Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mimozemšťané mezi námi?

Od: naty* odpovědí: 29 změna:

Jsou mimozemšťané mezi námi? Navštěvují nás? Existují vůbec? Napadlo mě, že sem vložím tuto otázku a třeba se dozvíme nějaké zajímavé věci či osobní zážitky ostatních. Já osobně si myslím, že existují mezi námi :) Na světě se děje denně spousta nevysvětlitelných věcí, tak proč ne ufonci v lidské podobě mezi námi?

Tak co vy si o tom myslíte?

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Že je někde ve vesmíru nějaký život, to je podle mě takřka jistý. Ale že by se nějak dostal na zemi se mi zdá dost nepravděpodobný.

pacourek*
hodnocení

0x

A co třeba že jsou to pozemštané z budoucnosti což je reálnější než mimozemštané

Tak tomuhle nějak nerozumím...pozemštané z budoucnosti...

monika123*

Treba to jsou ti, co tu pred miliony lety "zanechali" lidskou DNA a ted nas z povzdali pozoruji, jak se vyvyjime..takovy test :) Ale jinak verim, ze kdysi davno ve starem Egypte, Cine a mozna jeste driv tu mimozemstani byli a "zrodili" nas. ;) Ze jsme z opice, to je nemysl.

hop®
hodnocení

0x

Já se teorii mimozemšťanů na Zemi nebráním, možná jsou z naší daleké budoucnosti a mají takové technologie, že se dokáží přizpůsobit té naší současnosti a jejich historii.

I když nevím, jestli při našem ekologickém cítění k naší planetě někdo přežije, a to se vůbec nechci zmiňovat o politice...

doplněno 27.08.13 21:28:

Pozemšťané z budoucnosti, to bych pochopil, vyšší technologie, které ještě dnes nechápeme vzhledem k naší nesrovnatelné inteligenci s budoucími "lidmi".

BTW: Film Planeta opic? ;)

hodnocení

0x
Je tady moc pro a proti.Já jakožto ateista věřím spíš na to, že mimozemská civilizace existuje ( pokud jí nejsme sami ). Jestli existují mezi námi - proč by měli?

k2
hodnocení

0x

Muzu se zeptat, co konkretne je "denně spousta nevysvětlitelných věcí" ? Stacil by treba vycet za dnesek (ci kterykoliv jiny den).

naty*
hodnocení

Žádný seznam si nedělám, ale všímám si a poslouchám svět kolem sebe. Na světě je přes 7 miliard lidí a je téměř nemožné, že by se každý den na světě nestala nějaká zvláštní věc, nemyslíte? Kdybych si měla dělat seznam, tak bych musela být sama "nadčlověk" abych to všechno pochytila :)

k2

A zvlastni vec musi byt nutne i nevysvetlitelna? Uplny seznam to byt opravdu nemusi, ja jen mam pocit, ze Vase diskuze je zalozena na predpokladu, ze se neco nevysvetlitelneho deje, ale Vy to vlastne nevite, jen predpokladate.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Na tohle si musí odpovědět každý sám. Mě zaujal seriál Vetřelci dávnověku . Dává spoustu látky k přemýšlení.

naty*
hodnocení

Právě tento seriál sleduji a některé věci jsou k zamyšlení! Dokonce myšlenka, že mimozemšťané jsou mezi námi, nebo že jsme sami mimozemšťani tam zaznívá docela často..

pt®
hodnocení

0x

Ufoni v lidské podobě, to jistě ne. To snad ve fantastických, či zábavných filmech. Ale, věřím, že ve vesmíru život existuje, i když bude v jiné podobě, nebo na jiné úrovni, než kterou známe. Jen můj názor. - pt

farrion*
hodnocení

0x

Zastávám názor, že nás v minulosti mimozemšťani navštěvovali a ovlivňovali naše myšlení, učili nás a pomáhali různými způsoby. Vše je zapsáno a zakresleno v knihách, jen je potřeba se na to dívat jiným pohledem.

Toto perfektně vysvětluje cestovatel a spisovatel Erich von Daniken, který má svoje názory perfektně podložené a vysvětlené. Jsou k vidění v seriálu Vetřelci dávnověku, ale rozhodně doporučuji přečíst např. 1. jeho knihu z mnoha - Vzpomínky na budoucnost.

daniell*
hodnocení

0x

Všechno je možné...to s těmi návštěvníky je dost možné, věda již prokázala že cestovaní v čase zpátky není až tak velký problém a je jen otázkou času než toto opravdu dokážeme. Třeba v budoucnosti opravdu lidé nebudou cestovat jako mi na různá místa ale do různých století, když se zamyslím tak by se mi to celkem líbilo a ihned bych cestoval. Na mimozemšťany věřím a jelikož se na zemi dějí a takové věci o kterých ví jen hrstka pár lídí tak bych se tomu příliš nedivil.

To s tím cestovaním v čase zpět je pravda oni přišli na způsob jak ale bohužel to vzhledem k dnešním technologiím není možné provést a ačkoli teoreticky vědí jak tělo rozložit na molekuly které by se tímto časem poslali zpět tak přesně netuší jak je opět složit tak aby tělo po složení fungovalo správně. Ale na druhou stranu není to tak dlouho kdy byla televize,auto,pc jen teoretické a sci-fi no a dnes je to naprosto normální věc nad kterou se ani nepozastavíme.

doplněno 27.08.13 22:21:

i já si vzpomenu na to "vyrobíme zařízení které půjde ovládat pouhým dotykem prstu" odpověď "ano jistě, ale měli by jsme se držet na zemi něco takového není ani teoreticky možné" ...no a dnes? většina mobilu na trhu je již dotykových stejně tak tablety. Další příklad "myslíme si že bychom během následujících let mohli vytvořit ohebný displej tedy displej který bude jako noviny ale digitální" odpověď "to je zhola nemožné - je to blbost" no a dnes je to vlastně už na takové urovni že už prohnuté monitory existují a ohebné monitory jsou již v té fázy mezi továrnou a trhem takže něco jako "cestovat časem nelze" ... lze vše - třeba ne dnes ale kdo ví co bude zítra?

Nejsem fyzik, ale k možnosti cestování v čase se stavím dost rezervovaně. Neřekl bych, že to je zcela vyloučeno, ale praktickou aplikaci vidím dost bledě.

Jak bych se mohl vrátit třeba do 16. století, když v 16. století, třeba atomy vodíku, ze kterých je stvořena nyní moje maličkost, byly atomy ledu (spolu s kyslíkem) kdesi v Himalájských ledovcích...či kdekoliv jinde...

hop®

@jenyk - berete to moc vědecky na tutu dobu. Podívejte se dnes, s odstupem času na seriál Návštěvníci, anebo si vzpomeňte na Verneovky...

ukulele*
hodnocení

0x

Ano jsou, téměř denně se s nimi setkávám, jak na netu, tak i ve svém okolí. I když někteří si myslí, že mimozemšťan jsem já.

naty*
hodnocení

To mě pobavilo :-D

claire*
hodnocení

0x

Tak trochu si přeju, aby si pro mě jednoho dne přišel hubený mimozemšťan se skotským přízvukem a modrou policejní budkou... *modla*

28.08.13 00:14

Who?

claire*
28.08.13 12:53

Exactly.

monika123*

To nas je vic takovych :)

hodnocení

0x

Ano, nenormálních mimozemsky myslících lidí je hodně.Spíš bych se zajímal o existenci civilizací čtvrtého rozměru.

doplněno 14.09.13 14:29:

První zmínka o mimozemšťanech je zaznamenána na klínových destičkách starého Sumeru.Jde o tzv. Anunnaki z dvanácté planety.

V této době dochází k velkému rozvoji civilizace. Viz např. pyramidální stavby (věže) v Americe i Egyptě...*kafe*

vojta306*
hodnocení

0x

Podle mě Na jiných planetách uečitě život existuje ale ne zrovna s vyspělíma technologiema atd.. Spíš bunky zvířata atd :) Ale na zemi asi ne :) Když Vesmír je strašně velký tak proč by měl být život jen na Zemi :)

Život na Zemi je překvapivá souhra náhod.Např.

- teplota, voda, atmosféra a vzdálenost Země od Slunce

- aminokyseliny, vznik živé prahmoty

- vznik buněk, zvířat a myslících bytostí...atp.

Nabízí se další nepochopitelné otázky např. co bylo před vznikem vesmíru, byl velký třesk jen jeden? Kolik je dalších vesmírů, kde je antihmota?

Takže pokud existují paralelní vesmíry, určitě pomocí přírody nebo stvořitele nám podobní mimozemšťané existují, ale pro vzdálenost není potřeba se tím zabývat.

Mezi námi jsou (existují nepřímé důkazy), ale pro nás v těžko definovatelné formě např. čtvrtého rozměru.

borax*
hodnocení

0x

No jasně, pusťte si Muže v černém, tam je to jasně zpracované.

hodnocení

0x

Proč viry nemohou být mimozemšťané? Chovají se jako lidstvo. Využijí, zlikvidují a přestěhují se. *plac*

naoko
hodnocení

0x

Celá naše modrá planeta je jedna obrovská pokusná laboratoř jiné, vyšší mimozemské civilizace nebo taky se dá říct inteligence. (pokud slovo civilizace a inteligence jde použít, jiné slovo totiž my lidé nemáme).

A takových pokusných laboratoří bude ve vesmíru vícero. Že my o nich nevíme je možná dáno zaměřením "výzkumu" , kterému sloužíme. Že nevíme nic o vyšší inteligenci co nás zkoumá je možná proto, že my ,lidé , se se šváby taky nebavíme .

Já to říkám taky...Čtvrtý rozměr je čas, a s tím my neumíme zacházet ani ve 3D.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]