Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce u policie

Od: mathers322* odpovědí: 4 změna:

Zdravím , mám po matuře a chtěl bych se připojit ke státní policii. Žádost už mám zaslanou , zajímá mě jestli nkdo neví jak to chodí,

Psychotesty,fyzické testy atd... dopodrobna :) Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirka660
hodnocení

0x

nemusí na to bejt náhodou škola? Jako je třeba TRIVIS...která je soukromá a musí se platit školné...

spec.škola být nemusí, stačí maturita, hlavně složit zkoušky - mj. psychotesty, mít dobrou fyzičku - další odborné vzdělání si už bude dělat jako policista...

hodnocení

0x
Přijímací řízení k policii není jednoduché.
Pro představu třeba
policie.cz/...
Nebo policie-cr.cz/...
Zajímavé je i porovnání s přijímacími pohovory na Slovensku policista.cz/...
jen*

pokud projdete psychotesty, fyzickými a zdravotními testy, tak nastupujete do služebního poměru. Následuje kurz na zbraň a poté zařazení na některý útvar (na pár týdnů, popř. měsíců než nastoupíte na rok do školy).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]