Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Byl to policista?

Od: martinaone odpovědí: 8 změna:

Dnes jsem jela domů z práce a pravda je že jsem jela o něco rychleji než dovoluje limit a zapoměla jsem si rozsvítit světla. Za chvíli jsem viděla ve zpětném zrcátku motorkáře který na mě troubil a problikl mě, myslela jsem že mi ukazoval že nemám rozsvícená světla. Jenže mě začal předjíždět a ukazovat abych sjela ke krajnici a tak předemnou trochu na straně a zpomaloval tak jsem tedy zastavila. Měl takovou výraznou žlutou mikinu. Přišel ke mě mladý kluk moc bych nevěřila že mu bylo 18let a slušně mě požádal abych si vypla motor a vystoupila z auta tak jsem ho poslechla. Potom mi vysvětlil co mi za mou jízdu hrozí řekl mi počet bodů a kolik bych zaplatila no už jsem se chystala že tedy opravdu budu o několik tisíc lehčí. K mému překvapení na poslední věc se zeptal "paní stojí vám to za ty peníze těch možná pár vteřin co ušetříte" řekla jsem že mi to za to nestojí a odpověděl "já si myslím taky že ne ,jste rozumná, jezděte podle předpisů" sedl na motorku zamával a odjel... vůbec jsem nevěděla kdo to byl ... Policista nebo starostlivý občan .. *smich*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

občan... kterému stalo za to dát vám školení pro svůj dobrý pocit, že udělal dobrý skutek. No záleží na pohledu, stačilo vám to připomenout a ne dělat kázání :)

hodnocení

0x

já bych si tipnul, že to byl slušný starostlivý občan, a vy jste se mu líbila..chtěl si pokecat..

emilka12*

Já teda nevím ,nás zastavili v neděli policajti ,stálo nás to pětistovku a měli modrou košili a vždy tu mají modrou košili.

nebo i bílou...

martinaone
hodnocení

Tak byl to motorkář, ti nemívají košily ne?

imbecilobijec
hodnocení

0x

Žasnu nad tím, že jste zastavila jenom proto, že na vás někdo mával. Zastavit vás může pouze jednoznačně identifikovatelné policejní vozidlo, příp. motorka a policista je povinen být oblečen v uniformě! Žádným hejpočkej mávačům nejste povinna zastavit a rozhodně bych takovéto lidi ignoroval a pokračoval v řízení!

skye*

Souhlasím. I když, asi bych zastavila - nikdy nevíte, co máte na autě špatně a je fajn, když Vás na to kolemjedoucí řidič upozorní. Ovšem rozhodně bych nevystoupila. Taky bych mohla skončit bez auta nebo ještě hůře.

sanyo*
hodnocení

0x

Já bych si tipnul skoro na 100 % - ano, byl to zřejmě mladý policista, který "včera" nastoupil pln odhodlání a snahy řešit problémy a negativa. Tím, že jste zastavila, tím jste mu dala vlastně najevo, že jeho čin byl pro něj samotného správný , byť nebezpečný, neberme mu tuto jeho snahu v zárodku řešit problémy. Mnoho a mnoho současných starších i mladých policistů , vidí mnoho bezpráví, zla a trestné činnosti na vlastní oči, mnohdy i ve službě a mnohdy se otočí, jako by nic neviděli. A to je ten rozdíl mezi tím Vaším motycyklistou a těmi ostatními, kteří jsou doufám v menšině...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]