Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měli jste dnes někdo sex?

Od: milanp® odpovědí: 33 změna:

Ano nebo jo?

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

já měl bílej sex -postavil sem se před ledničku a do dvou hodin jí udělal :D

hodnocení

3x

Jo. Já jsem se dnes celý den jeb@l v práci.

hodnocení

Někdo další inteligentní odpověď?

zajixxx*

Na blbou otázku, blbá odpověď... proč by se měl někdo proboha chvástat na internetu že měl dneska sex?

Vy jste jej měl dneska asi po prvé tak se potřebujete pochlubit že? :)

doplněno 12.09.13 19:34:

Jinak Vítejte na poradně, s čím vlastně potřebujete PORADIT?

hodnocení

Potřeboval bych poradit s tím, jestli měl někdo dnes sex.

zajixxx*

Tak proč jsi do "otázky" nezapojil anketu?...

Rovnou napíšu, bla bla bla, dělám anketu kdo měl 12.9. 2013 sex. Existují i vhodnější servery, kde rádi tuto "problematiku" řeší.

Nějak mě není jasná otázka. Když ti někdo napíše, že měl, či neměl, co ti poradí? To mě nějak hlava nebere.

olaf71*

jsme v rubrice volná diskuse. tady se dá diskutovat bez otázek. některým sex pročistí hlavu, zkus to někdy.

hop®

Mne tohle odlehčné téma ve volné diskusi bez sprosťáren zatím neuráží, docela se bavím! :)

doplněno 12.09.13 19:53:

@zajixxx a @jenyk : otázka je ve VOLNÉ DISKUSI, kde nutně nemusímě žádat o radu. A samotný dotaz je už v názvu dotazu. Často jsou zde podstatně horší a vulgárnější dotazy, zařazené v hodnocených rubrikách. Pokud vás toto téma uráží, stačí se neúčastnit. Anebo dotaz nahlašte, třeba ho někdo (podle mne zbytečně) smázne...

hodnocení

O tom to je. Příjemně se pobavit. Aspoň člověk ví, že někdo sex měl a někdo ne. OBROVSKÁ INFORMAČNÍ HODNOTA.

zajixxx*

Hope, ano JIŽ to někdo přemístil do Volné diskuze, při mém odpovídání to bylo zařazeno v jiné kategorii...

lidus*
hodnocení

0x

NE ale dala jsem do pořádku skalku a bylinkovou zahrádku, docela jsem si to užila.

hodnocení

Jo no. Někdo to rád se skalkou.

se skalkou to je houby ale půlkila farmářský slaniny z Lidlu neskutečný blaho :D

hm*
hodnocení

0x

Sex? Co to je? *nevi* :)

hodnocení

0x

*sok* SEX? Co to je? *sok*

doplněno 12.09.13 20:01:

Sakra zase pozdě! *bum* Ale přísahám, že když jsem začal psát odpověď, tak to tady nebylo.

magdone a HM, to je tisíce let stále stejná činnost.. Furt stejné...

hm*

A když je to tak starý, není to už dneska překonaný něčím novějším, modernějším?

hop®

Už dávno, "vem si prášek!" (Sexmise) :-D

hm*

Taky otevřeš několik otázek a pak postupně odpovídáš, že? *smich*

Ne, měl jsem otevřenou jen tuhle jednu. Sice píšu pomalu, ale je mi divný, že bych těch pár slov psal 4 minuty.

hodnocení

0x

Sex je pro chudy.

My ostatni chlastame.

culdabulda1*
hodnocení

0x

Ahoj A-rafate-

od té doby, co jsem zde viděla Tvoji fotku, nemohu už nikdy mít sex s nikým jiným-! - sním pořád jenom o Tobě - myslíš, že má naše láska naději -?

hop®

To už zde nedávno bylo, ne?
Nejsme seznamka, nechcete použít vnitřní poštu? ;)

buss
hodnocení

0x

A kdo se dnes dobře vykadil?

olaf71*
hodnocení

0x

a počítá se i orální v práci?

hodnocení

0x

Můj ty bože, cože? To jsou tedy vážně podstatné otázky. Ale budu upřímná, byť na pitomou otázku pitomá odpověď. Tak tedy - včera jsem teoreticky měla sex mít. Protože ho mám každý čtvrtek. Jenže jsem zapomněla napsat, že se jedná o Zelený čtvrtek. Takže si musím počkat až do jara, asi tak do dubna. Pak se Ti zaručeně svěřím. Jinak - na velké jsem dneska ještě nebyla, i když je to divné, chodívám hned ráno po probuzení. To mi ten den blbě začíná. Měřím 168 cm, váhu raději uvádět nebudu, boty mám č. 6, prsa č 4 a co chceš, ty kujóne, ještě vědět? Jo, nejraději mám špenát a k smrti nenávidím dušenou mrkev. Mám 2 děti, 3 vnoučata a celý život 1 pořád stejného manžela. A 20 letého Forda Mondeo. A černou Babetu. Co bych chtěla nejvíc, to nemám. PSA! A už dost. Teď to samé o sobě napiš Ty, abychom si byli fifty fifty. Jaga.

doplněno 13.09.13 07:37:

Tak v této odpovědi snad nejvíc proklínám admina, že nám sebral smajlíky. Sem bych jich byla nasázela - až by bylo žluto! Škoda.

majsterjoe*

*nevi* *zed* *uspech* *vtip*

Otázka jako otázka. Koho nezajímá, nepřispěje. ;)

Taky mám rád špenát, i tu mrkev. Děti mám 2, vnouče zatím 1. Boty mám 42, prsa nemám ;) . Mám Jeep Cerokee, před měsícem oslavil plnoletost (18 let) a daří se mu relativně dobře. *palec*

děti nemám, vnoučata pravděpodobně taky ne, měřím 170, vážím 63, boty 42, prsa nepodstatná, sex jsem dnes neměl, k snídani jsem měl rohlík a šunku a k tomu hrnek kakaa, na záchodě jsem dnes ještě nebyl. jo a moje auto je o 13 let starší než já *smich*

hodnocení

0x

Sechs ne, pouze fünf.

monika123*
hodnocení

0x

Dnes to nevyjde...jdeme na

*pivo*

jirbar*
hodnocení

0x

Já ho mám kdy chci.

Třeba vloni jsem nechtěl ani jednou.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]