Nejste přihlášen/a.
ahoj vsem,
mám dotaz pro holky a ženy: Nosíte menstruační vložky jenom při menstruaci, nebo si je berete, i když zrovna měsíčky nemáte? U tamponů je to asi jasné, ty jsou jenom v době měsíčků. Jak to máte?
Menstruační se nosí jen po dobu cyklu. Asi ses vyjádřila špatně a myslíš tím slipové vložky, Takové ty tenoučké. Ty se nechají nosit denně. Většina žen má menší či větší výtok, nemyslím si hned nemoc, ale takové přirozené zvlhčení. Takže tím si chráníš prádlo a vyvaruješ se třeba i nepříjemné "vůně" kolem sebe, nebo opruzení. Já je používám třeba při 24 hodinové cestě autobusem, kdy nemá člověk tak kvalitní hygienu, jako doma. Při každé zastávce měním a jsem zase v pořádku. /samozřejmě to nenahradí dokonalou hygienu, ale jistě se žena cítí líp./ Jaga.
Co Vám v tom brání? Zvolte vhodné slipy a hurá do toho. Vyzkoušíte si to a ještě budete vypadat mužnější. Ale buďte si jist, že žádnou euforii zažívat nebude, protože nosit vložky je dost velký opruz a myslím, že většina žen má v době menstruace blbou náladu už jen z toho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.