Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Logo ČT - líbí se Vám?

Od: humbucker* odpovědí: 12 změna:

Ahoj. Zodpovědní pracovníci České televize nedávno zařídili změnu jejího loga. Líbí se Vám to nejnovější? Je to jak reklama na O2 říznutá logem Primácké C()()L.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nedávno? To myslíte loňského prvního října? To jste se probral brzo. (No nic osobního)

...

Je to logo jako každé jiné. V současné podobě, kdy je světlé, ho ani nevnímám.

Kde v tom vidíte O2?

humbucker*
hodnocení

Ahoj. No,kde? Že by třeba při puštění druhého programu České televize? O téhle hnusotě vím od samého začátku. I jsem jim psal na tohle téma několik mejlů. Mrkni se třeba na stránky Fonoklubu a Interfony Liberec. Tam byly vidět loga od samého vzniku Československé televize v r. 1953. Nejhezčí logo bylo to s červeným Č a černým T, pár let spátky.

vlasatec*
hodnocení

0x
Televizi jsem už vyhodil před pěti lety občas na něco mrknu přes net, hlavně čt24, žádné logo mě ale neruší...

hodnocení

0x

Asi mám jiné problémy, než řešit televizní loga a tratit čas psaním a posílání mailů mi příjde na hlavu. Omlouvám se za svou nevychovanost, ale nemohla jsem odolat. V podstatě jste šťastný člověk, když vás irituje pouze logo nějaké poblbané televize. *plac*

humbucker*
hodnocení

Ahoj. A to se děvenko ani neomlouvejte. Vlastně jsem Vás k tomu nepřímo vyzval. Není to jediná věc, která mě nějak irituje, ale zase to nějak moc nehrotím. Kdyby jste zažila mýho bráchu (Interfona), to by jste zažila věci. Toho nejvíce točilo vyjadřování pánů redaktorů a spíkrů z televizí a rádií. Že by si za své honosné platy mohli mnozí zaplatit nápravu řeči a třeba i práci s mikrofonem. Např. oslovovaní občané v reportážích mluví líp než onen reportér. Někteří mají problém správně vyslovit i své jméno. Např. Vašek Krákora. Vašekrákora. A na Nově je takových podobných perlivců ještě víc. Co například dokáží udělat za věci s pohybem vesmírných těles a ještě to prezentovat v Tel.novinách. Zdravím a děkuji za reakci.

hodnocení

0x

Logo je to poslední, co se mi na obrazovce (nejen) ČT nelíbí.

honzav88*
hodnocení

0x

Nelíbí se mi. Ale hlavně nepobrám logiku značení čt 1, 2, sport, 24, :D/Art? Tak buď čísluju, pojmenovávám a to buď česky nebo cizojazyčně, nebo dělám znaky (smajlíky) ale míchat vše najednou?

karelj
hodnocení

0x

Mě se spíš nelíbí změněná hudba (asi 2 roky) v pořadu Panorama. Ráno mě to spíš otravně uspává. Ta stará hudba byla lepší a člověka lépe pozvolna příjemně probouzela...

host*
hodnocení

0x

V nové grafice na ČT strašně rušivě při zprávách působí pohyby modrých "ker" jednotlivých krajů na modré mapě republiky za hlasatelkou. Kéž by někoho napadlo to zastavit nebo se vrátit zase k normálu.

Nová doba: do rozhovoru nebo do čtení zpráv někde v pozadí duní podivné zvuky znělek a džinglů, tu du du du dummmm dum dum... to strašně ruší a štve lidi zvyklé na to, že si v klidu poslechnou, co se v rádiu nebo televizi říká.

A ty podivné kejkle, hejble grafických objektů jsou k zbláznění. Nedá se soustředit na hlavní téma. Ruší to. Ale je to moderní, tak ...

A nejen ČT, i Prima změnila barvy. Nepříjemné, nepřirozené. Podivná zelenomodrá v kombinaci s červenofialovou.

daniell*
hodnocení

0x

Logo působí moderním, vzdušným, jednoduchým, praktickým dojmem. Na autech i dokumentech vypadá sympaticky a dobře. Dobré logo,modernizovali to staré které si to již zasloužilo.

humbucker*
hodnocení

Ahoj. Tak jo. Taky názor. Každá možnost má nějaká svá procenta. Nemůžu si pomoct, ale u mě tohle provedení evokuje jiná loga. Jen je taky otázka, jestli se to neměnilo jen proto, aby měl někdo dobrý kšeft.

buss
hodnocení

0x

Nějaké logo je mi ... jsou jiné důležitější věci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]