Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se chlapům odehrává v hlavě?

Od: atsion odpovědí: 18 změna:

Tak pánové vysvětlete mi tohle: 3:00 smska: "Nemůžu bez tebe usnout, přál bych si abys byla se mnou v mé posteli :-*." Ráno se vzbudím, přečtu smsku a odepíšu "Přála bych si to samé, chci Tě vidět co nejdřív! :-* " Načež když jde z práce mi odepíše: "Ok, to chci taky! :-*" ...no řeknětě je ten chlap normální? Co se mu odehrává v hlavě?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

davidp*
hodnocení

0x

Ten chlap je úplně normální. Možná v té sekvenci SMS neviděl příběh, jako Vy, ale jinak to s Vámi myslí dost dobře :)

David

atsion
hodnocení

Já viděla příběh, stačilo napsat kdy a kde se sejdeme a já bych jak blbka přiběhla, ale ok? Ok se odpovídá na "Kup rohlíky až půjdeš z práce!" ne na větu "chci tě vidět"

mike32*

Ve 3:00 totiž přišel domu "nadrátovanej" jako kráva ... a pak když pak odpoledne střízlivlej odepisoval, tak nevěděl ani pořádně na co ... :-D Normálka ...

atsion
hodnocení

přesně to jsem si myslela, takže jsem to měla zvesela ignorovat a neodpovídat! Poučení pro příště!

peeta

Když to víš, měj hocha "na háku" klidně bych si z něj příště udělala legraci.. ;)..

ukulele*
hodnocení

0x

Já v tom nevidím nic až tak závadného a nebo divného, 1. zpráva říká, že by chtěl být s vámi, vy mu napíšete, že ho chcete vidět co nejdřív a on vám napíše, že vás chce také vidět co nejdřív. Mě připadá, že ten chlap je úplně normální a v hlavě má smutek po vás. Ale asi bude něco jiného u vás, když to vše podáváte, tak jak to podáváte.

peeta

:D tak tohle je smutek 17-tiletého hocha, co myslí jen na jedno, ale nadruhou stranu, slečna, či paní se asi nebrání, tak myslím, že brzy příjde další noční zpráva podobného typu :D..

vlasatec*
hodnocení

0x
Mě to po ránu sotva myslí a taky nedokážu být vždy diplomat. Nehrotil bych to...

hodnocení

0x

No odpověď není zrovna romantická, ale o ničem to nesvědčí. Třeba Vaší zprávu objevil až odpoledne, když utahaný stál na jedné noze v návalu v autobuse cestou z práce. Má Vás rád a proto Vám chtěl rychle kladně odpovědět a psát milostnou SMS v tu chvíli prostě neměl čas ani náladu. Nenechte se rozhodit takovými maličkostmi, přijdou horší věci.

doplněno 16.10.13 09:02:

"Ok se odpovídá na "Kup rohlíky..."

"SMS" znamená "krátká textová zpráva". Nevím jak vy, ale já SMS píšu dost nerad, takže se taky snažím, aby byly výstižné a přesto stručné (například "přijdeš večer?" - "Jo."). Jako informace zcela dostatčující. Vyznání citů a hezká slůvka si nechávám na osobní setkání.

wogoos*
hodnocení

0x

Mele s sebou v posteli, občas zaklimbne, probouzí se... nad ránem to nemůže vydržet. Napíše 1. SMS a konečně usíná. Po vaší SMS spěchá do práce a myslí si: No ale kdy, sakra, když musím makat, pak mám to a tamto... zatím počkám. Abyste nezapomněla, napíše po práci OK... ale neví co dřív a jak to řešit. U vás, nebo u něho? Ani vy nejste konkrétní a on je tak nerozhodný!

atsion
hodnocení

Jsme spolu 11. měsíců a nikdy tohle nepsal, proto mě to zaskočilo. A podávám to, tak jak to podávám, protože se to téma snažím odlehčit. Není tu nic k řešení, jen mi zajímali názory, co je to mužské pokolení vlastně zač :)

ukulele*

Někteří jsme zasnění romantici a gentemani, stará škola, někteří jsme hrubci a neurvalci. Na druhou stranu mě by zase zajímalo, co se odehrává v hlavách žen.

Toho se nikdy nedobéřete, jelikož: Žena: myslí na A, řekne B, chce C, doufá v D, ale uvažuje i nad E a F. Není důležité, jestli dostala A, B, C, D, E anebo F, protože v tu chvíli chce G. Ale při takovém přístupu dostane tak akorát velké H. A co se týká dotazu tazatelky (abych tu jen nespamoval)... Osobně si myslím, že je to naprosto v pořádku a rozhodnutí o tom kdy a kde nechával na Vás. Proto odpověděl, tak jak odpověděl.

To mě taky!

hodnocení

0x

My chlapi sme strasne jednodusi. To jenom vy zeny vsechno komplikujete a hledate komplikace i u nas.

A co jednodussiho muze byt, nez napsat OK?

culdabulda1*
hodnocení

0x

no - řekla bych to zjednodušeně - chlapům se v hlavě odehrává sex - ženským - láska.

To není pravda... Chlapi mají v mozku krabice... odehrává se to, která krabice je právě otevřená. Narozdíl od žen, které tam mají klubko drátů...

buss
hodnocení

0x

Jak tu ženskou která je akceptovatelná skolit. To je cíl lovce. Vysvětli, co chceš ty?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]