodné firmy svým zásahem nedovolí doručit splátku v čase a už se s vámi ten kolotoč rozjede. A to potom můžete být přemotivování na splácení a jen máte problém. Určitě, jen vy jste ti všehoznalí, co se nenechají nikým napálit. Klamavé jsou i materiály a TV reklamy těchto rádoby solidních firem. Např. když odvysílají informaci, že úvěr vás bude stát měsíčně např. 999 Kč, a ona je to jen splátka a ne ten vlastní náklad na něj. Jinak, když jsem měl účet u Spořitelny, tak mě stál 29 Kč i s těma bankomatama v každém městě a internetbankingem. Je na každém, co si vše dalšího naobjedná za služby.
Lichva byla před r. 89 trestný čin, dnes je to jeden lichvář vedle druhého a to včetně všech bank a státu to nevadí. Neznám jedinou banku a už vůbec ne nebankovní společnost která to s vámi (s námi) myslí dobře. Jediné co se tu lidé za dvacet let naučili, je mít vše hned, na nic si neušetřit a na všechno si brát půjčky, bohužel už nedomýšlí, že neexistuje lidumil co jim půjčí a nic za to nechce.
doplněno 18.11.13 13:45:"zdenekk" myslím si, že k věci to je, tazatel píše "myslí to s námi dobře?, "stát by je měl zastavit". Pokud si přečte co jsem napsala, má na své otázky odpověď.
Já budu u airbank brzi rok. Předtím jsem měl ČS. Rozhodně bych již neměnil. Otázka jestli to s námi myslí dobře je nesmyslná. Ano, myslí, ale jsou to podnikatelé a podnikání je konaná činnost za účelem dosažení zisku. Kdykoli příjdu na pobočku, dostanu k dispozici vodu a kávu. S pěknou kočičkou (zaměstnankyní) si sedneme k jednomu PC, kde vše proberem a se vším mi poradí. Když už mám vše vyřešené, řekne, ať si v klidu vyřídím co potřebuji, takže tam klidně 20 minut vyřizuji platby a chlamtám jejich kafe. Líbí se mi, že vzhledem k tomu, že nemají moc poboček, tak mají smlouvu se sazkou, kde lze vybírat peníze, líbí se mi, že když jsem si tam založil účty, odcházel jsem s jednou kartičkou na které byli napsány čísla účtů, všechny smlouvy jsou elektronické a jsou k nahlédnutí v IB. Né jako u ČS, kdy mi ke každému účtu dali složku plnou nesmyslných papírů. Vše je založeno na jednoduchosti. Jedinou nevýhodu vidím v omezeném množství vkládání peněz na účet. Myslím, že to je 300.000kč za den - to může být problém pokud jste podnikatelé a každý den odvádíte tržby. Já jsem velmi spokojen a už nikdy žádnou jinou banku. Doufám, že PPF udělá pořádek a jednoduchost i v O2.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.