Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do kolika hodin musím být zpět doma večer?

Od: mayk odpovědí: 8 změna:

Když mi je 15 musím byt do 10 doma večer nebo ne..? díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

To přece zaleží na tvých rodičích do kdy ti povolí být venku

hodnocení

0x

Bu´d rád, že jsou rodiče tolik benevolentní. Já musela /teda před lety/ být v patnácti doma do osmi. V tomto věku rodiče za tebe zodpovídají, kde jsi a co tam kutíš a aby tě nemuseli hledat někde ve 22 večer po vesnici /městě/, lepší, kdyby Ti posunuli čas dopředu. Ještě si ponocování užiješ, uvidíš. Já třeba makala do 23,15. *smich* Pak už ani člověka žádné legrácky nebaví, vidí jen tu svou postel. Jaga.

hodnocení

0x

To se ptáš na špatném místě... Tuto informaci a současně svolení jak dlouho můžeš pobývat venku, Ti sdělí Tvoji rodiče.

Pokud se ptáš, jestli je na to nějaký zákon tak není... Na druhou stranu do Tvých 18 narozenin mají za Tebe rodiše zodpovědnost a tudíž určují pravidla hry.

doplněno 24.08.13 08:42:

heh... samozřejmě rodiče.

A jak píše "babajaga"... pokud si pamatuju, tak v 15 jsem měl taky limit v osm večer.

buss
hodnocení

0x

Nemusíš, pokud nechceš uposlechnout rodiče, můžeš se klidně toulat...

hodnocení

0x

Záleží to na tvém chování, tvé zodpovědnosti a na důvěře tvých rodičů... pokud je zklameš, nediv se, že ti v tomto věku škrtí volnost... dělá to většina zodpovědných rodičů, hlavně nezodpovědným dětem... tak, jak píší kolegové...

a do kolika hodin musíš být zpět doma večer?

za mých mladých let muselo děvče do postele nejpozději ve 20 hodin, aby do do 22. hodiny už zase mohlo být doma...

dzordz*
hodnocení

0x

Do tolika hodin, do kolika se řeklo.

hodnocení

0x

Koho chleba jíš, toho pravidla dodržuješ.

22 hod. v 15 letech mi připadá přiměřené (pokud se nejedná třeba o nějakou společnou organizovanou akci vedenou někým rozumným) 8)

lidus*
hodnocení

0x

Pokud bys bydlel semnou a já řekla, že do 22h budeš doma, mohlo by ti být klidně i 18 let a doma bys prostě byl v určený čas, dokud tě živím, šatím tak holt musíš poslouchat a když se ti to nelíbí můžeš se ůderem 18ti let osamostatnit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]