Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mám takovou otázku.Připadá mi to divné ale potřebuji znát pravdu.Můj pan "vysnění" mi oznámil že mám malé prsa a tlusté stehna+zadek.to jsem na tom opravdu tak špatně.Mám s něho docela mindráky...Prosím napiště upřímně jak vypadám.Děkují předem
Vypadáš úplně normálně, jako ženská. Pro svého vysněného bys měla být tou nejkrásnější na světě. Pokud to on tak nevidí, tak není o co stát.
Slušná postava, větší prdelka k ženské prstě patří, umíš se i "narovnat", abys zvětšila prsa, i když to možná ani není třeba.
Mindráky máš zbytečně. Ten Tvůj "vysněný" Tě chce poškádlit, nas*at, anebo mu na Tobě VŮBEC nezáleží a akorát Tě bere jako otravnou vtěrku, třeba je na mladší nebo starší, možná je na kluky...
Je zvláštní,že na tento dotaz odpovídají pouze mužiTak budu černá ovce :DSlečně žádný pan vysněný neřekl absolutně nic!Slečna si zde zvyšuje pouze své sebevědomí.A Vy se pánové musíte hned přidat
Ne,že bych byla domýšlivá,ale kdybych Vám sem hodila mou fotku...
Rozhodně souhlasím ohledně toho dřeva. Ne toho uprostřed, toho o kterém mluvíš ty. Vypadá to opravdu dobře. Vlastně je to jediný klad té fotky.
K tomu jak vypadáš: vypadáš dobře, není za co se stydět.
Ale proč se proboha ptáš na to jak vypadáš cizích lidí na anonymním internetu? To nemáš kamrády, dobré přátele, kteří ti řeknou pravdu, když se jich zeptáš? Sleduj reakce jiných mužů, když tě vidí procházet kolem.
A na pana vysněného se vykašli, nebylo by lešpí najít si někoho kdo ti nebude zavdávat příčinu ke vzniku mindráků?
Vypadáš dobře, beru tě . Vysněnýmu řekni že má malýho pindíka, křivej nos a malý bicepsy, ať má o čem přemýšlet zase on...
Zapracuj ale na češtině, tvůj dotaz jako diktát bys měla za 5.
Taky bys měla pravidelně cvičit (aspoň 4 x týdně hodinu vytrvalostního pohybu), pak bys vypadala výrazně líp - štíhlejší a víc síly. A hlavně bez pohybu časem nakyneš a už ti to zůstane.
Tvůj pan vysněný je pěkný debil (slušněji to nejde, pardon). Pak nemají holky padat do anorexie a bulimie. Máš velmi pěknou postavu, takže na toho vola zapomeň. Chlap, co tohle holce řekne, ti za to nestojí.
doplněno 27.06.13 13:54:Nemusí, ale taky to jde říct jinak.
A debil proto, že slečna nemá tlustá ani stehna, ani zadek. Nicméně mám taky takového známého, každá holka s pár kily navíc je hnusná, jeho vlastní manželka je hnusná a tlustá, a má milenku, která má chlapeckou postavu. Nicméně předpokládám, že se v tomto případě jedná o nějakého puberťáka, a pro ty je dneska vychrtlý vzhled jedna z nejdůležitějších věcí.
doplněno 27.06.13 13:56:Bxmx - a divíš se, že to chtějí i samy, když nás do toho okolí nenápadným tlakem v podstatě nutí? Kdo je oplácaný nebo tlustý, je out a nikdo ho nebude mít rád. Svět miluje jen krásné a hubené a valí se to na nás ze všech stran.
Ale ani ta kila navíc se nemají přehánět sice musí být za co chytit, ale ne zase moc...
Proc je debil? To se mu musi tazatelka nutne libit je proto, ze je to pan "vysnění"?
Panu vysnenemu za to ocividne nestoji tazatelka.
martinaa:
kdyby vypadaly proto, že jim to řekne nějaký dement co má zvrácený vkus podle vyskákaných modelek, ale i samy se v nich vidí, ještě, že jsou i rozumné co vědí, že ženská má vypadat tak aby večer bylo za co chytit a ráno do čeho kopnout
Proc hned pubertak, pro ktereho je vychrtly vzhled jedna z nejdulezitejsich veci? Nemate Vy vuci chlapum nejaky komplex? Proc oznacite debil nekoho jen na zaklade jeho vkusu?
Proc sem pletete Vaseho znameho fakt netusim.
Víte, ona ta věc vkusu se dá vyjádřit jinak, než že borec holce řekne, že má tlustý zadek a stehna a malý prsa. Právě pro takovéto vyjádření je to pro mě debil. Ne kvůli vkusu. Už rozumíte?
Tož když votevřete blesk, super nebo jak se ty jiný bulváry cpoucí se na dříve slušné weby jmenujou, budete se ještě divit, čemu se dnes říká "při těle", "boubelatá", "žádná hubendíra" (doslovný citát, ani jsem nevěděl, že takové slovo existuje).
A vona ve skutečnosti má lehce nadprůměrná prsa a břicho, které není prohnuté o 5cm dovnitř, ale o 2cm ven. Tak. Tlustá. Fuj.
Postavičku máš pěknou, mně by spíš vadila tvoje gramatika, ale nejsem "pán vysněný", ale ženská. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.