Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat hlavně žen ...je mi přes 30..za celý svůj život jsem neprožila jediný vaginální orgasmus..pouze ty klitoriální..ne že by mi to jakkoliv vadilo..prostě jsem si s tím vystačila...je to normální? ..myslím že většina žen je na tom stejně..o divadýlkách pro partnery by jistě leckterá z nás mohla vyprávět..nejde mi ale o nějaké zpovědi., nebo lži..spíš by mě zajímalo, zda mi to někdy vůbec někdy půjde jinak..můj názor je že ne..a že to tak opravdu má 9 žen z 10...milování mě baví, miluju to už jen pro ty motýlky v břiše který mám, když koukám na partnera jak on to prožívá..bohužel ale ke společnému vyvrcholení dojít nelze...prostě mě jen zajímá, zda to tak máte holky taky nebo zda to s věkem nějak přijde...i když po třicítce už nějaké změny nečekám..ale jak říkám..stačí mi to, partner mi to vynahrazuje naprosto skvostně..ale pořád mi to nějak nedá) mimochodem , pokud tohle čte nějaký chlapeček...pokud si myslíte že nás ženy baví anální sex, nebo že se nám dokonce líbí...vězte, děláme to jen pro vás..nám se to opravdu nemá čím líbit...
)
děkuji všem za rozumné diskutování...
Má milá, jsem věkově kousek dále, ale v mé paměti je jen opravdu málo žen ,/spočtěno - stačí jedna ruka/, jenž si pamatuji v rámci sexuálních radovánek za nej nej..., /ani jedna nebyla mou manželkou/ ženat jsem byl jedinkrát/. Tim chci jen naznačit, že nic není ideální. Jenom, že s mou Paní jsme se nebrali jen díky sexu nebo nutně, a věřte , že jsme si silně užívali těchto radůstek. Globálně, sex je ve dvou a pokud oba smýšlejí s sebou býti déle, nechť se spolu učí jak si navzájem vyjíti vstříci. Není nic blbějšího, než očekávat něco v mysli a ten druhý myslí kousek vedle, aby něco nezkazil a nebo aby pan Ranbo zůstal normální osůbkou a né steroidovým mágem, nebo eventuálně se z křehké ženy stane Vamp, jenž je schopná udusit rozkrokem pro lásku svého partnera protože dala najevo temperament. Jen tak si uvědomuji, že PRVNÍ mé šáhnutí do rozkroku dívky, byla svátost a to se nebavím o prvním políbení - ALE POLÍBENÍ...bez "aifela" Na věky věkoucí mi to zůstane v paměti, jako Vám. Každý člověk na tomto světě Vám řekne : "Běž dál a zkoušej!" Ale nikdo Vám neřekne jak a co máte udělat pro vaše vzájemné uspojení. Knížek je mnoho, ale Vy jste osobnost, on je osobnost, je Vám "30", tak se běžte bavit a vnímat okolí a pak si sedněte sama s sebou, popovídejte si s zrcadlem, čeho se bát? Hlavně se nepodceňujte! Určitě nejste gumítek s kterým se jen cvrnká. Jste osobnost...
Marlen, možná, že byste si měla poklikat a třeba se tety Wikipedie na klitoris zeptat, jak klitoris vypadá. To, co vidíte, to je jen vršek ledovce. To, co nevidíme, to se může u každé ženy lišit. Může být větší a může být uložen blíže pochvy a v některých místech ještě jinak a z toho může být i objev bodu G. A podle toho i každá žena orgasmus cítí, prožívá. Myslíte, že to je dostatečně rozumné diskutování.
Dobrý den, podle statistiky patříte mezi 80 procent žen, které to mají také takto. Pokud jde o to "divadýlko", tak s tím se počítá . No, ale je od Vás hezké, že se snažíte udělat něco pro partnera a Vy z toho nemáte žádný užitek. Myslíte, že muži nic takového pro ženu neudělají? Zdravím!
Ano. Je to tak, jak říkáte. Jsou ženy takzvaně "klitoriální" a "vaginální". Těch druhých je opravdu daleko méně. Podle mne k orgasmu tímto způsobem dojít můžete i Vy, na věku nezáleží, ale musel by partner opravdu vědět jak na to. A kdyby jste toho dosáhla, tak zážitek nebude tak silný, jako jste zvyklá jinou cestou. Pokud Vám a Vašemu partneru stávající stav vůbec nevadí, tak to tak nechte a nemyslete na to. Třeba to jednou z ničeho nic přijde a budete překvapena že to jde. Ale také budete překvapena tím, že to zase až takové blaho není. Co se týče těch žen, co se o nich může říci, že jsou "vaginální", tak ty pochopitelně také mají lepší a intenzivnější zážitek jiným způsobem, ale ty především milují právě to, že je muž "uvnitř". A kolikrát ani toho opravdového orgasmu nedosáhnou a přesto jsou spokojené. Odtud to divadélko, o kterém se zmiňujete. Ale těm ani tak o samotný osobní orgasmus nejde, a i když plného uspokojení nedojdou, nevzdaly by se tohoto způsobu milování. Mluvit o takové velice intimní záležitosti je velice složité, byť je to téměř anonymní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.