Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít svou maminku

Od: misulllka1990* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebovala bych sehnat svou maminku s kterou nejsem již 20 let v kontaktu. Posledně jsem se o ní dozvěděla před 7 lety že žije a že je provdaná. Bohužel dnes jsem ji již nevyhledala a bojím se, že je po smrti. Mohl by mi někdo pomoci? Zjistit kde je alespoň pohřbená. Děkuji všem za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Ono taky dost záleží na tom, co o ní víte. Pokud víte jen to, že se jmenuje Marie (a ani žádné příjmení neznáte), město, kde žila/byla narozena, datum (rok) narození.

Nevím, zda je možné zajít na matriku s tímto požadavkem.

hodnocení

0x

Od toho, co jste se dozvěděla před sedmi lety, že je provdaná , tak ten o nic neví? Popřípadě napsat do pořadu "Pošta pro Tebe"

Přeju atˇse Vám ji podaří najít. :)

hodnocení

0x

Nevím, kolik je Vám let. Ale zřejmě by bylo snadnější, kdyby maminka hledala Vás. Vy se bojíte, aby nebyla po smrti. Ona se o své dítě / Vás/ nebojí? Myslím, že kdyby chtěla, jistě by Vás už vyhledala.

Pokud žijete v dobré a milující rodině, ať už jako dítě či jako dospělá, nechte to být. 20 let jste mamince nechyběla, to o něčem svědčí. Je znovu vdaná, má novou rodinu a její blízcí možná ani neví, že kdysi měla Vás. A Vy jí najednou naboříte celou rodinu.

Blíží se Vánoce, nedělejte žádné akce, věnujte svou lásku těm, kdo ji 20 let věnovali Vám. Vaše mamka to určitě nebyla. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]