Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sládkova limonáda - názor?

Od: sladkovalim odpovědí: 5 změna:

hezké odpoledne, zajímal by mě váš názor na nové produkty pivovaru Staropramen Praha - Sládkovu limonádu a Sládkovu limonádu - jablko. Měl už někdo z vás možnost tuto limonádu ochutnat? Není v ní žádný alkohol a dokonce je vyrobena z přírodních složek. Jaký názor máte na obal - bílou 0,5l láhev, na našem trhu ojedinělou?

Tahle limonáda se prodává v papírových kartonech po 20 kusech. Jiná možnost balení, pokud vím, není zatím dostupná. Pokud někdo pracujete ve výkupu lahví, tak by mě zajímala jedna věc: Jelikož tyhle 0,5l bílé lahve jsou vratné a zálohované 3,-Kč, vykupují se, ale do jakých přepravek se vlastně ukládají, když se prodávají právě jenom v papírovém nevratném kartonu(což může budit dojem, že lahve jsou nevratné, ale není tomu tak). Bude snad mít Staropramen nějaké ještě jiné přepravky? Nevíte o tom někdo prosím něco? děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Na "ojedinělou lahev" názor nemám - prostě mne nezaujala natolik, abych si ji prohlédl. A ochutnat, přestože faktickou možnost jsem měl, mne ani nenapadlo - nejsem příznivcem novinek a z produkce pivovarů preferuju pivo.

Jen - někde jsem to viděl v prodeji - po kusech lahví, takže předpokládám, že obaly (tedy ty lahve) budou vratné i bez nějakého "kartonu" - podobně jako jakékoli jiné lahváče.

doplněno 19.07.13 18:58:

Šmarjááá - Hope - jak su starej, tak su blbej - že je to reklama mne vůbec netrklo... *ee* Ale je fakt, že ani ten marketingový canc, na který jsi dal odkaz, mnou nepohne, abych si tu limču někdy někde dobrovolně dal... *smich*

hop®
hodnocení

0x

Docela nenápadná reklama, jen možná stačilo dát přímý odkaz na uvedené informace ... *smich*

doplněno 25.07.13 22:55:

Tak jsem to dnes od kamaráda ochutnal, a je to fakt hnus, ještě že jsem si to nekoupil... *blee*

dzordz*
hodnocení

0x

Nápadná je hned ta první věta, kde je limonáda správně vyskloňovaná a kde je i u druhé příchutě uveden komplet celý obchodní název, místo obyč zkratky "totéž s jabkama" :D

hodnocení

0x
No když jsem byl v Intersparu, tak se to prodávalo po kusech a bylo to ve slevě. Tak jsem si tu jablečnou koupil. Pil jsem to trochu vychlazené má to zajímavou chuť. Nejlepší je to pít ledově vychlazené. Možná si to zase koupím.

sladkovalim
hodnocení

Tak vidím, že někteří to pojali trochu jinak, než jsem zamýšlel, a berou to za reklamu. O tu mi však nešlo, ta už je věcí pivovaru a co jsem zjistil z podobných článků o této novince(jeden sem dal i hop), tak se reklamní celorepubliková akce teprve chystá.

Taky jsem si koupil v Intersparu, když byla v akci, Sládkovu limonádu v přírodní verzi. Za sebe říkám, že vůbec není špatná. Samozřejmě, když chci pivo, tak si koupím klasické pivo, ale vzhledem k tomu, jak i ze svého okolí vidím, že spousta lidí pije tzv. radlery - které mě osobně nechutnají, a ve kterých je to až na výjimky samá chemie, je tohle určitě menší zlo. Podle etikety to má být opravdu přírodní nápoj, bez chemie. Což od Staropramenu vítám, je to krok kupředu.

Staropramen tuto limonádu vyrábí pro dospělé, ale vpodstatě vzato, jelikož je tento nápoj bez alkoholu, tak můžeme diskutovat o tom, zda je nějak právně postižitelné, když tuhle limonádu někdo nabídne dětem. Respektive, jestli by ji v obchodě mohli prodat mladšímu 18 let.

Atypickou vratnou láhev vnímám taky za trochu nešťastnou, neboť podobné nápoje prodávající se v bílých lahvích jsou nevratné(Frisco, Mystery).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]