Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobře to dopadlo

Od: ererr22 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, rád bych se Vámi podělil o moji zkušenost.. Našli jsme si narychlo pokrývače ...po sepsaní smlouvy a odevzdání první zálohy jsem od třetího dne jenom ´´trnul´´ zdali se střecha dokryje..

Pan nejmenovaný působil velmi věrohodně...a já si po dvouch dnech mnul ruce jakého jsme sehnal kvalitního řemeslníka za rozumnou cenu...Chtěl jsem se mu trochu zavděčit a vytvořit webové stránky s jeho prezentací... Pro zjištění vše co dělá, jsem narazil zminku, že se stal dlužníkem... A posléze jsem se dočital, ze dluži lidem peníze mnohaset tisícových položkách za vybrané zálohy...

Od oné chvíli jsem trnul kazdým dnem, že mi druhý den přijede... Práce ubýhahala a on si neustále říkal o malé další zálohy...Střecha je hotová...snad proto, že jsem mu slíbil další práce na domě... jinak bych ho asi neuviděl...

Překvapuje mě, že takový řemeslníci jsou... vezmou si zálohu např.. 100 tis... nebo otevřou starou střechu...a druhý den se o něm neví... Chudáci ti lidé, kteří těžce peníze naspoří...a poznají takové lumpy...

Ten můj pan řemeslník ... si řekl na konci ještě o peníze za něco, co mělo být automaticky již v ceně...Ale dali jsme mu ty peníze, aby se nám nějakým způsobem nezačal mstít...Vím, že by to byl schopen...

Rád bych proto vzkázal a dal radu všem těm,co smouvy podcenuji aby:

při v sepsané smlouvě byly sepsány všechny práce,a kdo shání materiál...

Vzali se řemeslníka na doporučení..

Dokážu odhadnou lidi, ale lidé jsou herci...Pro mě špatná zkušenost s dobrým koncem. Hezký večer. Pavel

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

to snad ani není možné...

hodnocení

0x

jojo hlavne stari lide veri porad v dobro na tomto svete , vsem duveruji a vsem veri. Jenze je tady v tomto state moc lumpu , co jen kradou a resi jak by vas oskudlili o kazdou korunu. Ale dat nekomu jen tak dopredu treba 100 klacku je moc velka naivita

ererr22
hodnocení

Je ochotný zmizet i pouze s několika tisícovkama. Takže jsou ohroženy všechny poctivý a důvěřivý lidé..

Při osobní schůzce mě přesvědčil, že je seriozní a velmi šikovný, jelikož toho o střechách dost vím..ale pouze teorii..

Vím, že každý myslí na sebe a přemýšlí, jak toho druhého nějakým nenápadným způsobem v rámci zákona ´´obrat´´, ale tohle mi hlava nebere...

A při tom to je tak jednoduchý... Dát o něco nižší rozpočet než za který by normálně pracoval..., zmínit se, že má možnost ve velkoobchodě koupit levněji materiál, jelikož má velké slevy..., která brzy končí... Dostane tedy peníze za práci i za materiál...napíše převzetí zálohy s razítkem.. ..a odjede ...a právně je to prý nepostižitelný...

Při prvním setkáni mi předložil živnostenský list...ukázal, že je pojištěn na škodu...dohodli se na smlouvě... všechno super...

Kdyby jen jeden člověk, který si dá díky mě víc pozor a nestane se mu to, co desítkám před ním...a s někým jiným... Má tento vzkaz smysl...Hezký den.P.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]