Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat když je nuda?

Od: blblbl odpovědí: 20 změna:
20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

romcez*
hodnocení

0x

Já posiluju ;) . popř jestli máš čuch na auta tak si kup nějaký šrot a můžeš si ho rozebírat do posledního šroubku a to co pujde, prodat

punker*

To rozebírání by se líbilo mě =D ale je málo místa :-/

honzicekpacholi

to auto by se mi líbilo...takový kulomet a tisíc nábojů...bych střílel tak dlouho až by mi rameno upadlo :D :D a nebo bych mu uřezal střechu a udělal kabrio :D to mě nikdy nenapadlo :)

fisa*
hodnocení

0x

Třeba tady odpovídat na otázky... :D

ladinpraha*
hodnocení

0x

Sebrat se a jít tam, kde se lidi nenudí. Doma u PC kamarádky nenajdeš.

iz*
hodnocení

0x

Zapojit mozkové buňky!

hodnocení

0x

Třeba si jít zaběhat, jestli máte pejska, tak na procházku s ním. Nebo kouknout na nějaký hezký film. :)

hodnocení

0x

To je zvláštní, já byl taky mladý a slovo nuda jsem nikdy neznal a že bych se nudil, to už vůbec ne. A to jsme neměli tolik možností. Ale čtení, turistický oddíl, kopaná na plácku za domem, v zimě hokej na zamrzlém hřišti, nějak jsme si našli zábavu vždycky. A to nebyly mobily, počítače a facebook...:)

hodnocení

0x

Nuda? Co to je? a to mám před duchodem. Takže neporadím

jm*
hodnocení

0x

Co třeba si najít nějakou brigádu :) zabavíte se a ještě si něco vyděláte. Nbo třeba pooct něco doma, třeba umýt nádobí,podlahu, vyluxot

hodnocení

0x

Hrat petanque.

lidus*
hodnocení

0x

Já nechápu jak se někdo může nudit, na chalupě nevím co dřív (včera jsem si zkusila jak se ryje v sedě-šlo to, poryla jsem asi metr a byla nadřená jak kůň, manžel nadával, že jsem magor a bude mě bolet celé tělo), pak jsem se zelených slupek vylupovala 2 kýble ořechů (ostatní naštěstí spadly bez slupky), dostala jsem čtečku a v ní Padesát odstínů šedi, těšila se, že něco přečtu a místo toho do 21h hrála s vnučkou Člověče nezlobse a pexeso. Dnes ráno mě opět přišla vnučka vzbudit v 7.30 a nesla zase to Člověče, až do oběda to vydržela, odpoledne mě muž zavezl na zahradu kde jsem se měla kochat jak je krásně a jak krásně zahradu s mladýma uklidili, naivně jsem myslela, že se budu půl hodiny "nudit" a místo toho dcera vyryla petržel a se slovy mamko to zvládneš dostala úkol odkrajovat natě. Jsem ráda, že jsem v Brně a od 20h se "nudím" u počítače.

blblbl
hodnocení

no chápu já zahradu milovala ale jak náš ex prezident udělal amnesii tak od té doby se stalo to že nám někdo zapálil zahradu.

hodnocení

0x

Proč jste si vybral takovou přezdívku? Blblbl... Asi to bude souviset s tou nudou. Tak abyste se nenudil, přemýšlejte nad mojí otázkou. To Vám podle mne zabere dost času a přestanete se nudit.

blblbl
hodnocení

:D ta přezdívka no nic jiného mě nenapadlo

A právě v tom to vězí! Že Vás napadlo právě to "blblbl". To něco evokuje. Tedy pro mne určitě ano. Zkuste se nad tím zamyslet. A pardon, pochopila jsem, že jste dívka...

blblbl
hodnocení

Na chatu to mmám daleko tak tam jedu jen o prázdninách a tam je toho hodně na práci tam slovo nuda neslyším ale tady :/

haninka*

Tak když nemáte barák a chlupu daleko tak se vzdělávejte. Když jsem ještě bydlela v paneláku tak jsem si udělala rybářské zkoušky, pak myslivecké, pak zbroják. Teď barák máme, ale zimní večery jsou dlouhé a nic moc se dělat nedá tak jsem se rozhodla udělat si "houbařské zkoušky". A budu chodit na houby i v únoru. Záleží na tom co Vás zajímá. Mě příroda a zvířata. A jít pak do lesa s takovými znalostmi je paráda. Teď jsme byli na houbách a já místo hub študovala jelení hovínka:)

honzicekpacholi
hodnocení

0x

co třeba postavit TeslaCoil od velkého muže fyziky který předběhl dobu? Lidi ji staví i v malých měřítcích a hrají si.

andrea1*
hodnocení

0x

On je rozdíl bydlet v rod. domku nebo v paneláku. Tam ta nuda asi hrozí víc. Takže pár nápadů proti nudě: zajímavý časopis, luštění křížovek, zalistovat v časopisech s návody na pletení nebo na netu a v případě objevení nějakého svetříku zakoupit vlnu a uplést si jej (což já činím s oblibou - viz klobouk a vestička na fotce u mého loga, nyní jsem si v tyrkysové barvě udělala i prsten z perliček), hledat nějakého koníčka třeba v ručních pracech (dekupáž, malování na sklo atd.), otevřít si webové stránky "kudy z nudy" a zapátrat tam, jít ven na procházku, udělat si podzimní aranžmá a vyzdobit si jím třeba obývák, probrat šatník a vyházet co se už nehodí, pořídit si africké šneky (nenáročný chov) a tvořit jim v teráriu hezké bydlení, zde může být různá inspirace z větví, kamení mechu, rostlin ulit a dají se dobře převážet v létě na tu chatu, přestavět nábytek, projít byt co by bylo vhodné už vyměnit a zakoupit nové. Kdybych ještě chvíli přemýšlela, tak bych snad ještě na něco přišla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]