Nejste přihlášen/a.
Nevíme, jak Tvoje přítelkyně vypadá, náušnice by měly také "sedět" k obličeji, k postavě, i k chování. Ale mně se líbí!
tak je normalni slecna, 23 , hnedovlaska, nepouziva makeup a lici se jen decentne a s kaminky uz jsem ji nausnice kupoval, tak jsem chtel ted trosku odlisne... ale jak rikam, pokud by nebyly hezke, ikdyz je to dost subjektivni, tak budu rad za kazdou radu
Sám si zkus představit svoji přítelkyni s těmito náušnicemi, nedej moc na názory ostatních, je to Tvoje přítelkyně a asi sám víš nejlépe, jaký má vkus. Kdyby sis myslel, že se jí nebudou líbit, asi bys je nekupoval, ne?!
Mně osobně se líbíAle,pokud se přítelkyně málo líčí,řekla bych,že nemá moc ráda extravaganci.Tudíž,si myslím,že pro ni moc vhodné nebudou.Jen můj názor.
Mě se nelíbí. Je to laciná stříbrná cetka koupená někde u stánku a hodí se spíš pro dvanáctileté děvče než pro dospělou ženu.
Kdyby mi přítel daroval něco takového, tak mu moc hezky poděkuju, pochválím, jak jsou krásné, vezmu si je na sebe max. třikrát, a pak mu s lítostí oznámím, že jsem jednu ztratila, nebo že se ulomilo zavírání.
Když chcete kupovat ženě šperky, měl byste koupit něco kvalitního, příklad kvalitních stříbrných šperků - klenotyaurum.cz/... , nebo kvalitní bižuterie swarovski.com/... .
Pokud si nemůžete dovolit utratit víc jak dvě stovky, kupte jen kytku (ne kytku v lídlu za tři pětky, ale kytku za dvě stovky z květinářství)
no abych na to zareagoval, musite si uvedomit, ze jsem student, je mi 22, chodim si vydelavat na brigady a kdyz ma pritelkyne svatek, tak ji nemohu dat naucnice za 1500,-, to vi i ona jelikoz taky studuje a ikdyby stali 50kč tak je ji to uplne jedno, je rada, ze si na ni vzpomenu... jinak jsem tyto nausnice kupoval v kamennem zlatnictvi a rozhodne nestaly 200 kč...
a swarovski je podle me lacina cetka, ktera zaprve je pro mlade holky kolem tech 15ti a kvalita nestoji za nic, aspon v kamennych obchodech ve meste (odzkoušeno)
Pokud jste za ně dal víc než dve stě, tak radím vyměnit, pokud to jde, větší cenu nemají. Na té fotce jsou vidět drobné nerovnosti na povrchu komponentů, to by na dražším šperku být nemělo.
ja nevim, jestli se v tom nejak vyznate lepe, ale ukazte mi, kde ve zlatnictvi vam prodaji takoveho nausnice za 200kč? ale v normálním větším měste stojí takovéto naušnice 500-600kč, co už jsem stribrnych veci drive nakupoval a muzu vám potvrdit, že tyto byly za 560Kč ještě velmi levné, zrovna na té ulici jsou 3 zlatnictví vedle sebe
nicmene dekuji za nazor, je urcite k zamysleni, nemam toto zrovna moc v oku, proto se ptam zde, mozna se priste podobnym darkum vyhnu... ale pritelkyne jinak nosi i obcas extravagantni nausnice, obcas i takoveto "delsi", nemaluje se (mimo oci), protoze je takova prirodni, ale jinak nosi i svitive veci apod., neni zadna greenpeacesačka
Tyhle náušnice můžou být ruční výroba -žádná sériovka, proto trochu nedokonalý tvar, třeba na fleru je ruční výroba cenější, než tuctové náušnice, a některé slečny to určitě ocení víc, než klasické komponenty, jako hvězdičky, srdíčka, nebo kytičky.. : )...
já bych doporučila řetízkové náušnice:
trochu extravagantnější: reserved.com/...
a elegantnější: sperky-silvego.cz/...
řetízky jsou skvělý :D..
nevim, co je to za vyrobu, ano, nejake mensi nedokonalosti tam videt jsou, ale rikam si, ze to preci nikdo zkoumat nebude, ani nemuze... jinak jak jsem psal, kupoval jsem je ve zlatinictvi, co ma i eshop a pobočky po cele ČR, takže určite ne "u stánku"... bohužel ted uz musim vychazet jen ze sortimentu onoho zlatictví, ale je pravda, že ty co jste poslala se mi take libi, možna i vic, mozna se po nejakych zkusim jeste zitra mrknout, jestli tam nemaji
k takovým náušnicím myslím, není třeba se nějak extra líčit - jsou to takové náušnice pro mladou, hezkou a štíhlou holčinu. - ke tmavším vlasům se myslím docela hodí.
Mně se docela líbí - mám ráda visací náučnice. - A stejně je nebude nosit celý život - až na to budete mít (a budete starší) - koupíte si jistě něco lepšího. Já bych tedy měla velkou radost a nadšeně bych je nosila. Ahoj. Marcela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.