Nejste přihlášen/a.
Nic extra proti němu nemám, ale připadá mi slizkej. Tak nějak podvědomě.
doplněno 26.08.13 17:51:Tím, že si vzal Tatianu Vilhelmovou vlastně rozbil manželství. To taky o něčem svědčí.
Šmarjá,to je lidí,kteří mně nesednou ani kapičkuTo tak v životě bývá,proto se jim snažim vyhýbat oklikou,a naopak,hledat ty mému srdci milé
Vy znáte Dyka osobně a to delší dobu? Nějak se mi nechce věřit, že nejen že si uděláte mínění o úplně neznámém člověku díky bulvárním plátkům nulové informační hodnoty ( nějaká aférka se přece vždy šikne, když žádná není, tak si ji vymyslíme). Navíc ještě tyto pomlouvačné plky sám šíříte internetem . to jste tedy formát!
BTW - v Čechách se rozvede takřka každé druhé manželství - to je rozbitých rodin, co? To taky o něčem svědčí... Přinejmenším o tom, že nemáte ani ánung o pozadí celé ,,akce´´ , ale už víte, že Dyk je slizký. Nejsem žádným fanouškem Dyka, je mě naprosto lhostejný, ale hnusí se mi pomlouvači a lidé, kteří vykonstruují aféru i z ničeho. Hlavně že je o čem plkat ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.