Nejste přihlášen/a.
Přidám jeden opravdu smutný, ale ze života. Psycholog s psychiatrem na procházce, najdou vedle cesty člověka, pořezaného, zmláceného, v hlubokém bezvědomí. Ti dva se zastaví, pokývají hlavami a ten jeden říká: Ten co to udělal, bude potřebovat naši pomoc.
Už jsem mimo vtipu, omlouvám se, ale reaguji na příspěvky za mnou
doplněno 17.06.13 16:16: Nejde mi to zkopírovat.
Zatímco jinde je tráva zelenější, politici čestnější, daně mírnější a sluníčko žlutější. Říkal to onehdá Pepa v hospodě, ten to přece musí vědět.
Taky mě to tak připadá, jsou země kde jsou daně o hodně vyšší než už nás. Ale to jsme mi Češi, chtěli bysme všechno zadarmo ale i tak bysme remcali.
doplněno 17.06.13 16:00: * my Češi
pt: a přesvědčila jste se o tom na vlastní kůži? Každá země má své mouchy a politici jsou všude stejní
Bohužel, ta tráva je jinde opravdu zelenější, už nám nevěří skoro nikdo.
doplněno 18.06.13 19:22:Samozřejmě, jinak bych to nepsala.
Když vtip,tak populární jsou policajti.
V prodejně obuvi se ptá obchodník policajta:"A jaké máte, prosím ,číslo?"
No přeci 158!
JABRAKA
Tak já přidám jeden ze života. Přišla za mnou osmiletá vnučka a ptala se, jaká hovínky mají koťátka . "No, takový uzounký, delší" odpověděla jsem. Ona se na chvilku zamyslela a pak povídá : " Tak to se mi v pokojíčku vykadil Daneček, protože to hovínku je silnější a vypadá spíš jako bobek" :D
P.S. Koťata máme doma (nebo spíš na zahradě) pár dní a občas se opravdu vykadí, kde nemají. Daneček je vnuk -rokapůl, který momentálně lítá po domě nahatý a občas to nestihne na nočník . Pro ty příliš čistotné - kvůli vší této "havěti" jsem dala na léto koberce z bytu pryč, takže případné pohromy se lehce uklidí. Jen doufám, že se koťata brzy naučí chodit do bedýnky s pískem a Danek nočník (snad to nebude obráceně - koťata na nočníku a Danek na písku) :D
Z netu:
Otázka pro nablblé ochranné autorské mafie. Když pták letí a zpívá, je to:
1.hudební nosič
2.interpret
Je to jedno, původní autor ptačího zpěvu není podobnými organizacemi zastupován takže jde o volné dílo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.