Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na dárek pro přítelkyni

Od: petr1983 odpovědí: 9 změna:

Zdravím místní ženy, holky, slečny.

Poradí mi některá z Vás co koupit své přítelkyni k výročí? Známe se rok. Předem říkám, že nechci žádné šperky, kosmetiku, poukazy, atd. Tyto dárky mi v dnešní době připadaj už trapné. Nějaký tip?

Díky Petr

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ferdamravenec
hodnocení

0x
Souhlasím s tebou, kosmetika, bižuterka jsou naprd. Stejně toho má každá ženská plnou koupelnu, je těžké se jí tím zavděčit.
Já té své koupil toto vinojakodar.cz/...
A byla spokojená.

hodnocení

0x
A co vyzkouset nakou erotickou hracku pro oba?

mickeymouse*
hodnocení

0x

Šperk jako dárek určitě trapný není (pokud to teda není nějaké laciné stříbro nebo bižu). Zkuste třeba zlatý náramek, takovým dárkem žádnou ženu nezklamete.

lidus*
hodnocení

0x

Já sice netuším proč by se po roční známosti měli dávat jiné dárky než dobrá večeře a hezký večer a také nevím co je špatného na dárku jako je parfém nebo zlato. Zlatý šperk mě vždycky potěší, ve vašem případě i stříbro stačí.

hodnocení

0x

mně osobně by udělal radost prstýnek, řetízek s přívěškem... ale klidně i pěkná kytka v květináči, hezký obrázek v rámečku, knížka od oblíbeného autora... vy znáte svojí přítelkyni líp jak my, chce to něco osobního...

hodnocení

0x
Tak třeba jí zaplatit masáž v nějakém masážním salonu.

monulinka10*
hodnocení

0x

Já bych třeba udělala polštář neho hrnek ,povlečení s Vaší společnou fotkou :)

zajixxx*

Trochu originality *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]