Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PREZENTACe

Od: aaaa* odpovědí: 3 změna:

Dobry den,prosím o radu - mám jít na konkurz k jedné zaharniční firmě,mám tam mluvit asi půl hodiny na téma vedení lidí (15 lidí) jak bych je motivoval k vyšším výkonům,jak bych jim měl říct ,že se bude propouštět atd. Můžete mi prosím poradi jak začít prezentaci a co tam povídat 20 minut? Děkuji předem za rady Tonda

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

šťastná*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jestli neznáš odpověď na svou otázku sám, snad bys na ten konkurz ani neměl chodit?! Nedokážu si představit, jak bys pak prakticky u firmy fungoval, kdyby jsi to místo získal. Problematika vedení a motivace lidí je velmi obsáhlá. Musíš ji znát, abys dovedl uvést 20 minutovou prezentaci. Je to hodně o psychologii a dovednostech. Vyhledej si informace na www.google.cz , zadej si klíčová slova a studuj. Doporučuji tvé pozornosti kromě ostatní odborné literatury i knihy od Carnegieho. Dale Carnegie změnil život mnoha lidem na celém světě. Jedním z nich můžeš být i Ty. Asi jsi čekal jinou odpověď, ale lepší neznám. Nenech se však mým názorem ovlivnit a jdi do toho! Využij svůj čas do konkurzu na přípravu co nejefektivněji. Když chceš být úspěšný v práci i v životě, musíš na sobě pracovat! Přeji Ti hodně štěstí!

tesyk*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

ZAhraniční firmy vesměs rády slyší o: 1. mojí podřízení nebudou zakládat odbory, 2. budou pracovat v rámci své výplaty i přesčas. 3. budou efektivně využívat pracovní doby pouze k zisku společnosti, 4. nebudou používat telefonu a internetu k vyřizování soukromých záležitostí,5. přehodnotím využití a výkonnost podřízených a nadbytečné propustíme.6.budu se snažit zavést 100% zastupitelnost mezi mými podřízenými a pak jich pár propustit a jejich práci rozdělit ostatním. 7. vedení pevnou rukou, bez bližších vztahů s podřízenými vyžaduje však mé vyšší platové ohodnocení. 8. Vysvětlovat důvody propouštění svým podřízeným odmítám, protože to je rozhodnutí jen a pouze firmy kterou zastupuji. 9. Pracovníky budu motivovat k vyšším výkonům jejich strachem o zaměstnání, protože jakákoliv jiná kladná motivace se časem zvrhne v pocit jejich práv a nároků.10.zaměřím se primárně na ekonomický profit společnosti a pro jeho zvýšení vyberu vhodný kolektiv.

A jestli ani tohle nevystačí na 20 minut, tak pak jedině zkusit koktat.

aaaa*
hodnocení

Děkuji vám za rady,zkusím jěště něco nastudovat,třeba mi to výjde :) . Je to věc názoru a moc za ně děkuji. T.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]