Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu je toto?

Od: haninka* odpovědí: 10 změna:

Toto nám zbylo po jedněch neplatičích v bytě, ale nevíme co to je. Vypadá to absolutně nepoužitě. Díky

K čemu je toto?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sušička potravin.

k2
hodnocení

0x

Parni hrnec, vice info na google.

hodnocení

0x

Možná i parotrouba. Záleží jestli tam jde suchý nebo vlhký vzduch.

au1
hodnocení

0x

nakrájej jabka na tenký plátky, nasyp je tam, a zapni to :) pak uvidíš, k čemu to je...

lm®

Je to parní hrnec,výborná pomůcka v kuchyni.Obzváště na vaření knedlíků vynikající věc.Ale nejen na ně,uvaříte v něm třeba celý oběd,dole brambory,maso v druhé misce a ve třetí třeba zeleninu k tomu...

Ta bílá miska nahoře je na rýži,ale tu jsem ještě nezkoušela v něm vařit. Jestli je funkční,je to prima "dědictví ".Zde pár parních hrnců

zbozi.cz/...

recepty mimibazar.cz/...

Já jsem si ho pořídila na radu kolegyně a jsem ráda,že jej mám.

haninka*
hodnocení

Sušička ne, tu máme. Asi ten hrnec, dolu se asi dává voda tam vpravo dole je napsáno min a max a regulátor teploty.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Bude to ten parní hrnec, sušička má více pater a blízko u sebe.

bonie*
hodnocení

0x

sušička má tenká plata, tak cca 3 cm vysoká, tohle je parní hrnec, na každé patro se dává jiný pokrm, dolů to, co se má v páře vařit nejdéle, nahoru pak zelenina. Ten plastový kastrůlek je součást, není nutné ho tam mít po každé.

zelenina takhle uvařená má o mnoho lepší chuť

hodnocení

0x

To je dobré dědictví! Občas si vařím zeleninu na páře. V hrnci s pařákem na ohřívání knedlíků. Dám na kusy nakrájené brambory a mrkev, po sedmi minutách přidám květák nebo brokovnici a buď malé cibulky nebo na čtvrty rozřízlou cibuli. A prosypávám nějakým kořením od Kotányho, nejlépe grilovací směsí. Někdy celou tu parádu vylepším žampiony nebo na čtvrtky rajčaty. ;) Vždycky po takovém jídle mám pocit, že jsem zdravější, když to je tak zdravé jídlo :D

hellmuth
hodnocení

0x
Pozor na "Danajský dar". Vzhledově to vypadá na tržnicový výrobek, tak abyste nevyhořeli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]