Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Taky vám není sympatickej Vojta Dyk?

Od: milanp® odpovědí: 11 změna:

Nic extra proti němu nemám, ale připadá mi slizkej. Tak nějak podvědomě.

doplněno 26.08.13 17:51:

Tím, že si vzal Tatianu Vilhelmovou vlastně rozbil manželství. To taky o něčem svědčí.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Šmarjá,to je lidí,kteří mně nesednou ani kapičku*blee*To tak v životě bývá,proto se jim snažim vyhýbat oklikou,a naopak,hledat ty mému srdci milé :)

martinaa*
hodnocení

2x

Extra sympatický mi není, zbytečně ze sebe dělá šaška a možná bere i nějaké drogy, když vidím občas fotky, ale hlas má od pánaboha.

doplněno 26.08.13 20:50:

Jo a k tomu "rozbíjení manželství".

Na to snad musí být dva, ne?

vlasatec*
hodnocení

1x
Mě nevadí, protože nevím kdo to je.

hodnocení

1x

spoustu lidí mi přijde na pohled nesympatických, slizkých atd.. ale když se s mimi člověk začne bavit jsou v pohodě,jeden z nich se stal i mím nej kamarádem, ne nadarmo se říká že na vzhled člověk nemá dát, nikdo neví co je pod slupkou.

hodnocení

0x

Vy znáte Dyka osobně a to delší dobu? *sok* Nějak se mi nechce věřit, že nejen že si uděláte mínění o úplně neznámém člověku díky bulvárním plátkům nulové informační hodnoty ( nějaká aférka se přece vždy šikne, když žádná není, tak si ji vymyslíme). Navíc ještě tyto pomlouvačné plky sám šíříte internetem . to jste tedy formát!

BTW - v Čechách se rozvede takřka každé druhé manželství - to je rozbitých rodin, co? To taky o něčem svědčí... Přinejmenším o tom, že nemáte ani ánung o pozadí celé ,,akce´´ , ale už víte, že Dyk je slizký. Nejsem žádným fanouškem Dyka, je mě naprosto lhostejný, ale hnusí se mi pomlouvači a lidé, kteří vykonstruují aféru i z ničeho. Hlavně že je o čem plkat ..*blee*

hodnocení

Nemusíte se hned čertit.*cert*

Pokud znáte pozadí rozvodu Vilhelmové, tak mě informujte. Rád opravím svůj názor.

hodnocení

0x

Já ho mám rád. Má úsměv jako můj brácha a mám rád lidi, co si umí udělat srandu sami ze sebe.

buss
hodnocení

0x

Kdybych měl zveřejňovat kdo se mi nelíbí... a Wilhelmová ať rozvádí jak chce, její problém.

lidus*

buss *palec*přesné, každý ať si zametá vlastní práh a nestará se co dělá soused (nebo Vojta Dyk a Iveta Bartošová).

aaaaaa*
hodnocení

0x

fotka měla být. Kdo to je?

hop®
hodnocení

0x

Vojta Dyk mi určitě nevadí. A na rozbití manželství jeden člověk nestačí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]