Nejste přihlášen/a.
Mi, na rýmu, ale musí to být hned v začátcích, pomáhá: hodně teplá voda do pet lahve, dát si ji na tričko mezi prsa, na prsní kost, zabalit se do deky a usnout. Probudil se vždycky jiný člověk. Důležité je, že bez rýmy. Mám to odzkoušené snad už 4x. Za hrudní kostí je prý centrum imunity a teplá voda ho probudila. Na vir platí jen imunita, žádný vitamím nebo nějaký jiný prostředek vira nezabil. Jen imunita. A té to normálně trvá týden. Třeba tahle rada pomůže i vám.
Co na ten čpavek říkaly průdušky a plíce?
inžinýrko, jestli zkusíte, napište, jak to dopadlo.
Já bych máčela nohy do co nejteplejší vody. Jinak to, co píše babkazov, je velmi zajímavé - zkusím to.
doplněno 26.10.13 11:11:Myslím to o té lahvi - ne o průduškách a plicích. Řekla bych, že po nadechnutí čpavku si řekly, že tohle nemají zapotřebí, a zalezly do hlubin těla. Proto o nich už není slyšet 30 let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.