Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si o víkendu odpočinout?

Od: dejdosk odpovědí: 8 změna:

Zdravím chci se zeptat nemáte nějaké tipy na víkendový odpočinek na víkend mám na mysli od práce,učení atd...Děkuji všem za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

0x

rybaření , super relax

hodnocení

0x

Těžko se odpovídá. Nevím, zda preferujete aktiví či pasivní odpočinek

abc*
hodnocení

0x

My jdem jeden den na houby a druhej na slavnosti piva :) .

miserable*
hodnocení

0x

Jak píše Petr. Každý odpočívá u něčeho jiného. Můj taťka odpočívá u knihy nebo televize, mamka zas tak, že si jede zajet na kole nebo zryje zahradu. :D Ona prostě nedokáže chvíli sedět, to je pro ní hrozný stres. Já si třeba odpočinu u filmu nebo knihy, pak si něco uvařím a na večer si zajdu na krátkou procházku. Více bych pomohla, kdybych znala vaše priority.

hodnocení

0x

Zajděte si do divadla.

hodnocení

0x

Přesně, jak říkají ostatní, nevíme, zda jste aktivní či pasívní odpočívatel. Já bych si představovala tak 3 hodiny v plaveckém bazénu, dlouhou procházku se psem, výšlap na houby, nebo nějaký ten kilometr na kole. Pokud bude cestou něco zajímavého k vidění, tím líp. Pasívní člověk se rád natáhne do vodorovné polohy, vezme si oblíbenou knížku, pustí si film, nebo hudbu. I přitom se dá dobře odpočívat. Jiný zvelebuje zahrádku, natře třeba i plot, je to také forma jeho odpočinku. Takže záleží čistě na Vás, hlavně se vyhněte tomu, co děláte po celý týden. Jaga.

lidus*
hodnocení

0x

Víkend-pořezat dřevo, pokosit zahradu, otrhat zralá jablka, vyrýt mrkev, posbírat švestky... Večer posedět v hospůdce. Jste rád, že je pondělí i když jste dny trávil na čerstvém vzduchu, mozek si od školy a zaměstnání odpočinul. Je to práce? Manžel a zeť říkají, že je to zábava a že si odpočinou.

ron*
hodnocení

0x

Já si nejlépe odpočinu u toho, co mě baví a klidně to může být i práce. Takže dělejte cokoliv, co odpoutá Vaše myšlenky na běžné povinnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]