Nejste přihlášen/a.
Budeme cestovat přes Makedonii na Korfu, proto jsem se také dotazovala. Paní v cestovce mi sice dala naději, že Makedonie nebude časem také pasy vyžadovat, budou prý stačit jen OP, ale všechno se moc vleče a letos to už asi nebude.
Tak jsme si je raději dali udělat. Stálo to 600 Kč na osobu, hotové byly za 3 týdny. Slyšela jsem, že to občas některý z turistů riskne, ale prý jsou ti bez pasu pak celníky hodně proklepnuti, coby podezřelí a mohou tímto způsobit třeba až 2 hodiny zdržení celého autobusu.
Je to sice šest stovek, ale zase si uvědom, že Ti ten pas vydrží 10 let a další roky budeš mít bez starosti. Tak si ho raději dej udělat, bude to lepší pro Tebe i pro spolucestující. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.