Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Toaletní papír

Od: olaf71* odpovědí: 31 změna:

jaký používáte toaletní papír?

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

třívrstvý

Papírový a perforovany *smich*

Ale jinak většinou třívrstvý. Čtyři už je velký luxus.

kratast*

blesk nastrihany na kousky. po te berve to pekne frčí.

cobrak*
hodnocení

0x

Podle toho, co je v akci :-D

krkovicka*
hodnocení

0x
Z Lidlu.Xxxl týdny.

hodnocení

0x

dvouvrstvý

Grand Finale Economy - takové žluté velké napevno točené kotouče,

Bude mít ten výzkum nějaký výstup? ;)

hodnocení

0x

Nejlevnější co v krámu mají.

mili3478*
hodnocení

0x

V nouzi nepohrdnu ani listem z lopuchu

hodnocení

0x

žádný

Není nad lopuch z jehličnanu...

hop®
hodnocení

0x

Jakýkoliv, jde jen o odstranění těch největších bobků z chlupů, stejně po akci couvám do vany ke sprše...

krkovicka*
Já sice Vaše pozadí neznám,ale doporučil mi kamarád,že od té doby co se tam dole holí,ušetří za toaletní papír,tím že je menší spotřeba.
hop®

Krkovičko, *smich* - neznáte mé pozadí, opravdu není o co stát, prostě chlupatá chlapská prdel, ale fakt jste mě pobavila *smich**palec*

Já se neholím opravu nikde, i svůj plnovous jen občas stříhám, a spotřebu toaleťáku mám, myslím, také těžce pod normou - právě díky vaně se sprchou nedaleko od WC mísy...;)

ladaadal*

Bože, zase se tady diskutuje o hovně*smich*.

krkovicka*
No jo.To se musí.By mě zajímalo jak to dělali mocipáni když toaletní papír před dávnými časy nebyl.Prý si utirali do šosu ehmehm...tak nevím.
ladaadal*

Holka, tak tohle snad ani radši vědět nechci*smich*.

žádný

Ale ve vědění je největší síla... cs.wikipedia.org/...

cs.wikipedia.org/...

Ty informace na wiki umí někdy pobavit :D

Plus infromace rovnou pro pobavení...

necyklopedie.wikia.com/...

doplněno 28.01.13 13:01:

Soráč za odkazy, třeba je zkopčit.

tomasgulas

Hope neblbni, čéče, já si Tě dodnes představoval jako Hopa z včelky Máji *smich*

A s hlasem Borise Rösnera.

mili3478*
hodnocení

0x

zas musi kupovat ziletky nebo to rve

hodnocení

0x

Taky máte doma skřítka, co žere strašná kvanta toaleťáku? Normálně vagony to jsou! *plac*

krkovicka*
Jo.Večer dám roli a v půlce dne je jen trubička.Mě spíš ten skřet žere ponožky a rukavice do páru.
mowla*

Toaleťák, ponožky, rukavice - to máte ještě ´dobrý´ - ten ´zdejší´ mi chodí na pivo a slivovici!

*bum*

krkovicka*
To nebude skřítek to bude něco většího a hmotného:-D

hodnocení

0x

Jsi-li správným Čechem,

ne papírem,

ale MECHEM!*palec*

Ten roste moc dlouho. To bych se utíral jen každé páté sr*ní. *smich*

artik*
hodnocení

0x

nepoužívám , meju se

hodnocení

0x

žádný

Ja pouzivam tri muslicky.

mowla*

Aby to nebylo jako ty tři čudlíky... :-D
Chlápek v nóbl restauraci potřebuje na toaletu. Na pánech je bohužel obsazeno. Už to nemůže vydržet a tak nakoukne na dámy. Tam nikdo, tak hupstam. Libuje si, že jsou to krásné toalety a jak tak sedí, vidí tři knoflíky. Říká si pro sebe, že tohle na pánech nemají, co to asi může být? Na prvním je "TV" - "že by televize?" Obrazovku nevidí. "Nevadí, zkusímto." Zmáčkne knoflík a teplá voda mu omyje přirození. "Hmmmm, skvělé, to musíme na pánech taky prosadit."Na druhém knoflíku je "HV" - "že by horká voda? Tak to vyzkouším." Zmáčkne a osuší ho horký vzduch. "Hmmmm, to si taky musíme pořídit," Strašně si libuje.Na poslednim knofliku je "AOT" - "co by to mohlo být? Tak to vyzkouším!
"Zmáčkne knoflík a najednou se mu zatmí před očima a vzbudí se až na JIP,kde mu orosené čelo utírá sestřička a ptá se ho:"Pane, co jste prosím vás dělal?!
"No, já nevím, byl jsem na záchodě - dámském, byly tam tři knoflíky, tak jsem je zkoušel."
"A vy jste zmáčkl i ten poslední?" ptá se zděšeně sestřička.
"No, asi ano, už si nic nepamatuju, co to bylo zač?!"
"Pane, "AOT" je automatický odstraňovač tampónů. Penis máte pod polštářem!"

jakoola*

*smich**vtip*, tak tenhe vtip mě sundal ze židle...

mowla*

Ty jsi holka, viď? ;)

Chlapa zamrazí... *smich*

doplněno 28.01.13 16:23:

Proč bys jej nemohla poslat? - beztak koluje na netu nejmíň 20 let...

;)

jakoola*

ano , mohu ten vtip poslat i ostatním holkám?

Mowla, skvělé *smich**haha*

petrs777
hodnocení

0x

Věřte , že žádný ... používáme jednoduché zařízení a tím je přídavný bidet Hyundae

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]