K čemu je toto?

Od: Datum: 14.08.13 20:10 odpovědí: 10 změna: 16.09.13 16:40

Toto nám zbylo po jedněch neplatičích v bytě, ale nevíme co to je. Vypadá to absolutně nepoužitě. Díky



Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 14.08.13 20:13
avatar

Sušička potravin.

Od: k2
Datum: 14.08.13 20:14

Parni hrnec, vice info na google.

Datum: 14.08.13 20:14
avatar

Možná i parotrouba. Záleží jestli tam jde suchý nebo vlhký vzduch.

Od: au1
Datum: 14.08.13 20:35

nakrájej jabka na tenký plátky, nasyp je tam, a zapni to :) pak uvidíš, k čemu to je...

Od: lm®
Datum: 14.08.13 20:48
avatar

Je to parní hrnec,výborná pomůcka v kuchyni.Obzváště na vaření knedlíků vynikající věc.Ale nejen na ně,uvaříte v něm třeba celý oběd,dole brambory,maso v druhé misce a ve třetí třeba zeleninu k tomu...

Ta bílá miska nahoře je na rýži,ale tu jsem ještě nezkoušela v něm vařit. Jestli je funkční,je to prima "dědictví ".Zde pár parních hrnců

http://www.zbozi.cz/domaci-spotrebice/kuchynske-spotrebice/parni-hrnce/#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=hint&utm_term=parn%C3%AD+hrnec&utm_content=kategorie

recepty http://www.mimibazar.cz/recepty.php?id=36&order=1

Já jsem si ho pořídila na radu kolegyně a jsem ráda,že jej mám.

Datum: 14.08.13 20:42

Sušička ne, tu máme. Asi ten hrnec, dolu se asi dává voda tam vpravo dole je napsáno min a max a regulátor teploty.

Datum: 14.08.13 20:45
avatar

Bude to ten parní hrnec, sušička má více pater a blízko u sebe.

Od: bonie*
Datum: 14.08.13 20:46

sušička má tenká plata, tak cca 3 cm vysoká, tohle je parní hrnec, na každé patro se dává jiný pokrm, dolů to, co se má v páře vařit nejdéle, nahoru pak zelenina. Ten plastový kastrůlek je součást, není nutné ho tam mít po každé.

zelenina takhle uvařená má o mnoho lepší chuť

Datum: 15.08.13 09:04
avatar

To je dobré dědictví! Občas si vařím zeleninu na páře. V hrnci s pařákem na ohřívání knedlíků. Dám na kusy nakrájené brambory a mrkev, po sedmi minutách přidám květák nebo brokovnici a buď malé cibulky nebo na čtvrty rozřízlou cibuli. A prosypávám nějakým kořením od Kotányho, nejlépe grilovací směsí. Někdy celou tu parádu vylepším žampiony nebo na čtvrtky rajčaty. ;) Vždycky po takovém jídle mám pocit, že jsem zdravější, když to je tak zdravé jídlo :D

Od: hellmuth
Datum: 16.09.13 16:40
Pozor na "Danajský dar". Vzhledově to vypadá na tržnicový výrobek, tak abyste nevyhořeli.

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.