Nejste přihlášen/a.
Dobry den,prosím o radu - mám jít na konkurz k jedné zaharniční firmě,mám tam mluvit asi půl hodiny na téma vedení lidí (15 lidí) jak bych je motivoval k vyšším výkonům,jak bych jim měl říct ,že se bude propouštět atd. Můžete mi prosím poradi jak začít prezentaci a co tam povídat 20 minut? Děkuji předem za rady Tonda
ZAhraniční firmy vesměs rády slyší o: 1. mojí podřízení nebudou zakládat odbory, 2. budou pracovat v rámci své výplaty i přesčas. 3. budou efektivně využívat pracovní doby pouze k zisku společnosti, 4. nebudou používat telefonu a internetu k vyřizování soukromých záležitostí,5. přehodnotím využití a výkonnost podřízených a nadbytečné propustíme.6.budu se snažit zavést 100% zastupitelnost mezi mými podřízenými a pak jich pár propustit a jejich práci rozdělit ostatním. 7. vedení pevnou rukou, bez bližších vztahů s podřízenými vyžaduje však mé vyšší platové ohodnocení. 8. Vysvětlovat důvody propouštění svým podřízeným odmítám, protože to je rozhodnutí jen a pouze firmy kterou zastupuji. 9. Pracovníky budu motivovat k vyšším výkonům jejich strachem o zaměstnání, protože jakákoliv jiná kladná motivace se časem zvrhne v pocit jejich práv a nároků.10.zaměřím se primárně na ekonomický profit společnosti a pro jeho zvýšení vyberu vhodný kolektiv.
A jestli ani tohle nevystačí na 20 minut, tak pak jedině zkusit koktat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.