Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horoskopy na mě nesedí

Od: humbucker* odpovědí: 9 změna:

Ahoj. Už delší čas pozoruji, že na mě vůbec nepasují popisky Zvířetníku a další různé horoskopy. Od každého se případně trochu hodí něco. I když vím, že se ty horoskopy musí brát s velkou rezervou, když jsem se dověděl, jak jsou vlastně vytvářeny v dámských časopisech. Jak to máte vy?

doplněno 21.10.13 21:55:

Ahoj. Tak, co se týká mě, tak já v to mám tak nějak zdravě ošetřený. Jen spousta lidí si dost vážně myslí. že když je pod nějakým znamením, že s ním stojí i padá svět. Co je těch zabejčenejch Býků a tvrdopalicových Beranů.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

1x

Ahoj, bába sedí u kompu a píše co jí napadne, chápeš? Já jsem jednou napsal do jednoho časáku, a světe div se vybrali mě a jejich ,,vědma,, mě nezaměstnanému vyvěštila, že se mnou bude můj zaměstnavatel moc spokojený, že dostanu přidáno a lepší post, no byl jsem nadále nezaměstnaný, podporu jsem vyšší nedostal, ale těšilo mě, že je se mnou ministr práce a sociálních věcí moc spokojený.

hodnocení

1x

No většinou /tak 80%/ to pasuje, ale jsou i výjimky. Nevím proč, ale je to tak. Samozřejmně myslím univerzální povahové rysy dle zvířetníku. Horoskopy v časopisech jsou k smíchu.

ukulele*

Ringo, mluvíš mi z duše, jako lev se rád dobře najím a vyspím ve stínu stromu, pokud možno v teple, páč lva na Sibiři nenajdeš...

No jo, ukulele zahálí...

hanher*
hodnocení

0x

Až půjdete do nějakého marketu, vemte si schválně čtvery noviny a horoskopy porovnejte.

V prvním z nich se budete těšit dobrému zdraví a v posledním už máte být mrtvý.

doplněno 21.10.13 21:03:

Ničemu takovému snad ani nikdo nemůže věřit.

Nebo se zkuste zeptat Jolandy :-D

hodnocení

0x

*smich* jak by taky mohly pasovat? copak si myslíte, že lidi se dělí na dvanáct skupin, podle toho kdy se narodili, kteří vedou stejný život?

martin1965*
hodnocení

0x

Samozřejmě je to sranda, ale mám určitou teorii, že období, kdy se člověk narodí, může mít určitý význam. Představte si třeba rozdíl mezi miminem, které se narodí na jaře, je pěkně teplo, hezky, a tak prožívá první měsíce svého života. Na rozdíl od někoho, který se narodí v zimě a první co zažije je zima, nevlídno atd. V tom bych viděl, že na tom něco je. Druhá otázka je, že dnes se na tom přiživuje spousta lidí - kde je poptávka tam vzniká i nabídka.

aleza

Pěkný večír:D

z části máte pravdu... Já bych se ale spíš zaměřila na to, co mamča - né už dnes, ale v historii baštila v těhotenství, - pokud byla těhotná přes léto, užívala ovoce, vitamínů, pokud přes podzim, zimu, byly spíše luštěniny, jaro pak zase něco jiného - to vše mělo na plod nějaký vliv... dnes už to určitě neplatí.. ale dříve věřím, že se podle toho, jaký člověk je, mohlo odhandout, kdy se narodil...

davidp*
hodnocení

0x

Dobrý den,

horoskopy jsou naprostá pitomost, kterým může věřit jen blázen. Už to, že je založen na tom, že se v daném časovém úseku roku rodí charakterově titíž lidé, je totální nesmysl. A pak ty všeobjímající bláboly, vymyšlené pro dané znamení tak, aby si v tom každý něco našel, to už je čirá manipulace :)

David

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]