Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrá kartářka - Brno, Břeclav, Hodonín

Od: jeriko* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den,

mohl by mi někdo, prosím dát kontakt na dobrou kartářku z okolí Brna, nebo z Břeclavska či z Hodonínska? Nějak se mi sype život pod rukama.

Děkuji moc Jeriko

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud se ti sype život pod rukama, můžu ti naopak doporučit dobrou psychoterapeutku :)

lidus*
hodnocení

0x

Milá-milý Jeriko, když se sype život je lepší než kartářka, začít něco dělat, nebude to dlouho trvat a jistě bude zase líp. Dobrou kartářku vážně neznám, vše je to jen o zbytečně vyhozených penězích.

hodnocení

0x

Podle kartářky jsem měl být dávno mrtvý

hodnocení

0x

Tak kartářka ti rozsypanej život nespraví. Nejspíš proto, že to je nesmysl a pouhé tahání peněz z kapsy. Nakuká ti, co chceš slyšet.

kocka*
hodnocení

0x

Ahoj Jeriko,

zkus www.anyza.cz, třeba Tě osloví.

jani*
hodnocení

0x

Dobrý den, já mám dobrou zkušenost s paní Samirou z Brna. Vykládá tarotové karty, pracuje s kyvadlem, dělá regresní terapii. Je opravdu dobrá, moc mi pomohla. Její telefon je: 724 120 452

mirriam
hodnocení

0x

Jak už zde lidé psali, nejlepší je asi Petr K z Brna. Zjistila jsem, že mnoho takzvaných kartářek si zde na sebe píší chvály a dokola ty samé výmysly, jak jsou milé, jak z nich jde klid apod, aby tím zakryly vlastní neschopnost, ale jak jsem zjistila, většina z nich nemá snad ani základní školu podle vyjadřování a mají vesměs ty samé kecy o ezoterice a zjistila jsem, že tomu ani nerozumí. Zajímám se o tento obor dosti dlouho. Takové dámy si někde něco přečetly a ani tomu nerozumí a už si myslí, že mohou lidem určovat osud pomocí karet? K tomu člověk potřebuje mnohem vice. Když dáte blbce do ruky karty, tak také bude vykládat nesmysly a přesně o tom je moderní věštění karet. Dělá to spousta důchodkyň, bez znalostí, bez daru a schopností a tváří se u toho jak vědmy a vševědoucí Bůh. Přestala jsem ke kartářkám chodit, co jsem poznala pár Mistrů v Indii a Japonsku. Pak jsem náhodou potkala pana Petra na jedné přednášce, kde přednášel o výzkumech mozku a časoprostoru. To je asi jediný člověk, na kterého jsem narazila, co je opravdu profesionál a rozumí oboru numerologie, a výkladům karet a dokázal mi výborně vysvětlit a odpovědět na spoustu otázek. Musím říct, že Petr K je asi jediný, kdo má opravdu vzdělání od skutečných Mistrů z Asie a má schopnosti a dar a přitom je to velmi skromný člověk a nepovažuje se za věštce, jako ostatní falešné kartářky, co se jen stylizují do role vědem. Petr je prostě přirozený. Takových by bylo potřeba více a bohužel člověk naráží jen na samozvané kartářky, co si myslí, že karty jsou vše, melou o andělích a čarodějnictví a nikdy tomu neporozuměly. Jsem ráda, že jsou skuteční lidé, co to umí jako Petr K, asi proto dělá hlavně pro USA a zahraničí a hlavně je to člověk, co dokáže lidi posunout a otevřít jim oči, aby udělali pokrok, vyzná se velmi dobře v medicíně a léčitelství a výzkumech. Jak zde také lidé psali je také o dost dražší a je škoda, že má stále plno, ale to chápu, protože dělá spoustu jiných věcí, je to i výtvarník atd. Takže za sebe opravdu doporučuji. A zároveň doporučuji, aby jste si dávali pozor na ty takzvané kartářky, které vám nakukají nesmysly a úplně vám obrátí osud jinam, než by jste měli jít, jen podle jejich primitivních názorů a výmyslů o nepochopené ezoterice.Velmi známé a okoukané podvody jsou i ty, kdy si sami napíšou, že se jakoby zajímají okartářku- o sama sebe.. a pak si sami sobě jakoby napíšou telefon, aby lidé měli dojem, že se o ně vůbec někdo zajímá. Používají to všude a okoukaly to od ostatních podvodnic. Je to opravdu hrůza ta jejich primitivita. Takže na to pozor

hodnocení

0x

Mám dobrou zkušenost www.kolobehzivota.cz

doplněno 25.10.16 15:16:

Dobrá kartářka vám naznačí směr, ale jít po té cestě musíte vy sama...*slunce*

lidka*
01.02.17 09:32
hodnocení

0x

hodnocení

0x

Nevěřím kartářkám. Kdysi mi bylo doporučená jistá paní S. z Prahy, prý nejlepší, která měla vystavené fotografie"celebrit",které prý se s ní radí o všem možném. Mně předpověděla, že ovdovím v určitém roce, manžel přežil 13 let a nevypadá to, že by chtěl zatřepat bačkorama*smich*

ester
hodnocení

0x

tento komentář jsem našla, snad Vám pomůže - kdyz jse byla mladsi, byla jsem u par kartarek, nektere se trefily skoro, ale vetsinou byly jejich vestby protichudne, docela jsem cestovala, do Indie a do Ciny a potkala jsem par vynikajicich lecitelu a Mistru Asiatu. Bohuzel po revoluci se s kartarkama utrhl pytel a dnes to dela kazda nevzdelana uklizecka, prohlasi se za samanku nebo kartarku a mysli si, ze muze lidem kecat do zivota, ale nemaji zadne vzdelani a jen ty same a podobne kecy o ezoterice, co nekde vycetli v casopisech, proto ke kartarkam nechodim. Byla jsem i na jednom seminari pana Chobota, co se chlubi tim, ze jezdi za samany do Jizni Ameriky a dela rizne rozhovory, ale na seminarich obtezoval zeny a citila jsem z nej cernou magii a obklopil se lidmi, kteri uz maji vygumovany mozek. Mam ale i poitivni zkusenost, prvni byla pani Fouckova u ktere jsem byla na regresni terapii a pan pan Petr K z Brna, ktery je snad jediny u nas, co ma znalosti o mnoha vyzkumech, mel odmalicka ucitele z Asie a dela sve poradenstvi prave na asijske filosofii a medicine. Tenhle pan o sobe netvrdi , ze je vestec ani kartar, ackoli pouziva numerologii a karty, ale dela to uplne jinak a rozhodne lidem nelajnuje osud, jak ostatni podvodnice. Zde je video s nim

, Takove lidi jako Petr K z Brna a pani Fouckova radim jeste do te stare klasicke a poctive generace, co se jeste ucili, patril tam i profesor Grof , co u nas delal Holotropni dychani a dnes je v ZUSA hodne uznavany. Pan Petr zil take dlouhe roky v USA a napsal o tom spoustu clanku , psal dokonce i serial prave o podvodnicich co vykladaji karty. Mate pravdu ze je vetsina kartarek podvodnice. Ale jsou tu i lide , jako ti, co jsem uvadela, co opravdu umi, maji hlubsi vzdelani a nechlubi se A to je spolecnym znakem prave i pani Fouckove i pana Petra K a takovy byl i prof Grof.

yellinka
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys milancukrar 18. 09. 2019 05:50:25
Domnívám se, že jde o reklamu.
lidmila

Paní Lidka Holásková objevila způsob, jak z důvěřivých a nešťastných lidí vylákat spoustu peněz. Nabízí svoje rituály na všechno, včetně financí. Kdyby to fungovalo, proč by na sebe měla několik exekucí? Inzeruje všude kde se dá,včetně Bazoše, Prodej hned a jiné. Všude láká na své rituály.Když to nevyjde, tak jste málo věřila. Pokud nechcete přijít o desítky tisíc, tak se nenechte přemluvit na žádný rituál. Stejně by jeden nestačil, protože potřebuje vylákat víc peněz a tak Vám namluví, že potřebujete další a co nejrychleji. Sprostý podvod!

arriadna
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys milancukrar 18. 09. 2019 05:51:13
Domnívám se, že jde o reklamu.
katerinka
Dobry den,jako kartarku,doporucuji pani Lydii Holaskovou. Velmi ochotna. A musim rici i velmi trpeliva ( jako na potvoru mi nesla kamera).Jako jedina mi byla ochotna pomoci a jen nekecala na verejnych webkach co umi. Nepotrebovala jsem vylozit karty,ale potrebovala jsem ritual. Musim Vam napsat,ze se muj zivot od ritualu zmenil o 100%.
marianna

Hlavně si nenechte dělat rituál. Paní Lidka Holásková si účtuje od 10 000,.Kč a výše.

Navíc nestačí jeden rituál, ale to vám dopředu neřekne. Nabízí rituály na vše včetně financí.

Sama má na sebe exekuce. Nabízí se otázka, proč si neudělá rituál sama na sebe?

Mnoho lidí jí naletělo a pochvalné doporučení si nejspíš píše sama nebo někdo známý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]