Nejste přihlášen/a.
Chystám se zítra ráno poslat mms jako přání k narozeninám své milé. Ještě spolu oficiálně nechodíme ale je to na spadnutí. Má si potom myslet, že veškerá akce zůstane jen u této mms. Potom ji ale zazvoní kurýr s kytkou a dárkem. Otázka zní jakého medvídka vybrat. Medvídek proto že mi tak říká, tak se tak chci podepsat
Kdyby někdo našel lepšího sem s ním, Každopádně všem děkuji za radu.
s těmi červenými růžemi, ten s dárečkem vypadá spíš jako když drží herní kostku a ten šedý, moc krásný nevím jak bude vypadat na displayi
doplněno 02.07.13 22:48:z druhé sady - ten první s růžovou růží
Děkuji, šedý vidím na displeji dobře. U něj je výhoda, že podobných obrázků těchto medvídků je na internetu hodně tak se dá na to navázat. Na večer mám připravený ve stejném stylu dva medvídky v objetí
achjo, co jsem to zase vymyslel...
Tak to je romantika, tu mám ráda
Držím palce a moc ti přeji aby to vyšlo jak si představuješ
(Myslela jsem její display, ne tvůj )
asi tak nějak?
imagesstocksphotos.g4guru/...
Děkuju moc, Ona má ještě kapánek lepší mobil, takže by to mělo být dobré. Mám teda vybrat šedýho? První mě do oka padl ten první z druhé sady ale nelíbí se mi ta růžová.
doplněno 02.07.13 22:59: tento bude na dobrou noc
jo ta růžová působí uměle, zas výraz toho medvídka je hezký ale jestli máš ty médi do "série" a jsou to ti šedí tak bych s píš zvolila je a vlastně v tom pak dál pokračovala, protože jich je opravdu na netu moc a dá se jimi i vyprávět příběh
doplněno 02.07.13 23:02: no vidíš... a už vyprávíš
Krása ...
zůstaň... dobře uděláš
a taky se tito u nás i prodávají plyšoví
JJ ten výraz je právě skvělej, asi bych se tvářil stejně asi zůstanu u té serie aby to mělo trochu styl.
Tak dík moc za pomoc teď vypadám nějak takto img1.liveinternet.ru/...
Děkuji ti za krásnou večerní tečku, není nic hezčího než je láska
užívej si všeho i toho hledání medvídků, v dobrém jí závidím ...
přeji dobrou noc
doplněno 02.07.13 23:07: vypadáš trochu šedě ale jinak je to dobrý.. ono to k tomu patří
Tak včera dopadlo vše podle plánu dokonce jsem dostal taky dva medvídky
a dokonce ve stejným stylu
Čistě náhodou si takové skladuje v mobilu
takže jsem se trefil. Děkuju za podporu.
Huráááááá
(moc jsem na vás včera myslela a hodně jsem se držela abych se nezačala vyptávat jak to dopadlo)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.