Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde otěhotnění poznat rychle?

Od: aranka91 odpovědí: 5 změna:
Pokoušíme se s přítelem o mimco. V sobotu mi skončila MS a v neděli jsme spolu spali. Dneska jsem snesla oběd a bylo mi na zvracení. Myslíte ze to jde tak rychle nebo si to jen vsugerovavam sama protože mimco opravdu chci? Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Opravdu si to vsugerováváte:)Není možné,aby jste pocítila příznaky těhotenství po třech dnech.Pracujte dále na miminku,a až nedostanete menzes,posléze si běžte ke gynekologovi.Uvidíte,že se dočkáte-"jako husa klasu.":-D

doplněno 30.10.13 12:23:

Na vaši otázku tudíž odpovídám:nejde.

hahanaj*
hodnocení

0x

přejete si to, třeba se to vyplní -ale poznat tak brzy to ...rozhodně ne

hodnocení

0x

Spíš vám nesedl oběd. Lékař dokáže určit těhotenství testem z krve po 1 týdnu. V té době ještě ani netušíte, že jste těhotná. Domácí test z moči je použitelný o něco později (typicky 1-2 týdny po vynechání menstruace). Průvodní jevy jako je nevolnost přichází také o něco později. A jako perličku berte fakt, že některé budoucí matky menstruují ještě několik měsíců po začátku těhotenství.

borax*
hodnocení

0x

Nejméně vhodná doba pro otěhotnění je po mestruaci a těsně před ní. Pokud chcete miminko, je ideální doba uprostřed mezi měsíčky.

hoho
hodnocení

0x
Dnes už některé těhotenské testy potvrdí těhotenství už po pár dnech. Je třeba se poptat v lékárně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]