Nejste přihlášen/a.
Zdravím, byl letos někdo na prázdninách ve Francii? Chceme jet osobním automobilem na výlet do Paříže po dálnici z Prahy přes Rozvadov - Německo - Metz a dále do Francie - Reims- Paris. Má někdo představu na kolik vyjde jedna cesta tam na mýtných branách?
Přes německo se platí mýtné až od 12 tun.
Opravdu to vyjde po Francii mimo dálnici kilometrově nastejno, jen nebuďte případně překvapeni ze značného množství kruhových objezdů a nespočetného množství radarů.
Po těch vedlejších se jezdí i 110km/h a odsejpá to hezky.
doplněno 29.10.13 12:50:PS: Pokud pojedete přes Saarbrucken, mýto až do Paříže stojí +/- 75 euro, tj. 150 euro tam i zpět.
Při přepočtu to dělá cca. 3800 Kč, což už je dost. . .
doplněno 29.10.13 12:53:Tak jsem se nemýlil, osobákem tam jezdím jen dvakrát do roka a ceny se pořád mění:
doplněno 29.10.13 12:58:Oprava: Těch 75e jsem platil do Marseille přes Paříž, Vaše cesta přijde tam i zpět na cca. 60e, v té kalkulačce je započítáno i palivo.
Zdálo se mi to nějak hodně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.