Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypadám?

Od: lenulka* odpovědí: 43 změna:

Zdravím,mám takovou otázku.Připadá mi to divné ale potřebuji znát pravdu.Můj pan "vysnění" mi oznámil že mám malé prsa a tlusté stehna+zadek.to jsem na tom opravdu tak špatně.Mám s něho docela mindráky...Prosím napiště upřímně jak vypadám.Děkují předem

Jak vypadám?

43 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

Vypadáš úplně normálně, jako ženská. Pro svého vysněného bys měla být tou nejkrásnější na světě. Pokud to on tak nevidí, tak není o co stát.

Chlapi, nějaká náctka z fejsu sem hodila fotku abyste ze subjektivního náhledu byly z toho u vytržení. Ale z mého pohledu zcela neobjektivně... raději nebudu komentovat, dostal bych ban.;).

ijacek007*
hodnocení

2x

jsi kus ženské Lenko na pana vysněného se vyser nebo mu kup bríle rozhodně nemáš duvod mít mindráky

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 26. 06. 2013 22:18:59
Pravidlo Z2! Čeština má mnoho vhodnějších výrazů.

hop®
hodnocení

1x

Slušná postava, větší prdelka k ženské prstě patří, umíš se i "narovnat", abys zvětšila prsa, i když to možná ani není třeba.

Mindráky máš zbytečně. Ten Tvůj "vysněný" Tě chce poškádlit, nas*at, anebo mu na Tobě VŮBEC nezáleží a akorát Tě bere jako otravnou vtěrku, třeba je na mladší nebo starší, možná je na kluky...

hodnocení

1x

Já bych řekl, že slečna je drobet namyšlená a to je důvod proč si ji ten její dobírá..Tak si řekla, že si zvedne sebevědomí tím, že se vystaví internetovým slintalům, kde bude mít úspěch zaručen. Kdyby měla opravdu komplex, tak se tu vystavovat nebude.

fbi
hodnocení

0x
Ja bych rekl, ze vypadas skvele. *palec* *slunce*
fbi
Zapomnel jsem dodat, ze se mi take moc libi to drevene oblozeni sten a stropu *smich*

Je zvláštní,že na tento dotaz odpovídají pouze muži*smich*Tak budu černá ovce :DSlečně žádný pan vysněný neřekl absolutně nic!Slečna si zde zvyšuje pouze své sebevědomí.A Vy se pánové musíte hned přidat *smich*Ne,že bych byla domýšlivá,ale kdybych Vám sem hodila mou fotku...:-P

ohneta*

Wamp, tak čekáme, už se moc těšíme :D

fbi
Jak ta tvoje odpoved souvisi s tim, ze se mi libi to drevene oblozeni? Psal jsem to proto, ze dnes si hodne lidi obklada z nejakeho mne nepochopitelneho duvodu sadrokartonem a pritom drevo pusobi mnohem teplejsim a prirodnejsim dojmem.
Jinak jako ostatni muzi v tomto dotazu ocekavam tvoji fotku *frajer*
naihonn*

Rozhodně souhlasím ohledně toho dřeva. Ne toho uprostřed, toho o kterém mluvíš ty. *smich* Vypadá to opravdu dobře. Vlastně je to jediný klad té fotky. :)

naihonn*

Jo, to je osud. A přitom je to tak průhledná lež. *frajer* Ovšem tvoje poslední věta mé naděje v lidstvo taky zrovna moc neposílí.

hodnocení

0x

Potřebuješ znát pravdu? Pravda je například Archimédův zákon-je to tak a tak. Tvou postavu žádný zákon neurčuje, takže buď v klidu. Někomu se líbíš, někomu ne.

doplněno 26.06.13 22:29:

Ale nejvíce se mi na Tobě líbí... Tvůj foťák*smich*

hodnocení

0x

Vypadáš dobře!

jardino555*
26.06.13 22:30
hodnocení

0x

kočkaaaa*pusa*

zajixxx*
hodnocení

0x

hmmm ;), kdyby takovou postavu měly všechny holky :)

tiinulinkaa23*

Určitě mají :)

hodnocení

0x

Za mně dobrý... *palec*

Já bych Vás slečno klidně bral... ;)

doplněno 26.06.13 23:57:

kruci... samozřejmě mě a né mně...

pearmonik*
hodnocení

0x
Ses sexy jako 70% holek ale to neni samozrejme vse, i vyrazne mene sexy holka muze zaujmout vyrazne vice a take obracene. Na jednu noc sbalis asi kazdeho ale s poctem noci to velmi vyrazne muze klesat, zvlast u pana vysneneho, tak to byva ze koho muzes mit ten ti vubec nestaci a chces vic
doplněno 27.06.13 00:18: Jak se koukam tak jsi na tom asi lepe mozna i mezi 30% holek ale hlavni je jak se potka charisma a ovlicej take rekne extremne hodne pokud ti nestaci jen sex
doplněno 27.06.13 00:20: A samozrejme jde i velmi o postaveni ve spolecnosti a majetek nebo inteligenci
berobass

mě přijdeš jako super kost prcku maš normal mě velka nepřide ani stehna

hodnocení

0x

keca , jsi fakt krasna , prsa mas adekvatni ke veku a k postave a tlusteho na sobe nemas nic. Pekne keca

namelessthe*
hodnocení

0x

Přijde mi to divné si stěžovat na takovou postavu, spíš bych to viděl, že se chceš pochlubit, ale budu se držet otázky.

Vypadáš skvěle, takhle se mi holka líbí*palec*

hoummy*
hodnocení

0x

A co třeba sexy mozek?

katuvsleh
hodnocení

0x

Vypadáš dobře, ale pravopis neumíš

27.06.13 07:16
hodnocení

0x

.

Jak vypadám? #2

hodnocení

0x

Já bych se spíš obával toho co je v hlavě, tam bude asi dost pusto :D

xixi*
hodnocení

0x

K tomu jak vypadáš: vypadáš dobře, není za co se stydět.

Ale proč se proboha ptáš na to jak vypadáš cizích lidí na anonymním internetu? To nemáš kamrády, dobré přátele, kteří ti řeknou pravdu, když se jich zeptáš? Sleduj reakce jiných mužů, když tě vidí procházet kolem.

A na pana vysněného se vykašli, nebylo by lešpí najít si někoho kdo ti nebude zavdávat příčinu ke vzniku mindráků?

To je bohužel facebooková generace.. 1851 přátel na netu, ale skutečný žádný. Pak tu čteme otázky typu "Jsou toto měsíčky?", "Jsem blbá?", "Jak se mám rozejít s klukem.." :(

kangaroo*
hodnocení

0x

Jestli neděláš fitness, tak máš na to dobrou postavu/geny a využil bych toho.

kolista
hodnocení

0x

Vypadáš dobře, beru tě ;). Vysněnýmu řekni že má malýho pindíka, křivej nos a malý bicepsy, ať má o čem přemýšlet zase on...

Zapracuj ale na češtině, tvůj dotaz jako diktát bys měla za 5.

Taky bys měla pravidelně cvičit (aspoň 4 x týdně hodinu vytrvalostního pohybu), pak bys vypadala výrazně líp - štíhlejší a víc síly. A hlavně bez pohybu časem nakyneš a už ti to zůstane.

kolista:

štíhlejší? Proboha proč? *bzum* Je akurát!.!.!

Ty máš rád když tě tlačej žebra? :D

kolista

Štíhlejší né hubenější! Špatně jsem to napsal. Koukni na plavkyně nebo triatlonistky ;) Tohle sice neni tlusté ani vychrtlé, ale je to takové rosolovité, to sportovkyně nejsou :)

sebod*

Kolista. Na fotce není TOHLE, je tam SLEČNA! *cert*

martinaa*
hodnocení

0x

Tvůj pan vysněný je pěkný debil (slušněji to nejde, pardon). Pak nemají holky padat do anorexie a bulimie. Máš velmi pěknou postavu, takže na toho vola zapomeň. Chlap, co tohle holce řekne, ti za to nestojí.

doplněno 27.06.13 13:54:

Nemusí, ale taky to jde říct jinak.

A debil proto, že slečna nemá tlustá ani stehna, ani zadek. Nicméně mám taky takového známého, každá holka s pár kily navíc je hnusná, jeho vlastní manželka je hnusná a tlustá, a má milenku, která má chlapeckou postavu. Nicméně předpokládám, že se v tomto případě jedná o nějakého puberťáka, a pro ty je dneska vychrtlý vzhled jedna z nejdůležitějších věcí.

doplněno 27.06.13 13:56:

Bxmx - a divíš se, že to chtějí i samy, když nás do toho okolí nenápadným tlakem v podstatě nutí? Kdo je oplácaný nebo tlustý, je out a nikdo ho nebude mít rád. Svět miluje jen krásné a hubené a valí se to na nás ze všech stran.

Ale ani ta kila navíc se nemají přehánět;) sice musí být za co chytit, ale ne zase moc...

k2

Proc je debil? To se mu musi tazatelka nutne libit je proto, ze je to pan "vysnění"?

Panu vysnenemu za to ocividne nestoji tazatelka.

martinaa:

kdyby vypadaly proto, že jim to řekne nějaký dement co má zvrácený vkus podle vyskákaných modelek, ale i samy se v nich vidí, ještě, že jsou i rozumné co vědí, že ženská má vypadat tak aby večer bylo za co chytit a ráno do čeho kopnout *smich*

k2

Proc hned pubertak, pro ktereho je vychrtly vzhled jedna z nejdulezitejsich veci? Nemate Vy vuci chlapum nejaky komplex? Proc oznacite debil nekoho jen na zaklade jeho vkusu?

Proc sem pletete Vaseho znameho fakt netusim.

martinaa*

Víte, ona ta věc vkusu se dá vyjádřit jinak, než že borec holce řekne, že má tlustý zadek a stehna a malý prsa. Právě pro takovéto vyjádření je to pro mě debil. Ne kvůli vkusu. Už rozumíte?

dzordz*

Tož když votevřete blesk, super nebo jak se ty jiný bulváry cpoucí se na dříve slušné weby jmenujou, budete se ještě divit, čemu se dnes říká "při těle", "boubelatá", "žádná hubendíra" (doslovný citát, ani jsem nevěděl, že takové slovo existuje).

A vona ve skutečnosti má lehce nadprůměrná prsa a břicho, které není prohnuté o 5cm dovnitř, ale o 2cm ven. Tak. Tlustá. Fuj. *smich*

pt®
hodnocení

0x

Postavičku máš pěknou, mně by spíš vadila tvoje gramatika, ale nejsem "pán vysněný", ale ženská. - pt

daniell*
hodnocení

0x

Pan "vysněný" je očividně debil ;) na tvém místě bych si mindráky vůbec nedělal , vypadáš jako fajn holka.

radarbrdy*
hodnocení

0x

Ty máš ale pěknou postavu. Pokud by jsi tuhle fotku dala např. na seznamku do Německa, tak příští týden u tebe stojí hned několik vysněných pánů s naleštěným BMW.

PS: vyhublé holky už nejsou v módě...

lenka141001*
hodnocení

0x

Si hezká Leni,co bych za to dala kdybych takhle vypadala! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]