Nejste přihlášen/a.
Na blbou otázku, blbá odpověď... proč by se měl někdo proboha chvástat na internetu že měl dneska sex?
Vy jste jej měl dneska asi po prvé tak se potřebujete pochlubit že? ![]()
Jinak Vítejte na poradně, s čím vlastně potřebujete PORADIT?
Tak proč jsi do "otázky" nezapojil anketu?...
Rovnou napíšu, bla bla bla, dělám anketu kdo měl 12.9. 2013 sex. Existují i vhodnější servery, kde rádi tuto "problematiku" řeší.
Nějak mě není jasná otázka. Když ti někdo napíše, že měl, či neměl, co ti poradí? To mě nějak hlava nebere.
jsme v rubrice volná diskuse. tady se dá diskutovat bez otázek. některým sex pročistí hlavu, zkus to někdy.
Mne tohle odlehčné téma ve volné diskusi bez sprosťáren zatím neuráží, docela se bavím! ![]()
@zajixxx a @jenyk : otázka je ve VOLNÉ DISKUSI, kde nutně nemusímě žádat o radu. A samotný dotaz je už v názvu dotazu. Často jsou zde podstatně horší a vulgárnější dotazy, zařazené v hodnocených rubrikách. Pokud vás toto téma uráží, stačí se neúčastnit. Anebo dotaz nahlašte, třeba ho někdo (podle mne zbytečně) smázne...
O tom to je. Příjemně se pobavit. Aspoň člověk ví, že někdo sex měl a někdo ne. OBROVSKÁ INFORMAČNÍ HODNOTA.
Můj ty bože, cože? To jsou tedy vážně podstatné otázky. Ale budu upřímná, byť na pitomou otázku pitomá odpověď. Tak tedy - včera jsem teoreticky měla sex mít. Protože ho mám každý čtvrtek. Jenže jsem zapomněla napsat, že se jedná o Zelený čtvrtek. Takže si musím počkat až do jara, asi tak do dubna. Pak se Ti zaručeně svěřím. Jinak - na velké jsem dneska ještě nebyla, i když je to divné, chodívám hned ráno po probuzení. To mi ten den blbě začíná. Měřím 168 cm, váhu raději uvádět nebudu, boty mám č. 6, prsa č 4 a co chceš, ty kujóne, ještě vědět? Jo, nejraději mám špenát a k smrti nenávidím dušenou mrkev. Mám 2 děti, 3 vnoučata a celý život 1 pořád stejného manžela. A 20 letého Forda Mondeo. A černou Babetu. Co bych chtěla nejvíc, to nemám. PSA! A už dost. Teď to samé o sobě napiš Ty, abychom si byli fifty fifty. Jaga.
doplněno 13.09.13 07:37:Tak v této odpovědi snad nejvíc proklínám admina, že nám sebral smajlíky. Sem bych jich byla nasázela - až by bylo žluto! Škoda.
Taky mám rád špenát, i tu mrkev. Děti mám 2, vnouče zatím 1. Boty mám 42, prsa nemám
. Mám Jeep Cerokee, před měsícem oslavil plnoletost (18 let) a daří se mu relativně dobře. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.