Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Často se mi opakuje jeden a ten samý sen: líbám se s někým, komu nevidím do tváře, nebo si jeho tvář po vzbuzení nepamatuji, ale polibek je vždy hořký. Na výklad snů nevěřím, často se mi stávalo, že se mi zdály špatné sny, ale přitom to znamenalo něco dobrého, většinou jsem se s něčím jen vyrovnávala nebo loučila, tyhle sny mě ale už docela znepokojují, obzvlášť kvůli tomu, že se mi zdají tak často. Na internetu se toho bohužel dohledat nemůžu, jediné co mi pořád vyskakuje, jsou horké polibky, ne hořké.
Našel by se někdo mezi vámi, komu se zdají podobné sny a popř. ví, co by to mohlo znamenat, na co by to mohlo pooukazovat?
Děkuji.
Jak jste stará? Máte přítele nebo manžela, rodinu? Jaké máte životní zkušenosti? Zklamání? Zklamání, kterého se bojíte?
Je mi 29 let, přítele nemám už 4 roky..já nevím, ono je to na dlouhé povídání. Jediné co vím je to, že se pokaždé v takovém snu líbám s mužem, polibek je vždycky dost hořký a všude kolem sebe slyším funění nebo nějaký takový zvuk. Zajímavé také je, že se v žádném snu nevidím, nevidím si do tváře, ale vím, že jsem to já.
Zklamání mám s muži dost, ale nechápu, proč se mi to pořád zdá. Nic mi nechybí, jak po fyzické (zdraví), tak ani po té profesní stránce. Jen ty sny se čas od času objeví a já si pak celý týden lámu hlavu, proč se mi něco takového zdá a co to má znamenat. Abych řekla pravdu, ustojím toho opravdu dost a sama si říkám, proč se lidé trápí kvůli takovým "hloupostem", jsou přeci na světě horší věci. Pak se mi ale zdá "obyčejný" sen, který mi vše přetočí
Nemáte nějakého idola? : ) já když kdysi byla zakoukaná do jednoho fešáka, zdál se mi podobný sen o polibku, který se mi ale nelíbil.. Vpodstatě jsem si to pak po čase vyložila tak, že on nemá jednoduše zájem.. :/ a byla to pravda..
Rio, je pravda, že se občas ráda otočím (kdo by také ne), ale idola nemám. Mně se ten polibek také nelíbil, byl hořký a pořád mě cosi táhlo zpátky do jiné místnosti. Kéž bych alespoň věděla, kde jsem vůbec byla. Byla bych ráda, kdyby se mi zdál další sen, který by na tento navazoval, abych zjistila, o co se skutečně jedná, ale nejsem si s tím tak úplně jistá.
Stalo se vám někdy, že se vám zdál "navazující" sen?
Díky za Vaší úvahu. Ve vztahu jsem právě ale už 2,5 roku a nemůžu si na nic stěžovat. Přemýšlela jsem, zda to není někdo z minulosti nebo třeba někdo, koho ještě v budoucnu potkám, ale spoustu věcí mi tam zase nesedí. Nevím, zda jsem to napsala správně, ale pokud si sen pamatuji tak, jak skutečně byl, pak je osoba bez tváře. Obávám se ale, že mi spoustu věcí po probuzení uniklo.
Partner má asi nemocný žlučník,proto je polibek hořký.
Ale beze srandy, na sny nevěřím, ale dokáží udělat nepříjemný pocit a špatnou náladu po celý den. Už to bude brzy 20 let, kdy mě moje tehdy velice dobrá kolegyně vyšťouchla z práce, kterou jsem měla ráda. K této práci jsem se už nikdy nevrátila.
Od té doby se mi o tom zdává, klidně i 2 x do měsíce. Jdu tam žádat o místo, bývalá kolegyně je tam vedoucí /to skutečně je/, třeba mě přijme, ale tupí mě a sráží před ostatními, že nic neumím, nadává mi, zesměšňuje. Ráno se probudím jako praštěná s bolící hlavou.
Je to zvláštní, i když jsem prošla jiná zaměstnání a zažila jiné kolegy, zdá se mi jen o tomto. A nikdy to nemá dobrý konec, vždy jen urážky a hanba.
Nevím, asi je to tím, že člověk na něco myslí, či něco nosí ve svém podvědomí a to se pak ve snu rozvine. Na nic, samozřejmě, nevěřím, ale příjemné to rozhodně není. Pusťte to z hlavy, pokud to půjde a nevzrušujte se tím. Sen je jen sen a k pravdě má hodně daleko. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.