Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hnusné horko

Od: profint odpovědí: 7 změna:

Je mi dnes horko a musím očumovat v práci, co dělat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

Buďte rád (a) že práci máte. Horko pomine.

profint
hodnocení

No to jsem rád, že ji mám, ale kdyby aspoň ten zamestnavatel dal na limču, když už pracuji...teď mám přestávku, proto očumuji internet. *kafe*

mowla*
hodnocení

0x

Pracovat?

Kdyžuž tam ´čumákuješ´, ať to není nadarmo...

*smich*

xixi*
hodnocení

0x

když máš pauzu, běž si opláchnout obličej a při té příležitosti si ledovou vodou ochlad předloktí a pak jen lehce osušit.

figurek*
hodnocení

0x

nemusiš očumovat. Dej výpověď a jdi na pracák. Sociální systém tě uživí.

hodnocení

0x

Milý Honzíku, nic ve zlém, ale práce si dneska každý rozumný člověk považuje. Takže si jí buď budeš považovat taky, což doporučuju, nebo budeš na pracáku za pár korun. Závidím Ti docela Tvou práci, kdy můžeš očumovat počítač, jak sám píšeš. Měla jsem takové práce, kdy to nešlo. V mateřské školce nešlo nechat děti lítat a ječet a brouzdat po internetu, pak jsem měla takovou práci, kdy jsem si u linky musela i dovolovat na záchod. Někdo mě musel vystřídat, linka jela pořád. A to si piš, když mistr neměl dobrou náladu, nechal tam lidi se kroutit. Jednou se tam dívce udělalo blbě a on byl někde v čudu, asi v kuřárně, ona zoufale zvonila a on ji tam nechal, až se pozvracela. Prostě jako bychom nebyli ani lidi. Tak si té své práce važ. Napít se určitě můžeš kdykoli /my mohli jen 2 x za směnu/. Dneska už je to pyč, ale zlé vzpomínky zůstaly. Nehledej vši tam, kde nejsou, uvědom si, že jsou určitě i horší práce, než máš Ty. A zaplaceno dostaneš. A že je horko? Vsadím se, že v zimě zase budeme nadávat na to, že je velká zima. I já budu nadávat. Protože člověk je pokaždé nespokojený. Už je to tak. Jaga.

doplněno 07.08.13 07:16:

Pardon, překlep - není to PYČ, ale PRYČ *smich*

hodnocení

0x

pomáhá opláchnout si studenou vodou obličej a krk, ruce až k loktům - a jestli si to v práci můžeš dovolit, namoč si vlasy, to je super ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]