Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám teplotu 37,2 a tak se chci zeptat, jestli si mám vzít paralen už včera jsem si jeden vzal a trochu mě bolí čelo.
To co máš, to je nepatrně zvýšená teplota. Imunitna je jediná, která umí a může zničit viry. A imunita pracuje nejlépe, když je v teple. Proto se horečka do 38ºC nesráží ani prášky, ani obklady. Naopak, je dobře být v klidu, pít horké tekutiny a být v teple. Propocení je vítáno. Ale na to musíš mít nachystané suché pyžamo, do kterého se z propoceného bleskem převlečeš. A peřinu si otočíš. Je dobré, když usneš. Hodně pij teplý čaj. Utop vira v teplém čaji. A bakterie taky!
Blbost, sycené nápoje tělo ještě více odvodňují. Musíš pít litry čaje nebo vlažné vody s citronem. Pokud budeš na suchu, nepracuje správně termoregulace a tělo se ještě víc přehřívá a je vysoká koncentrace škodlivin v organismu. Musíš pít litry tekutin, pocením se organismus ochlazuje a močením se vylučují škodliviny z těla. A je dobré zvýšit dávky antioxidantů, takže nejlépe 10-20gramů vitamínu C.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.