Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí práce doma

Od: sanyzd odpovědí: 7 změna:

Zdraví všechny,můžete mi prosím poradit kde se dá najít práce na doma,kde nebudou chtít žádné vstupní polatky?Děkuji všem kdo se ozve.ZDENĚK

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano,najdete,ale jsou to podvody:(

doplněno 05.09.13 14:42:

inzerce-prace.com/...

pb®
hodnocení

0x

Žádnou práci na doma, která nebude podvod, Vám nikdo nedá. Tedy pokud třeba nejste překladatel nebo netvoříte webové stránky nebo počítačové programy apod., ale takový člověk nejspíš práci mít bude. Jediná možnost, jak pracovat z domova, je vytvářet něco, co od Vás budou lidé kupovat. Co umíte vyrobit vlastníma rukama, co lidé potřebují? Podívejte se třeba na Fler.cz, co lidé vyrábí a prodávají. Od oblečení přes šperky, tašky kabelky po školní potřeby. Kupovala jsem kapsářek pro syna do školky a paní asi 14dní před začátkem školního roku měla tolik objednávek, že nepřijímala další. Kolik asi musela mát zákazníků, že nenašla za dva týdny dvě hodiny navíc? Jistě, ze začátku je třeba s tím počítat pouze jako s přivýdělkem. Další věc, máte zahradu? Lidé dnes prahnou po domácích produktech. Tchán takhle vydělává na slepicích. 40 slepic se krmí pouze zbytky z hospody, takže snáší vlastně zadarmo, vejce se prodává na tržnici za 4Kč. Není to na zbohatnutí, ale nějakou tisícovku měsíčně to udělá. Holoubata, králíci a kachny se prodávají Vietnamcům do jejich restaurací,

rnk*
hodnocení

0x

A co umíte?

sanyzd
hodnocení

jsem elektrikář,ale mám svůj barák takže zvládnu práce všeho druhu.

v tom případě bych se držela svého řemesla... inzerujte, elektrikáři jsou potřeba pořád...

sanyzd
hodnocení

jsou,ale kde?u nás v okolí nic není.

iz*

Jste-li elektriákář a umíte-li práce všeho druhu, mohl byste zkusit začít podnikat jako "hodinový manžel" - nabízet opravy všeho druhu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]