Nejste přihlášen/a.
- no, zkus se mu omluvit .
doplněno 14.10.15 16:20:- no - domluvit se s ním musíš - tak se ho zeptej na to karate a začni tam chodit taky. Nevím - ... a když se necháš zmlátit, tak budeš mít pokoj? - Taky si na něj můžeš někomu postěžovat ...
A co od nás čekáš za pomoc? Že mu to půjdeme rozmluvit? Nebo že Tě na dálku naučíme taky karate?
Pokud není schopen akceptovat omluvu (a pokud po Tobě jde jen kvůli zazvonění), tak je to idiot a natluče Ti tak jako tak, leda by sis najal ochranku. Pochybuji, že by ses mu dokázal úspěšně vyhýbat následující měsíce než ho to přejde.
Ber to jako poučení pro příště, nezvoň na idioty a případnou nakládačku přijmi jako chlap.
Pokud se s ním nelze domluvit a nemáš kamarády, kteří by Ti stáli po boku a nezvládneš to sám, tak se nejspíš nedá nic dělat.
já to jednou řešil takto vzal sem mamě lak na vlasy a když mě agresor napadl tak sem mu ho nastříkal do očí a jek se chyt za obličej kop sem ho mezi nohy a utekl
doplněno 14.10.15 21:46:už si netroufl asi mu došlo že sem větší magor jak on
Ahoj, do kolikáte chodíš ty a ten rváč? Sežeň si ten lak na vlasy nebo nějakej pepřovej sprej nebo něco.. když tak ses chránil
Nebo se domluv s kamošama a běžte poněm třeba 5 vs 1 , je to srabský ale aspoň nedostaneš.. Většinou jsou tihle rváči posr*ní sráči dáš jim čelo a jdou brečet.. Věř mi vlastní zkušenost
Ale jestli ty jsi větvička a on poleno tak to řekni nějaké normální učitelce s kterou se dá domluvit..
doplněno 14.10.15 21:52:Jak říkám tihle rváči jednou někoho žduchli a myslí si že jsou nabušení a všichni se ho bojí. Jestli jste ji váhově a věkově podobně nebo stejně tak nečekej a dej mu pěstí.. bude se tě bát.. nebo ho prostě vypni a běž pryč Přece nechceš aby tě zmlátil ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.