Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volební období - poslanecká sněmovna 2013

Od: j1a2n3ee odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chci se zeptat, jestli je volební období 4 roky i v případě předčasných voleb? Slyšela jsem už i názor, že jsou tyto výsledky pouze do příštího roku - do řádného termínu voleb do ps, tak jsem z toho zmatená... Děkuji za odpovědi :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
4 roky v každém případě. Všude vychází články, že se všichni boji dalších předčasných voleb. Ty můžou být, ale jinak to platí na 4 roky ;)

naoko
hodnocení

0x

Je to na 4 roky. Ale s největší pravděpodobností se brzy opět všichni rozhádají. Schwarzenbek už s tím počítá, že prý do dvou let budou nové volby... a to uplynulo teprve 4 hodiny po sečtení hlasů..

hodnocení

0x

A co se změní? Část populace bude volit vlevo a druhá vpravo. Opět bude pat.

vlasatec*
hodnocení

0x
To jste pochopil špatně, další volby budou za 4 roky pokud se nevymysli nové volby ale na rok to určitě není...

stirecek*
hodnocení

0x
Je to jedno. I kdyby byly volby každý týden, lidí si dál nechají kalet na hlavu.

j1a2n3ee
hodnocení

Děkuji za odpovědi ;) Já si právě nebyla jistá, párkrát jsem slyšela, že je to jen na rok, ale vím, že se volí na 4 roky, tak mi to přišlo jako blbost ;) Tak děkuji za objasnění ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]