Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem tlusty?

Od: bartas* odpovědí: 15 změna:
Je mi 13 let. Merim 152 cm. Vazim 59 kg. Jsem tlusty? Dekuji.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
20.08.13 20:20
hodnocení

0x
nejsi

isteron
hodnocení

0x

Vyrátaj si BMI index, pomer medzi telesnou váhou a výškou . Podľa nej si v norme.

fithall.sk/...

BMI se dá použít jen u dospělých a rozhodně ne vždy.

pt®

Myslím, že BMX index je trochu orientační a nemůže se dodržovat striktně, ale za zkoušku to stojí. - pt

hodnocení

0x

Nejsi a ještě vyrosteš takže to bude taky vypadat jinak.

lidus*
hodnocení

0x

Jsi-nejsi, není to podle míry a váhy jednoznačná odpověď, klidně můžeš mít třeba krátké nohy a vypadat tlustě, nebo mít tělo samý sval... Koukni se do zrcadla, líbíš se sám sobě? ANO, pak na váze nezáleží, NE něco s tím začni dělat-sportovat, změnit stravování.

iz*
hodnocení

0x

Zapomněl´s přidat fotku postavy.

Bez ní půjde jenom o odhad.

hop®
hodnocení

0x

Ahoj, myslím, že na svůj věk a výšku máš trošku nadváhu, ale může to být třeba tím, že máš "těžké kosti". Pokud ale jen nesedíš doma u počítače a trošku se pohybuješ, tak se Tvoje váha ustálí a začneš růst do výšky, tělo si může střádat energii pro tento růst. Jestli jsi zdravý kluk tak si tím moc nelámej hlavu, sportuj a srovná se to samo. Asi nejlíp víš, jesli jsi "buřtík" anebo človíček s velkými svaly...

imbecilobijec
hodnocení

0x

Spadáš do kategorie nadváha, takže ano, jsi.

joudic*
hodnocení

0x

ja merim 189 a kdyz mam 89kg jsem sakra tlusty a s kozama a triko XL :D kdyz mam 70 vypadam OK a nosim tricko M. Bez fotky postavy se to neda urcit, nekdo je hodne osvaleny a ma vetsi vahu, nez by mel mit, coz asi nebude tvuj pripad :)

davidp*
hodnocení

0x

Jsi tlustý a nenech si hodnými tetami a strýčky z poradny nakukat, že ne. Do konce prázdnin máš ještě pár dní, takže koukej sportovat a 2 kila budou dole dřív než zasedneš do lavic.

macaudio
hodnocení

0x
Ano jsi. A ani řeči o růstu a těžkých kostí na tom nic nezmění.

teri*
hodnocení

0x

Hele mě je taky třináct měřím kolem 150cm vážím sice 55kg, ale na váze mi nezáleží a na svou výšku a váhu taky nevypadám tlustě.(zkus si to vzít taky tak)ps.jdi na to z té lepší stránky.

joolie*
hodnocení

0x

BMI neměř, protože to nepozná jestli máš těžký kosti a svaly nebo ne. Pokud jsi svalnatý tak ty kila dost narůstaj ale nevypadáš tak. Abych poznala jestli jsi tlustý musela bych tě vidět. Taky se má BMI měřit až v dospělosti.

pt®
hodnocení

0x

Ve 13 letech může dojít ještě ke změnám. Třeba do půli roku vyrosteš o pár centimetrů a váha nepřibude. Snaž se jíst ovoce a zeleninu, obzvláště teď, kdy je čerstvá a je jí dostatek, přidej trochu pohybu, jezdi na kole. Nemusí to být konečná s nějakou tloušťkou. - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]