Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se co nejrychleji zbavit rýmy?

Od: break* odpovědí: 9 změna:
Ahoj, potřebuji se co nejrychlejším a nejpřírodnějším způsobem zbavit rýmy! Nechci sem psát proč, ale MUSÍTE mi věřit, že je to vážně moc důležité :) budu velmi vděčná za všechny Vaše rady!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nemusím!
Nejpřírodnějším bude asi dobře vypotit, dostatek tekutin, vitamín C, inhalace, česnek a čerstvý vzduch.
K té rychlosti jedna zkušenost: neléčená rýma trvá dva týdny, léčená jen 14 dní.

hodnocení

0x

Mi, na rýmu, ale musí to být hned v začátcích, pomáhá: hodně teplá voda do pet lahve, dát si ji na tričko mezi prsa, na prsní kost, zabalit se do deky a usnout. Probudil se vždycky jiný člověk. Důležité je, že bez rýmy. Mám to odzkoušené snad už 4x.;) Za hrudní kostí je prý centrum imunity a teplá voda ho probudila. Na vir platí jen imunita, žádný vitamím nebo nějaký jiný prostředek vira nezabil. Jen imunita. A té to normálně trvá týden. Třeba tahle rada pomůže i vám.

dobrman*
hodnocení

0x

já jsem slyšela, že zabírá kápnout si do nosních dírek citrón, vyzkoušené to nemám

olaf71*
hodnocení

0x

mě pomáhá inhalace s eukalyptem. lavor,horkou vodu,pár kapek eukalyptu, hadr přes hlavu a dýchat. protáhne to snad i dírky ve kterých rýma není.

luck*
hodnocení

0x

nadychnouti se cpavku --od te doby rymu nemam .ani nemarodim----uz je to 30let...

Co na ten čpavek říkaly průdušky a plíce? *cert*

doplněno 27.10.13 16:17:

inžinýrko, jestli zkusíte, napište, jak to dopadlo. ;)

Babi, zrovna se doma léčím se zánětem průdušnice. Můžu říct, že tak blažený pocit, jaký jsem měla po nahřátí hrudníku, jsem celou dobu léčby nezažila (a že se zatraceně snažím postavit se na nohy). Je to moc prima a mám i pocit, že konečně míň kašlu. Díky za tip, levné, rychlé, účinné.

hodnocení

0x

Já bych máčela nohy do co nejteplejší vody. Jinak to, co píše babkazov, je velmi zajímavé - zkusím to.

doplněno 26.10.13 11:11:

Myslím to o té lahvi - ne o průduškách a plicích. Řekla bych, že po nadechnutí čpavku si řekly, že tohle nemají zapotřebí, a zalezly do hlubin těla. Proto o nich už není slyšet 30 let.

ivik*
hodnocení

0x

Mně zabere utřít česnek , dát si ho pod nos a čuchat silice, co z něho čpí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]