Nejste přihlášen/a.
Tak pánové vysvětlete mi tohle: 3:00 smska: "Nemůžu bez tebe usnout, přál bych si abys byla se mnou v mé posteli :-*." Ráno se vzbudím, přečtu smsku a odepíšu "Přála bych si to samé, chci Tě vidět co nejdřív! :-* " Načež když jde z práce mi odepíše: "Ok, to chci taky! :-*" ...no řeknětě je ten chlap normální? Co se mu odehrává v hlavě?
Ten chlap je úplně normální. Možná v té sekvenci SMS neviděl příběh, jako Vy, ale jinak to s Vámi myslí dost dobře
David
Já viděla příběh, stačilo napsat kdy a kde se sejdeme a já bych jak blbka přiběhla, ale ok? Ok se odpovídá na "Kup rohlíky až půjdeš z práce!" ne na větu "chci tě vidět"
Ve 3:00 totiž přišel domu "nadrátovanej" jako kráva ... a pak když pak odpoledne střízlivlej odepisoval, tak nevěděl ani pořádně na co ... Normálka ...
Já v tom nevidím nic až tak závadného a nebo divného, 1. zpráva říká, že by chtěl být s vámi, vy mu napíšete, že ho chcete vidět co nejdřív a on vám napíše, že vás chce také vidět co nejdřív. Mě připadá, že ten chlap je úplně normální a v hlavě má smutek po vás. Ale asi bude něco jiného u vás, když to vše podáváte, tak jak to podáváte.
No odpověď není zrovna romantická, ale o ničem to nesvědčí. Třeba Vaší zprávu objevil až odpoledne, když utahaný stál na jedné noze v návalu v autobuse cestou z práce. Má Vás rád a proto Vám chtěl rychle kladně odpovědět a psát milostnou SMS v tu chvíli prostě neměl čas ani náladu. Nenechte se rozhodit takovými maličkostmi, přijdou horší věci.
doplněno 16.10.13 09:02:"Ok se odpovídá na "Kup rohlíky..."
"SMS" znamená "krátká textová zpráva". Nevím jak vy, ale já SMS píšu dost nerad, takže se taky snažím, aby byly výstižné a přesto stručné (například "přijdeš večer?" - "Jo."). Jako informace zcela dostatčující. Vyznání citů a hezká slůvka si nechávám na osobní setkání.
Mele s sebou v posteli, občas zaklimbne, probouzí se... nad ránem to nemůže vydržet. Napíše 1. SMS a konečně usíná. Po vaší SMS spěchá do práce a myslí si: No ale kdy, sakra, když musím makat, pak mám to a tamto... zatím počkám. Abyste nezapomněla, napíše po práci OK... ale neví co dřív a jak to řešit. U vás, nebo u něho? Ani vy nejste konkrétní a on je tak nerozhodný!
Jsme spolu 11. měsíců a nikdy tohle nepsal, proto mě to zaskočilo. A podávám to, tak jak to podávám, protože se to téma snažím odlehčit. Není tu nic k řešení, jen mi zajímali názory, co je to mužské pokolení vlastně zač
Někteří jsme zasnění romantici a gentemani, stará škola, někteří jsme hrubci a neurvalci. Na druhou stranu mě by zase zajímalo, co se odehrává v hlavách žen.
My chlapi sme strasne jednodusi. To jenom vy zeny vsechno komplikujete a hledate komplikace i u nas.
A co jednodussiho muze byt, nez napsat OK?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.