Nejste přihlášen/a.
Toto nám zbylo po jedněch neplatičích v bytě, ale nevíme co to je. Vypadá to absolutně nepoužitě. Díky
Je to parní hrnec,výborná pomůcka v kuchyni.Obzváště na vaření knedlíků vynikající věc.Ale nejen na ně,uvaříte v něm třeba celý oběd,dole brambory,maso v druhé misce a ve třetí třeba zeleninu k tomu...
Ta bílá miska nahoře je na rýži,ale tu jsem ještě nezkoušela v něm vařit. Jestli je funkční,je to prima "dědictví ".Zde pár parních hrnců
recepty mimibazar.cz/...
Já jsem si ho pořídila na radu kolegyně a jsem ráda,že jej mám.
To je dobré dědictví! Občas si vařím zeleninu na páře. V hrnci s pařákem na ohřívání knedlíků. Dám na kusy nakrájené brambory a mrkev, po sedmi minutách přidám květák nebo brokovnici a buď malé cibulky nebo na čtvrty rozřízlou cibuli. A prosypávám nějakým kořením od Kotányho, nejlépe grilovací směsí. Někdy celou tu parádu vylepším žampiony nebo na čtvrtky rajčaty. Vždycky po takovém jídle mám pocit, že jsem zdravější, když to je tak zdravé jídlo :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.