Nejste přihlášen/a.
Vůbec tu přezdívku nechápu, co to znamená a proč se tak říká Bartošové?
Dejte už pokoj s Bartošovou. Sama bude mít plno práce se vyhrabat z té žumpy - pokud se jí to vůbec podaří - a ti hnojaři z Novy a Blesku by jí taky už měli dát pokoj včetně jejich přihlouplých diváků a čtenářů.
už to leze krkem
zapnu televizi Bartošová
kouknu do novin Bartošová
vlezu na internet Bartošová
kolikrát mám strach otevřít dveře když někdo zazvoní aby tam nebyla Bartošová
maja dombra
doplněno 19.07.13 12:09:(Vzpomínka na školí léta a povinné návštěvy kin. csfd.cz/...)
Některé přezdívky jsou nepochopitelné, ta paní Bartošové patří mezi ně. Ovšem někdy jako přezdívky vzniknou děsné ptákoviny. Měli jsme pejska, jmenoval se Čert. Vnoučata začala postupně: Čert - Čertidlo, potom Čertidlo - Bidlo. A ten pes slyšel i na to BIDLO! Potom z toho udělaly děti BIDLOUŠE. Dovedete si představit ty obličeje, když někdo zavolal: BIDLOUŠI! a přilítl černý pes! Je to stejná "zpotvořenina" jako ta přezdívka paní Bartošové. Hanbou bych se propadla, když takové staré páce Rychtář říká Džambulko! To byl snad lepší ten Bidlouš! :D Jaga.
Pokud ji Rychtar rika takhle v soukromi , tak proc ne? Zambulka, Dzambulka, Bambulka...stejne, jako kdyz nekdo rika Prdelko, Kocicko, Zlaticko, Medvidku...Ale na verejnost by se to dostat nemelo..Ovsem u pani Bartosove je mozne uplne vsechno. Nejlepe to vystihl posledni lekar. Vzdat se kariery zpevacky a minimalne 1-2 roky se nikde officialne neukazovat a pekne se lecit.
Nevím proč to tak je, ale Ivetu Bartošovou jsem poprvé zaregistroval někdy v osmdesátých letech, kdy vystupovala s Petrem Sepéšim, který tenkrát blbě zahynul při dopravní nehodě, pak se ještě několikrát zvedla, její písničky se mi vždycky líbíly (jsem střední proud). To co se dnes kolem ní dějě, je jen výpověď o dnešní době.
Tak jsem někde slyšel, že Džambulka vlastně vzniklo ze slov džin bambulka. asi na tom něco bude. :D
Ještě více se chodí džin bumbalka, ale to už je více méně spekulace. Je to však jedna z možných odpovědí na tuto otázku. Kdybych v těch otázkách jmen (přezdívek) zpěvaček měl pokračovat tak bych se mohl třeba zeptat podle čeho se Stefani Joanne Angelina Germanotta přejmenovala na lady Gaga. Odpověď můžete najít na Wikipedii.
Zásadně si myslím, že v žádném případě není chyba u Bartošové, která je jen taková, jako jako je i spousta lidí, chyba s číslem 1 je u svoloče, kterou nazývá pan Zeman ( a já taky) media, redaktůrky a pisálky, kteří se nenaučili nic jiného než tahat špínu a senzace pro skupinu lidí, která možná není o nic lepší než oni. Kdo z vás si kupuje a sleduje Ble.., N.v., a podobnou svoloč, má nastartováno do těchto skupin. Co vás na těchto špínách, pomluvách a lžích irituje? Ano, my ( téměř všichni) jsme z nich udělali ty, za které je máme. Zamyslete se sami nad sebou a nepomlouvejte druhé. Oni se vaší anonymitě nemohou bránit..., nebo snad ano?
DĚKUJI VŠEM PŘEDŘEČNÍKŮM! UŽ DLOUHO JSEM SE OD SRDCE TAK NEZASMÁLA! Moje vysvětlení přezdívky je prosté :
džam = přeřeknutí pana Rychtáře, chtěl původně říci džem( ale jazyk mu vypověděl službu)
bulka = druh kulaťoučkého pečiva
Tedy kulaťoučké sladké papání pro pana Rychtáře, to je Ivetka = Džambulka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.