Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarád animátor

Od: poke odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, mám problém potkal jsem jednoho *kamarada* ( v uvozovkách proto, protoze nevím jestli jsem pro něho kamarád nebo ne), ale byl Ital a ještě animátor, takže nevím jestli se se mnou kamaradil jenom kvůli tomu, že to ma v popisu práce nebo jestli to myslel doopravdy. Normalne bych se neptal, ale když lepšího kamaráda podle chování a tak jsem neviděl tak by mě to zajímalo. Nevíte jak se snim mám ted na dálku bavit, mám jeho facebook a už jsem mu poděkoval za týden že byl super... Nevíte další témata na baveni, ale vzhledem k tomu že nemá moc čas na chatovani protože je v práci v jednom kole. ... Jo ještě mi napsal že doufá že me nevidí naposled
PROSÍM PORAĎTE jak dál komunikovat nechci ztratit super kamaráda...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

1x

doteď jsem si myslel, že animátor je člověk, který dělá animované filmy, kreslí postavičky, jak vidno, může to mít i zcela jiný význam

hodnocení

0x

Kdyby o tebe stál, už by ti volal, smskoval. ;) Chová se profesionálně, tak začni klidně dýchat a postav se na zem!

poke
hodnocení

Asi máš pravdu. . Ale volat a sms z Itálie do ČR moc nejde :D ale když on když sem mu napsal tak psal pořád jako kamarád a tím stylem jako když jsem byl tam a na jednu stranu dát někomu facebook a psát stejnym pěkným stylem už nemusí... Ja nevím když nikdy lepšího kamaráda jsem neměl byl tak super a co dělal za blbosti :D
fifi*

A kolik ti je let?

ria*
hodnocení

0x

Sejde z očí, sejde z mysli.. bohužel to docela platí.. .. asi si jen tak nenuceně pište, pokud jednou pak už neodpoví, tak je to jasné ... Ale na druhou stranu - třeba tě časem pozve do itálie, nebo naopak ty ho můžeš pozvat zase sem., uvidíš, jak se to vyvrbí ;)..

doplněno 23.08.13 11:49:

vždyť nemusíte zrovna chatovat, stačí, když zanecháš vzkaz - a on, až bude mít čas odpoví - a stejně tak ty.. ;)

doplněno 23.08.13 13:54:

Co mu napsat? : ) my s ním týden nestrávili, to by jsi asi měl vědět sám... :) - tak asi nejlepší bude navázat na práci, nebo, proč tady byl..? .. ukázat zajímavý odkaz, nebo popsat vtipnou (ale opravdu vtipnou) historku, co se ti stala : ).. pak třeba nadhodit a co tam u vás.. : ).. moc nad tím nepřemýšlej, jinak se do toho zamotáš.. něco rychle vymysli a pošli :D

poke
hodnocení

23 jemu 20 me ;))
poke
hodnocení

No kdyby me pozval do Itálie tak by to bylo super :D Ale nevíš co si snim mám psát pracuje fakt od rána do půlnoci a ještě někdy zkousej choreografie takže si zpráv u přečte přes den, ale odpoví až třeba kolem druhý ráno což už ja spím :)) rikam si jestli nemám nespat a psát si snim přes noc ale jestli mu to nebude nepříjemný protoze by musel byt strasne unavenej...
poke
hodnocení

Dobrej nápad! (Y) ale nevíš co by v tom vzkazu melo byt? Nebo co celkove psát?
poke
hodnocení

Hale co bych mu měl teda psát? :) Já fakt nevím totiž co teď a jak dál... :)

poke
hodnocení

Já fakt nevím, jako ten nás týden byl asi jako v ty reklamě na coca colu :))

dfr
hodnocení

0x

No jestli nacvičuje choreografii, tak mi to začímá být jasný. Možná ti nepíše, protože se nechce vázat, nebo už někoho má. Zkus se mu nevnucovat, a spíš trochu uber a najdi si zatím nějakýho kluka u nás.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]