Nejste přihlášen/a.
Zdravím chci se zeptat nemáte nějaké tipy na víkendový odpočinek na víkend mám na mysli od práce,učení atd...Děkuji všem za rady
Jak píše Petr. Každý odpočívá u něčeho jiného. Můj taťka odpočívá u knihy nebo televize, mamka zas tak, že si jede zajet na kole nebo zryje zahradu. :D Ona prostě nedokáže chvíli sedět, to je pro ní hrozný stres. Já si třeba odpočinu u filmu nebo knihy, pak si něco uvařím a na večer si zajdu na krátkou procházku. Více bych pomohla, kdybych znala vaše priority.
Přesně, jak říkají ostatní, nevíme, zda jste aktivní či pasívní odpočívatel. Já bych si představovala tak 3 hodiny v plaveckém bazénu, dlouhou procházku se psem, výšlap na houby, nebo nějaký ten kilometr na kole. Pokud bude cestou něco zajímavého k vidění, tím líp. Pasívní člověk se rád natáhne do vodorovné polohy, vezme si oblíbenou knížku, pustí si film, nebo hudbu. I přitom se dá dobře odpočívat. Jiný zvelebuje zahrádku, natře třeba i plot, je to také forma jeho odpočinku. Takže záleží čistě na Vás, hlavně se vyhněte tomu, co děláte po celý týden. Jaga.
Víkend-pořezat dřevo, pokosit zahradu, otrhat zralá jablka, vyrýt mrkev, posbírat švestky... Večer posedět v hospůdce. Jste rád, že je pondělí i když jste dny trávil na čerstvém vzduchu, mozek si od školy a zaměstnání odpočinul. Je to práce? Manžel a zeť říkají, že je to zábava a že si odpočinou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.