Nejste přihlášen/a.
Hezký podvečer.
Poradtě prosím,co koupit synům 32 a 35 k vánocům. Holicí potřeby a parfémy prosím už ne.
Děkuji
Nechci dělat reklamu, ale na www.bestdarky.cz najdete originální dárky pro každého !
Já osobně jsem s obchodem velmi spokojen.
To co je baví Někoho potěší svázané ročníky Strážní věže, někoho Playboy. :D
Jak radit když je neznáme a ani nevíme jaký je cenový limit...
A nemají třeba nějaké koníčky? Já mám třeba koníčka králíky a drůbež a loni na Vánoce jsem dostal nový šrotovník , loupač kukuřice a krouhačku a udělalo mi to obrovskou radost. Určitěš bych kupoval jen užitečné dárky.
V mnoha obchodech se dají koupit DÁRKOVÉ KUPONY v hodnotě například 500 Kč. Myslím, že je to dobrý nápad a obdarovaný si může v obchodě vybrat zboží podle svého gusta.
Než peníze dejte synům dárkový poukaz - je do vše možnách obchodů - třeba s oblečením nebo třeba masáž (i když to možná ocení spíše ženy), případně nějaký welness víkend (třeba s přítelkyní pokud mají; možnost výběru náplně, místa a termínu) nebo zážitky (nejlépe něco, kde si opět můžou vybrat, nedarujte skok s padákem, ale možnost výběru)
doplněno 21.10.13 21:56:Opět záleží na tom, kolik chcete utratit.
U dárkových poukazů je většinou možnost doplatit navíc. Ale dát třeba 500.- na něco co stojí 5000,- je divné a nehovné, takové poukazy mohou končit v koši.
Jednoznačně poukaz pro dva na xx Kč na dobrou večeři v oblíbené restauraci. Bude na nich, koho si na večeři přiberou a jíst se musí pořád a není na škodu se nechat někdy jídlem rozmazlovat. Takový dárek v koši nekončí.
doplněno 22.10.13 21:55:hanko, vůbec jste mě nepochopila. Platnost poukazu je třeba půl roku a rozhodně nemyslím, že by 30ti letí synové zvali na slavnostní večeři Vás. Myslela jsem jejich oblíbenou restauraci třeba v místě jejich bydliště.
To je individuální. Já třeba všelijaké poukazy a kupóny nemám rád. Raději "blbost" kterou můžu ocenit hned pod stromečkem, než něco na jehož využití musím čekat. To už snad radši rovnou peníze v obálce
To by nebylo k zahození,ale každý bydlíme někde jinde a na vánoční svátky jít do resturace se mi nechce a na večeři je zvu i když svátek neni. Navíc stejně asi bude všude plno
U "Bruna" jste si z nabídky vybrala (patrně bych volila kvalitní nůž) a já se zeptám ( a nejen vás Hani) proč vlastně dávat na Vánoce dárečky, dárky a dary? Dětem ano, to chápu i já, ale proč dospělým? Štědrovečerní večeře, posedět u stromečku a zavzpomínat na vše hezké co rok přinesl, vzpomenout na ty co už s námi nejsou, víc nečekám a nepotřebuji (přiznávám, každý rok si objednám parfém a manžel koupí něco ke zbraním) abych nebyla až tak "divná".
Lidus,my jsme na to zvyklí a pro nás dáreček pod stromeček patří. Je to takové napětí a radost. Vidíme se jen párkrát za rok.
A pro mě jsou to stejně pořád děti i když už jsou dospělí
Taky dobrý nápad,ale externí disky už mají,děkuju
byla vložena odpověď:
martinaa: "
Odpovídala jsem už jednou, ale z nějakého divného důvodu zde odpověď není. Tudíž znovu.
Tím důvodem je radost. I dospělý člověk se může těšit na nějaké to překvapení, nebo na domluvenou nákladnější věc, kterou by si sám nemohl dovolit.
Vložila jsem okopírovanou odpověď paní martinaa,protože se ani podruhé nazobrazila zde,ale jenom v mém emailu.
Já mám s nakupováním dárků pro muže vždycky problém. Nikdy netuším, co chtějí, protože se mi buď nesvěřují se svými přáními, nebo je ani sami neví, takže většinou musím improvizovat. Letos jsem třeba manželovi (upozorňuji, že negolfistovi) koupila poukaz na golfový kurz na Kaskádu. Může se to zdát divné, ale žádné šlápnutí vedle to nebylo, vím, že celý rok koukal v televizi neustále na golfové turnaje, tak jsem si myslela, že by mu to mohlo udělat radost. To hřiště je navíc kousek od místa, kde bydlíme, a to jsme o tom ani nevěděli. Nicméně jsem upřímně zvědavá, co mi na to řekne :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.