Nejste přihlášen/a.
Už nevím, jak se seznámit. Vždy, když si dám do seznamky inzerát, ozve se mi spousta mužů, asi třicet. Někteří pošlou fotku, jiní ne. Ze třiceti mě jich zaujme asi 15. Těm odepíšu, pak se mi jich znovu ozve deset, když jim odepíšu a pak už jen pět. Sejdu se třeba jen s jedním. A s tím mi to nevyjde,protože buď poslal jinou fotku, starou deset let, na které vypadal o dost lépe nebo si s ním nemám, co říct nebo já ho nezaujmu. A tak to jde už několik let. A já si říkám, jak je možné, že někomu to vyjde a lásku přes internet najde a jiný ne. Dokonce mě napadne, jestli nedělám něco špatně. Je někdo v podobné situaci jako já? Nebo naopak v té opačné, že našel? A jak to udělal, že našel? Co psal? Nejsem divná? Ten poslední, co jsem se s ním sešla mi řekl to samé, co já mám za zkušenost s hledáním přes internet. Bohužel nebyl upravený a oholený a nejiskřilo to. Akorát jsme dobře popovídali. Měla by tam být i jiskra a přitažlivost. Mám dojem, že už se mi málokterý muž líbí a mám strach, že zůstanu na ocet. Připadám si jen jako nějaký strom. Přitom čtu v diskusích, že mají ženy v mém věku manžela, s ním sex a ještě navíc milence. Takže double sex. A já nic. Říkám si, proč zrovna já jsem sama?
Dobrý den, případně ahoj,
vím že to, co napíšu slyšíte často, ale nedrťte to přes koleno - až to příjde, tak to příjde. Jednou si určitě toho pravého chlapa najdete. Bývá to tak, že čím více hledáte, tím spíše nikoho nenajdete. Prostě se na to vykašlete...chodtě se bavit s kamarádkami/kamarády do společnosti, seznamujte se s lidmi, třeba v práci, ve škole, jasně, občas mrkněte na seznamku, nebo na nějaký chat, ale neupínejte se na tuto formu komunikace, bude vám líp..
Já například patřím do tábora těch, kteří si přes net našli, nebylo to na poprvé, pravda...ale stálo to za to, takže vím co píšu
Přeji hodně štěstí!
Jiskra a přitažlivost, tu přece mají sňatkoví podvodníci. Já mám naopak zkušenost, že trvalý vztah se vytváří tam, kde se to vůbec nepředpokládá. Často od počáteční antipatie postupným poznáváním najednou zjistíš, že ten druhý má něco, o čem jsi vůbec netušila, že to hledáš. A pak najednou bez toho nemůžeš být.
Pokud se seznamuju přes internet a dám si rande a jiskra tam není nebo něco takového, tak se jedna z dvou stran sejít už nechce, protože ji čeká. Museli by chtít oba se sejít. Dobře řeknu si, ona tam později bude a dám mu šanci, ale podruhé tam také nebude. Mluvím z vlastních zkušeností. S dvěma muži jsem to zkusila. Něco jiného je to v práci nebo ve škole. Vidí se denně a několik hodin.
Ani já nevím, jak se seznámit,řeším stejný problém.Zkoušela jsem to přes seznamku a je to opravdu tak, jak píšete.Muži tam většinou lžou, zkreslují ,fandí si a stalo se mi, že na jeden můj inz.odepsalo několik stálých brouzdalů i 5x, aniž by věděli, že se opakují a v každé odpovědi píšou něco jiného.Hlavně budťe opatrná.S jedním jsem se setkala, šli jsme "na kafe", přišel v ušmudlané seprané košili, za nehtama špínu, v sandálech, ze kterých mu koukaly plesnivé nehty na nohách, prostě strašný...Udělalo se mi až nevolno.Pak jsem mu napsala mejl, že jiskra opravdu nepřeskočila a on mě zavalil takovými urážkami, že jsem děkovala bohu, že jsem utekla.Je mi 50 a nemám příliš příležitostí, snažím se vypadat dobře, nejsem tlustá, kdo mě nezná, hádá mi o 10 let míń, ale stejně je to k ničemu.Přeju vám , aby se zadařilo, ale buďte opatrná.Tohle téma se zde probíralo už několikrát, zadejte si v pravo nahoře do "vyhledat" např. Seznámení přes internet" a to si počtete, jsou tam zkušenosti , kterým se nechce ani věřit...
divadlo, zkuste zajít do divadla, výstavy, jezděte na kole... ono když chlap zmerčí samotnou ženskou na kole po x kráte, tak to znamená, že je volná a že může vyrazit na volný lov!
A co takhle tanečky každou neděli ve 14 hodin v Hradci Králové. Tam jsou samí volní a volné okolo 50 a 60. A jezděj z daleka. Stojí jim to za to. Třeba Králiky či Svitavy. Jen ty štíhlé se nějak nedostávají.
doplněno 25.09.13 15:03:To bylo pro "ivik"
Pro jirbar od ivik :Když já jsem do tanečních chodila už v 15 letech, Seznamovat se při "tanečku" mě připadá trapný, jako za doby Oldřicha Nového.Jedna kamarádku mě lákala , abych jela do lázní a tam že se taky při "tanečku seznámím".Pane bože, jen to ne.Já nosím sportovní oblečení, jsem hpdně odlišná od 50 a 60 letých matron, takže sorry.Už vidím , jak mně nějaký slizoun šahá na prdel a funí mi do obličeje...
Ještě jeden poznatek: čeští chlapi jsou 100 let za opicema ve stylu oblíkání, upravenosti, chování, mladí kluci už jsou jiná generace, ale ti starší, to jsou řepáci jak se sluší a patří.K nám do práce jezdí např. Italové jako servismani na mašiny, i starší pán kolem 60 je hezky upravený, oblečený, voní a má krásný zuby, vlasy, oči, vystupování.Bylo by to na dlouhé povídání,asi jsem opravdu dost náročná a těžko někoho najdu...
Já měla taky schůzku jednou s jedním malířem a byl strašně neupravenej a slizkej, mastný vlasy. Když mi podal ruku, tak já měla hodně dlouho nepříjemný pocit a otírala si jí. A není jediný. Ten poslední muž, se kterým jsem měla rande, kdyby byl oholený, upravený, hezky oblečený, tak by mě spíš zaujal. Já taky na rande se snažím co nejlépe obléknout, učesat, namalovat. Zkrátka vypadat, co nejlépe a ne nejhůře. První dojem dělá hodně. Jinak děkuju za radu, počtu si. Ještě bych chtěla říct, že moje kamarádka měla před lety to štěstí, že jí vyšlo rande hned s prvním, se kterým se sešla. Taky přes internet.
To byla zpráva pro ivik, ne pro jirbar! Nesouhlasím ale s tím, co jste napsal, že záleží jen na napsaném inzerátu. Já si myslím, že člověk, když hledá svůj protějšek, tak zkouší odepsat na cokoliv, co ho v inzerátu zaujme. A pokud nevidí fotku, tak může být nemile překvapen při setkání nebo mile. A jen na napsaném inzerátu nezáleží. Nikde není psané ani dané, co si má kdo psát do inzerátu. Každý si tam píše, co chce a co vystihuje jeho osobu. A nechápu, proč se k tomu zase vracíte. Proč vás to tak trápí? Jaké máte zkušenosti se seznamováním vy? Pochlubte se, pane chytrý? S mužem jste rande jistě neměl Tak proč na to reagujete, když máte jiné zkušenosti?
Důležitá je taky odpověď na inzerát. Ne jen inzerát, jak vy tady píšete. Když jsem napsala inzerát, ve kterém bylo vše o mě napsáno, tak mi na něj odepsalo asi deset mužu a odepsali mi jen Ahoj a k tomu fotka nebo Jak se máš? a bez fotky nebo Jsi sympatická a nic víc k tomu. A netroufám si ty muže tady hodnotit nebo shazovat nebo psát, co mi měli odepsat. Protože každý jsme jiný. Je svoboda a může si každý psát, co chce. Stejně tak já se můžu rozhodnout, kterého si vyberu.
Pro jirbar:
Děkuji vám za poučení, je vidět, že jste zběhlý a máte mnoho zkušeností.O psech se nevyjadřujte jako o čoklech, jsou mnohem šlechetnější než lidi.S tou Itálií to není špatný nápad, moje neteř se tam vdala před 20 lety a tak mohu ty muže porovnávat.Nikým nepohrdám,Jestli ze mě bude slizká matrona, to netuším, ale pravděpodobně nebude...Já o sebe dbám.Mám pocit, že jsem vám šlápla na kuří oko aneb potrefená husa zahejkala.Choďte na tanečky a bavte se,já jsem jen vyjádřila svůj názor a patrně se velmi dotkla ješitného tanečníka...
pro ivik: Nemusíte jezdit ani do Itálie. Stačí jet do Drážďan. Tam vidíte, jak muži starší a i mladí o sebe dbají více než naši muži. Nechci paušalizovat nebo se někoho dotknout. I naši muži o sebe někteří dbají. Ale ti už jsou většinou zadaní.
reaguji na větu "pochopitelně chlapi neodpovídají, až na jednoho a opakovaně". Jak vy to víte? Dal jste si inzerát jako žena? Ani nevíte, jak vypadám a nic o mě, tak nemůžete vědět, jak to je. Vy jste asi děd vševěd, že? Hezký den přeji.
(hhh double sex) A tak kolik vam je teda Tak ja nevim, staci fotky (pravdive) nebo webkamera na overeni a zkusit si zacit tlachat na ICQ nebo FB jestli si sednete v komunikaci vtipu, zajmech apod, pak se sejit a tak... na pilu bych netlacil
Ja jsem ted napr. chvilku sam, ale jsem sam rad :D je to takovy odpocinek z vecnych vztahu a kompromisu (vzdycky jsme spolu hned bydleli).
Jakmile neni jiskra, tak je to k nicemu o tom zadna. Pritazlivost je treba. Tak to zkuste tady, ne Nahodou rubrika seznameni by tu klido mohla byt
Ja mam zas kamarada, ktery chudak resi stejny problem, mladej kluk, na opekackach se meni na pana chuvu deti nasich vrstevniku a taky projizdi seznamky zatim ne aktivne, ale taky se chudak z toho hrouti pomalu. Ja myslim, ze to prijde samo vzdycky, kdyz to clovek nejmin potrebuje...zrovna nema prachy pomalu ani na to rande, nebo nema pomalu kde bydlet apod :D tak sup a jak na potvoru je tady vztah jak vysity
ladinpraha: no dovolil bych si nesouhlasit, pokud si dva nejsou "pritazlivi" neciti nejake "zimomriavky" ostych apod - jedno jak to nazveme, vime o cem je rec - kdyz jsou spolu, tak to jsou kamaradi, takovy vztah bych nechtel, precejen mam radeji vztahy trochu intenzivnejsi
nicmene mate trochu pravdu v tom, ze prvni dojem nemusi byt vzdy ten spravny a jiskra se objevi posleze
Taky jsem měla rande s jedním mužem několikrát a čekala, že bude jiskra a nic. Nestalo se to. Mám zkušenost, že když mi napoprvé něco vadilo, ńapodruhé mi nesedlo ještě něco navíc, místo aby to bylo naopak.
A když cítím "zimomřivky", tak druhá strana ne. To se mi taky už stalo. Ačkoliv se mi ozval první on. Asi jsem řekla na rande něco, co ho odradilo...
Hele,mi je 26 a taky nemám nikoho. Na seznamku už nechodím, jen se tam občas kouknu a vidím pořád ty samé tváře co pořád hledají a nenachází. Čím déle si totiž sama, tím více si začínáš idealizovat svého partnera. Začneš mít určité nároky, a hlavně co vždy říkala starka, že čím je člověk starší, tím hůř se přispůsobí tomu druhému a u ženských to platí dvojnásob.
Jo, chodil jsem všelikde a nic. Ono špatně se hledá samotnému a nejsem ten typ lva salónu a taky nejsem Marlon Brando ze kterého by se ženám podlamovaly kolena... Takže smůla.
Prostě zjisti co máš ráda a tam hledej. Na kamarády už nespoléhám, pokud něco nepotřebují tak pro ně nejsem a vesměs nemají chuť nějak se zabývat ženskýma když doma maji svou a nebo se rozhodli zůstat napořád sami...
Asi takhle... Takže hlavu vzhůru... pokud nejsi boubelka nebo věšák a umíš se upravit (nemyslím make up, ale stylový šátek, hezkou blůzu, sukni či kalhoty) tak o chlapa nouzi mít nebudeš, ono prý žena či chlap když hodně chtějí vztah, tak naopak odpuzují protějšky...případné nápadníky. Takto jsem to slyšel a asi na tom něco bude. Já už nic neřeším a kašlu na to. Už jsem se dost ubíjel tím že nejsem schopen si někoho najít, či zbytečnostmi kdy jsem se snažil a ono nic...
Ahoj, to vím taky, že čím je člověk starší, tím je to horší. Máma mi to říkala. Ale to není zpráva, která pomůže a potěší... Kor když se snažím a ono nic. Kdybych na to kašlala a nehledala vůbec, tak bych za pár let litovala, že jsem nehledala, ale já hledala, tak nemůžu litovat. Taky se říká, kdo nehledá, nenajde. A kdo nic nezkusí, nic se nedozví... Ono se toho říká... Na lásku není nikdy pozdě. To se taky říká. Někdo se seznámí všude, měla jsem takovou kamarádku a jiný nikde
Čím jsem starší, tím hůř vypadám ale i muži, takže bych nároky měla naopak snižovat. Ale oni taky ne? Jenže muž si může najít ve čtyřiceti dvacítku, ale opačně to moc nefunguje..
my rokama zrajem do krasy :D a ztracime posledni rezidua puberty vymenou za zodpovednost :D
doplněno 24.09.13 21:00:taky pravda
Občas na tu seznamku mrknu. Spíš se poohlížím po té co pro ní tanec je o něco víc než se na někoho mačkat a taky nešlapat zelí, či tančit tanec svatého Víta, což tedy vidím na každé zábavě. No a žasnu nad tou nemožnou nápaditostí. Skutečně na inzerát ve znění. "Kde jsi" nevím kolik dojde odpovědí. Až napíšete inzerát z kterého vyčtete věk, vzdělání, fyzično, životní orientaci, koníčky a zájmy a obdobné požadavky na partnera tak nedostanete spousty odpovědí a líp se bude vybírat. A s tím věkem to není pravda. Ženy mezi 50 a 60 každá shání tak o 5 let mladšího. Jenže ti pětačtyřicátníci nejsou protože ti zase shánějí dvacítky. A pak je dost těch co vybírají podle ksichtu, takže odpověď bez fotky neberou.
Zdravím,
jak jste to myslel, že s tím věkem to není pravda, když jste pak napsal a dal mi za pravdu, že 45 letí muži hledají dvacítky. A co hledají 50 nebo 60 leté ženy nevím, tolik mi ještě není? Já psala jen svůj názor. A váš neberu.
Reagoval jsem na to "opačně to nefunguje" přesto ty okolo padesátky striktně požadují o 5 i o 10 let mladšího partnera. Navíc vybírají podle ksichtu. Sice se říká, že protiklady se přitahují ve všem to neplatí. Ty dva musí něco pojit životní orientace a zájmy.Vzdělání již nehraje takovou roli, fyzično je kolikrát důležitější.Já osobně bych na inzerát z kterého požadované nevyčtu bych neodpověděl. Ti co odpovídají jsou buď zoufalci, nebo seznamování mají za sport. A souhlasit se mnou nemusíte. Vaše věc.
Děkuju za odpověď. Některé Vaše info jsem si vzala k srdci. Třeba to, že je důležité napsat o sobě hodně informací do inzerátu.
Ahojky, já jsem poslední vztahy (cca od 23 let výše) měla vždycky z internetu, takže najít se dá Mého posledního přítele (jsme spolu už rok a půl) jsem poznala na štěstí.cz a věřím, že je to ten pravý a poslední. Důležité je dát na svou intuici a taky neoddalovat první schůzku, protože ta rozhodne. Aspoň malinko by to zajiskřit mělo, na první nebo max. druhé schůzce. Bez toho to nemá cenu. Jinak bys při seznamování měla mít nadhled a udržet si smysl pro humor, protože chlap hned pozná že je žena zoufalá a to moc na přitažlivosti nepřidá. A začni se rozmazlovat. Dělej si radost. Zkus nový účes, nový makeup, něco nového na sebe. Když budeš sama se sebou spokojená, tak to z tebe bude vyzařovat i na povrchu
Zkus znamost.cz, edarling.cz a to stesti.cz. Úspěšný lov!
Mně by Bubák z Bubákova teda vůbec nevadil. I Bubák může mít své kouzlo, být příjemný a šarmantní. Pořád lepší milovat bubáka než alkoholika nebo gamblera. Tak si děvče, nevybírejte a klidně bubáčka berte. Pokud to u nás půjde dál tak, jako to jde dosud, budou tady stejně bubáci úplně všichni. Pobavil mě názor Jirbara: seznamování je pouhý obchod: to bych si pak musela v inzerátu připadat jako kus hovězího: jsem dobře rostlá, ovšem taky trochu prorostlá atd. Připadá mi to, že kamsi zmizelo duchovno a jde jen o ty orgány, které vlastním a které případně nabízím. Není to trochu málo? Jaga.
doplněno 26.09.13 07:08: Jirbare, a proč už po desáté do tanečních: U nás ve vsi je sice paní, která se proslavila tím, že udělala řidičák až na osmý pokus, ale udělala. Jen ji nikdo nechce potkat na silnici. Ale za 9 tanečních byste snad už mohl umět tancovat, ne? Proč do toho investovat po desáté? /doufám, že jsem Vás neurazila, chtěla jsem si Vás jen tak kapánek dobírat a pozlobit/.
A dobře jste udělala, babojago. Taky dobrá přezdívka Pan jirbar přilil vodu ohně a chce se hádat. A uráží mě. To si dovoluje. Ani to nečtu. Hádat se nechci. Asi mu to se ženami nevyšlo, tak si ten vztek vybíjí na jiných a nevinných. Kdyby všichni psali inzeráty jen podle jeho představ a šablony, tak to by byla nuda. A podle jeho šablony ho určitě každá chtěla... Jinak by byl už zadaný a spokojený a neplival tady. Taky si myslím, že seznamování není obchod. Jde o lásku a obchod s láskou nemá nic společného.
Proč jste sama?
Protože najít správného partnera vyžaduje mnohem víc, než hodit inzerát na seznamku a čekat. Nejvíce se lidé sbližují při společné práci a při sportu - o půlnoci u baru toho vysněného také těžko najdete. Najděte nové zájmy, nové přátele - z nových přátel se často stávají milovaní partneři.
Dámy a pánové,
zbytečně jste zabředli do ostřejší výměny názorů. Slečna nick nemůže najít partnera, protože jí to několikrát nevyšlo, nicméně stále existuje velká šance, že nakonec najde svého vyvoleného. Seznamky jsou ošidná věc, protože se tam občas vyskytují pochybné osoby. Takže když se nedaří přes seznamky, je potřeba vyrazit na akce, kterou jsou Vám obsahově blízké. Můžete se zúčastnit sportovních akcí (jako aktivní účastník), poznávacích zájezdů, vzdělávacích kurzů (jazykových nebo z oborů, které Vás zajímají). Prostě musíte se stát součástí skupin, kde je šance, že narazíte na někoho, kdo má podobné zájmy, s kým si budete mít co říct a kdo hned nemusí jiskřit jak prskavka na vánočním stromečku, ale nakonec se ukáže, že byl tím nejlepším dárkem.
David
Ahoj,
Já tu frustraci znám z druhé strany. Můžu za sebe říct, že ani různé piškotéky, bary, ani senzmaky, chaty apod. u mě nefungovaly.
Byla to dlouho let naprostá ztráta času. Naopak co zafunguje, je pořádat s přáteli výlety a hodně tvých kamarádek nebo jejich kamarádek má bráchu nebo nějakýho známýho. Tam to zajiskří.
Je blbost myslet si že něco zjistíš po internetu. Nebyli jsme stvoření s konektorama místo rukou a monitorama místo očí. Jsme lidi. Jsem zvyklí vyčítat velkou část informací z pohybu těla, vůně, řeči, pohybu očí, výrazu tváře apod.
Co za paskvil z toho vznikne když se tohle všechno odfiltruje? Jak může fotka klamat už jen když kupujete na inzerát auto, natož pak když si posíláte svá fota. No a nehledě na doslova zabité hodiny času psaním.
To už se mi líbil nějaký ten projekt rychloseznamky, kde se zaplatí a pak v nějaké kavárně spolu po deseti minutách sedí lidi to mi dává smysl i když jsem to nezkoušel.
Mě pak parnerky a milenky vyplývaly ze situací a že jsem spousty těch signálů nepochopil, pochopil špatně nebo pozdě )
tak doporučuju věnovat se tomu co ráda děláte, hodně potkávat lidi, ukecávat je ať berou bráchu, dělat šance například že jste chudák a potřebujete pomoct přerovnat knížky doma apod. a ono to vyplyne dřív ne budete čekat, prďte na seznamy internetové i když vám spousty lidí bude tvrdit že jim to klaplo já jsem stará škola
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.